directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 26 d'abril de 2024 06:31 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACN fletxa

publicitat


rss General
rss Política rss Internacional rss Cultura rss Comunicació rss Societat rss Economia rss Esports rss Agricultura

Notícies d'una comarca:


Barcelonès doble fletxa Dijous, 14 de març de 2019 20:55 h

Uns 300 veïns del Poble-Sec surten al carrer contra la "inseguretat" i l'"incivisme" al barri i reclamen solucions

La Unió d'Associacions de Veïns nega rotundament que la protesta tingui connotacions "racistes" després que diverses entitats l'hagin criticada

ACN Barcelona.-Uns 300 veïns del Poble-Sec s'han manifestat aquest dijous al vespre contra la "inseguretat" i l'"incivisme" que denuncien que està degradant el barri i per reclamar solucions tant a l'Ajuntament de Barcelona com al Govern. La protesta, que ha estat convocada per la Unió d'Associacions de Veïns del Poble-sec amb el lema 'Sec de solucions', ha estat precedida de polèmica, després que algunes entitats, liderades pels Castellers del Poble-sec, hi hagin vist "connotacions racistes i alarmistes que contribueixen a l'estigmatització i criminalització" de col·lectius com els menors estrangers no acompanyats. El portaveu de la Unió d'Associacions de Veïns del Poble-sec, Sergi Gázquez, ha defensat que el manifest al qual s'han adherit diverses entitats és "totalment injustificat" i ha negat rotundament les acusacions: "Estan dient que aquesta manifestació té un caràcter que no és cert".

La manifestació ha començat amb un tall de la circulació del passeig de Josep Carner, en la confluència amb el passeig de Montjuïc -molt a prop de l'entrada a la Ronda Litoral-, que ha durat uns pocs minuts. La protesta, que s'ha allargat durant prop d'una hora, ha acabat a l'Avinguda del Paral·lel, a l'altura d'El Molino, on els veïns han tornat a tallar al circulació uns minuts.



publicitat


logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.