directe ! a La República. N. 4126. Dimecres, 1 de maig de 2024 03:25 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACN fletxa

publicitat


rss General
rss Política rss Internacional rss Cultura rss Comunicació rss Societat rss Economia rss Esports rss Agricultura

Notícies d'una comarca:


doble fletxa Divendres, 15 de març de 2019 13:32 h

Poble Lliure no renuncia que la CUP pugui demanar el vot per Front Republicà el 28-A "si és possible"

L'organització insisteix que no hi ha cap "mala relació" que pugui portar a un trencament

ACN Barcelona.-Poble Lliure, corrent intern de la CUP que es presentarà al 28-A amb Som Alternativa i Pirates amb la coalició Front Republicà, insisteix que no hi ha una "mala relació" amb els cupaires que pugui conduir a una escissió. El portaveu, Guillem Fuster, ha apuntat aquest divendres que entre les dues organitzacions hi ha "un respecte mutu" per les decisions preses a un costat i a l'altre. "Tot el que pugui anar sortint, són especulacions", ha afegit. A més, ha admès que Poble Lliure no "renuncia" que la CUP pugui demanar el vot per Front Republicà el 28-A si "és possible" i "els seus òrgans ho consideren pertinent", tot i que ha apuntat que no forçaran que els cupaires prenguin una decisió d'aquestes característiques.

Després que la CUP emetés un comunicat públic on apuntava que la coalició "afecta" el marc de relacions entre les dues entitats, Fuster ha afirmat que malgrat que aquest text estan en "conversa permanent" amb els cupaires per "anar explicant els passos que s'estan fent".



publicitat


logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.