directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 3 de maig de 2024 10:37 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACN fletxa

publicitat


rss General
rss Política rss Internacional rss Cultura rss Comunicació rss Societat rss Economia rss Esports rss Agricultura

Notícies d'una comarca:


doble fletxa Diumenge, 17 de març de 2019 14:28 h

Artadi preveu que els canvis al Govern per la seva sortida i la de Borràs es facin en "aproximadament una setmana"

Sobre l'opció que hi hagi una remodelació més àmplia: "En principi, que sapiguem, hi ha aquesta"

ACN Barcelona.-La consellera de la Presidència i portaveu del Govern, Elsa Artadi, ha apuntat aquest diumenge que els canvis per la seva sortida, per concórrer a les eleccions municipals a Barcelona en la candidatura de Junts per Catalunya, i la de la consellera Laura Borràs, número 2 al Congrés, seran "aproximadament en una setmana", "a finals de la propera o com a màxim a principis de l'altra". Preguntada per la possibilitat d'una remodelació més àmplia del Govern, Artadi ha respost: "En principi, que sapiguem, hi ha aquests dos canvis. Hi ha una part del Govern que depèn dels nostres socis, però no ens han confirmat que n'hi hagués cap".

Sobre les persones que podrien ocupar els actuals càrrecs d'Artadi i Borràs, la portaveu de l'executiu ha assenyalat que ara com ara "no hi ha noms" confirmats, que hi estan treballant i que en tot cas correspon al president de la Generalitat, Quim Torra, parlar-ne. Artadi, que serà la número 2 de la candidatura de Junts per Catalunya a Barcelona, que encapçala Joaquim Forn, ha fet aquestes declaracions en una atenció als mitjans de comunicació a la plaça de la Concòrdia de Barcelona. L'han acompanyada Neus Munté i Ferran Mascarell, números 3 i 4, respectivament, de la candidatura. Des de Mollerussa, el conseller d'Interior, Miquel Buch, també ha fet referència a la remodelació que s'ha de fer al Govern per la sortida d'Artadi i Borràs. "Tenim dues eleccions i dues conselleres afectades, no sé quan es farà, però no pot trigar massa" per la proximitat de les eleccions, ha dit. Buch ha dit que són canvis "normals" al que "no cal donar més importància" perquè es vol posar "les millors persones i perfils en els llocs més adients per continuar amb el projecte que tenim a JxCat". "Es farà quan el president ho decideixi, suposo que serà acordat amb les dues consellers afectades", ha afegit. Sobre la possibilitat que la remodelació sigui més àmplia i que també li pugui afectar a ell, com aquest cap de setmana ha publicat 'La Vanguardia', Buch ho ha emmarcat en "travesseres periodístiques" i ha dit no voler-hi entrar. "Ara mateix sóc conseller d'Interior i no entenc que hagi de canviar per cap tipus de motiu", ha reblat.



publicitat


logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.