directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 3 de maig de 2024 23:07 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACN fletxa

publicitat


rss General
rss Política rss Internacional rss Cultura rss Comunicació rss Societat rss Economia rss Esports rss Agricultura

Notícies d'una comarca:


Barcelonès doble fletxa Dilluns, 18 de març de 2019 12:35 h

Milers de clients d'Endesa a Barcelona estan sense llum pel "sabotatge" de 23 centres de transformació

La companyia denuncia als Mossos que treballadors d'Elecnor, una empresa subcontractada, han boicotejat instal·lacions al nord i l'est de la capital catalana

ACN Barcelona.-Milers de clients d'Endesa a Barcelona estan sense llum aquest dilluns per culpa d'un "sabotatge", segons ha confirmat l'empresa. Unes 7.000 llars s'han quedat sense servei elèctric aquest matí, una xifra que s'ha reduït fins a les 3.000 però que segons Endesa pot "oscil·lar" durant el dia ja que l'origen del tall són boicots als centres de transformació per part de treballadors en vaga d'Elecnor, una empresa subcontractada d'Endesa. De fet, segons la companyia, el personal en vaga d'Elecnor ha "sabotejat instal·lacions de la companyia a la zona nord i est de Barcelona ciutat", afectant fins a 23 centres de transformació i comportant incidències elèctriques i talls de llum. Endesa ha denunciat els fets als Mossos d'Esquadra perquè també hi ha hagut "desperfectes" a les instal·lacions afectades.

Des d'Endesa asseguren que treballen per restablir el servei als seus clients, i en aquest sentit destaquen que han pogut reduir de 7.000 a 3.000 els consumidors sense llum. Amb tot, adverteixen que "pot haver-hi noves incidències" durant el dia si continuen els "sabotatges". En aquest sentit, a Endesa han remarcat que fer vaga és "molt legítim" però han lamentat la "sorpresa" que la mobilització hagi inclòs sabotejar instal·lacions.



publicitat


logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.