directe ! a La República. N. 4126. Dissabte, 4 de maig de 2024 17:25 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACN fletxa

publicitat


rss General
rss Política rss Internacional rss Cultura rss Comunicació rss Societat rss Economia rss Esports rss Agricultura

Notícies d'una comarca:


doble fletxa Dimarts, 19 de març de 2019 11:44 h

Dirigents de Cs i del PP asseguren que "l'atac" a les seves seus no els callarà

Arrimadas qualifica Arran de "feixistes" i Dolors Montserrat s'hi refereix coma a 'kale borroka'

ACN Barcelona.-Dirigents de Cs i del PP han assegurat a través dels seus comptes de Twitter que les pintades d'Arran a les seves seus no els callaran. "Una vegada més els feixistes tornen a atacar la seu de Cs a Barcelona trencant els vidres, fent pintades i llançant pintura. Les vostres amenaces, insults i assenyalaments no ens callaran. Seguirem defensant la democràcia, la unió i la llibertat", afirma la líder de Cs a Catalunya, Inés Arrimadas. Per la seva banda, la portaveu del PP al Congrés Dolors Montserrat es refereix a les pintades com a "kale borroka". "Els enemics de la democràcia i la llibertat volen expulsar-nos de la nostra terra però no ho aconseguiran", ha afegit. L'organització juvenil Arran, vinculada a la CUP, ha reivindicat l'autoria de les pintades.

Arran ha atribuït les pintades a "el retorn a la llei d'avortament de supòsits, la llei de protecció que proposa que les dones migrades que donin els infants en adopció i la defensa dels ventres de lloguer" dels dos partits.Per aquest motiu, asseguren que han assenyalat les seus de Cs i PP per "reivindicar el dret al nostre propi cos". En les dues seus, Arran ha fet pintades on es llegeix "Pels nostres cossos no passareu".



publicitat


logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.