directe ! a La República. N. 4126. Dimarts, 19 de març de 2024 07:20 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACN fletxa

publicitat


rss General
rss Política rss Internacional rss Cultura rss Comunicació rss Societat rss Economia rss Esports rss Agricultura

Notícies d'una comarca:


Baix Camp doble fletxa Dimecres, 20 de març de 2019 14:34 h

Tallen una trentena de connexions il·legals d’electricitat i d’aigua a Reus

Les empreses subministradores inspeccionen més d’un centenar d’habitatges

ACN Reus.-Tècnics d’Endesa i d’Aigües de Reus han tallat aquest dimecres una vintena de connexions il·legals a la xarxa elèctrica i set a la d'aigua potable en una operació desplegada al barri de Mas Abelló de la capital del Baix Camp. Un dispositiu integrat per la Guàrdia Urbana i els Mossos d’Esquadra ha donat cobertura als operaris mentre feien les comprovacions pertinents. El dispositiu ha permès inspeccionar uns 120 habitatges de la zona de ‘les Verges’, en concret dels carrers Mare de Déu del Saliente, Mare de Déu de Guadalupe, de Mare de Déu de la Cabeza i de Mare de Déu de la Macarena. També s’han identificat una trentena de persones, segons fonts policials.

El 4 de juny de l’any passat ja es va fer un dispositiu en aquesta mateixa zona que es va saldar amb la inspecció de 104 habitatges i el tall de 47 connexions il·legals de llum i tres d’aigua. Aleshores, els Mossos també van desmantellar una plantació interior amb 400 plantes de marihuana amagada en un dels habitatges del barri, la majoria dels quals estan ocupats il·legalment. Deu dies després, els operaris van tornar a la zona i van tallar dotze connexions que s’havien tornat a fer de manera fraudulenta. El 20 de febrer passat un altre operatiu va tallar connexions il·legals a la xarxa de llum en una quinzena d’habitatges dels carrers Wad-ras, Jurats, Sant Francesc Xavier, Monestir de Ripoll i Monestir de Poblet. Aquests dispositius formen part de la col·laboració dels dos cossos policials amb les empreses de subministraments per garantir la seguretat dels operaris en les actuacions per tallar les connexions il·legals a les xarxes.



publicitat


logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.