directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 25 d'abril de 2024 08:49 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Exdirigents i militants de La Crida concideixen en la vigència de les reivindicacions que ja plantejava la plataforma fa 20 anys

Àngel Colom, Jordi Sànchez, Joan Puigcercós o David Madí, presents en el sopar del 15è aniversari de la dissolució

Comentaris 2  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 2 vots )
carregant Carregant

Tal i com ja va avançar Directe!cat el passat 13 d'octubre, prop d'un centenar de d'exdirigents i antics militans de La Crida a la Solidaritat van aplegar-se la nit de dissabte en un cèntric restaurant de Barcelona per retrobar-se i debatre al voltant del futur del país i de la societat civil catalanista.

Entre els presents, l'exlíder de la Crida i d'ERC i avui a Convergència, Àngel Colom; el director de la fundació Bofill i proper a Iniciativa, Jordi Sànchez; el President d'Esquerra Republicana, Joan Puigcercós o David Madí, secretari de comunicació i estratègia de CDC. A més d'ells, prop d'un centenar d'activistes anònims bona part dels quals segueixen vinculats -amb major o menor intensitat- a les diverses plataformes de la societat civil hereves de La Crida.
Cartell del primer acte massiu de La Crida al Camp Nou
Cartell del primer acte massiu de La Crida al Camp Nou

Comparteix
   

Precisament el debat al voltant de la situació actual de Catalunya amb el recurs del Constitucional contra l'Estatut a pocs mesos de conèixer-se i amb una negociació del nou sistema de finançament que es preveu dura, llarga i difícil, va centrar bona part dels comentaris dels assistents.

El diagnòstic generalitzat va ser que La Crida és història i no seria bo reeditar-la en les mateixes circumstàncies ni condicions tot i que les nombroses plataformes de la societat civil que treballen en pro de la construcció nacional haurien d'actuar amb una major coordinació entre elles per tal de sumar esforços i esdevenir un autèntic element de pressió sobre la classe política i dirigent.

Alguns dels exmilitants i antics dirigents van conjurar-se per donar major freqüència a aquestes trobades per tal de sumar complicitats i sinèrgies.




COMENTARIS fletxa taronja

item
#2
Montserrat BCN fletxa Barcelona
25 d'octubre de 2008, 21.07 h

Ja llavors vem anar a Pepinyà per lluitar a favor de les Escoles Bressoles. Era la Primavera del 1983, i encara no he notat massa la diferència en quant a la normalització de la llengua!!! Llavors tenia una nena de 3 anys. Ara són dues dones de 28 i 24 anys, i a les universitats han tingut problemes per fer exàmens en català! Caldria unir forces i que torni LA CRIDA. Jo encara porto el clauer.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
Quim fletxa Igualada
20 d'octubre de 2008, 08.56 h

QUE TORNI LA CRIDA, CATALUNYA HO NECESSITA.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.