directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 26 d'abril de 2024 11:12 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Internacional doble fletxa

L'esquerra independentista basca posa en marxa una web en anglès per informar de l'evolució del conflicte

Arnaldo Otegi hi escriurà periòdicament

Comentaris 1  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

El responsable de les relacions internacionals de l'esquerra independentista basca, Gorka Elejabarrieta, ha posat en marxa la web Basque Peace Process, que informarà en anglès de com evolucionen les relacions País Basc-Espanya després de l'alto el foc anunciat ahir per ETA. Elejabarrieta assegura que, en molts encontres internacionals on ha assistit, 'en incomptables vegades m'han dit que una de les nostres principals mancances per arribar a sectors més amplis de la població és el fet que és molt difícil tenir informació directa i fiable en anglès del que està passant al País Basc'. La web, doncs, pretén solucionar-ho.
Basque Peace Process, País Basc
Comparteix
   


Etiquetes
A la web s'hi podrà trobar 'l'opinió i les propostes de l'esquerra abertzale', de la mateixa manera que 'posarem especial atenció a les iniciatives internacionals que s'estan promovent amb la finalitat d'ajudar a què el procés de pau tingui èxit'. Quatre veus mostraran quin és l'estat d'ànim de l'independentisme revolucionari basc, entre les quals sobresurt la d'Arnaldo Otegi mateix. També hi escriuran el propi Elejabarrieta, Kattalin Madariaga i Ana Mezo.




COMENTARIS fletxa taronja

item
#1
Jordi-80 fletxa València
11 de gener de 2011, 15.02 h

La "comunitat internacional" qui són? La Casa Blanca i el Pentàgon? L'Elisi? Downing Street i Buckingham Palace? Brussel·les? Doncs anem apanyats. Mandela tenia padrins anglosaxons poderosos, i tot i això es va passar anys a presó. Irlanda tenia padrins poderosos als Estats Units, i tot i això ha patit i pateix apartheid. Però els bascos i catalans quins padrins tenim? Algú es pensa que els amics dels espanyols faran alguna cosa per nosaltres i contra ells?


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.