directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 26 d'abril de 2024 23:17 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

CiU adverteix que pactarà per 'excloure' el PP del pròxim govern municipal de Badalona

El candidat nacionalista, Ferran Falcó, diu que la proposta d'Albiol perquè governi la llista més votada és una 'hipocresia'

Comentaris 0  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 2 vots )
carregant Carregant

El candidat de CiU a l'alcaldia de Badalona, Ferran Falcó, ha respost a la proposta electoral que ha llençat aquest dilluns el candidat del PP, Xavier Garcia Albiol. El popular vol que es faciliti la investidura del candidat més votat a la ciutat per evitar un 'pacte de perdedors' i combatre així la desafecció. Pel candidat nacionalista, però, aquesta és una proposta 'hipòcrita', ja que Garcia Albiol 'ha portat a Badalona l'estil més crispat i demagògic de fer política'. A més, Falcó ha advertit que després de les eleccions municipals del 22 de maig pactarà amb l'objectiu d''excloure' el PP del pròxim govern municipal, per 'desterrar' la política de Garcia Albiol i 'perquè la ciutat de Badalona guanyi'.

Comparteix
   


Etiquetes
El líder de CiU ha dit que 'Albiol ha de començar a assumir que és víctima de la seva estratègia. Li ha donat notorietat, li permet encapçalar les enquestes, però no el situa en posició d'assolir l'alcaldia, ni sent la força més votada, perquè aquesta posició està fonamentada en la crispació, la demagògia i, sovint, l'insult i el menyspreu'.

En aquest sentit, Falcó ha volgut ser molt clar: 'Albiol i el PP han de començar a assumir que l'alcaldia de Badalona serà per a CiU o per al PSC, i que CiU farà tot el possible per ser la força més votada de la ciutat, o com a mínim per superar el PSC i obtenir l'alcaldia durant els propers quatre anys'. Segons els nacionalistes, que actualment formen govern amb PSC i ERC, 'aquest seria el canvi positiu'.





COMENTARIS fletxa taronja


No hi ha cap comentari


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.