directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 26 d'abril de 2024 04:34 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Consulta Barcelona doble fletxa

Agustí Colomines creu que seria 'un error' que Mas no votés el 10-A

Ofereix l'urna que hi ha a la Fundació CatDem perquè el president pugui participar en la consulta sobre la independència

Comentaris 8  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 2 vots )
carregant Carregant

El director de la Fundació Catalanista i Demòcrata (CatDem) vinculada a CDC, Agustí Colomines, ha posat en evidència la contradicció del president de la Generalitat, Artur Mas, en confessar ara que es planteja no votar a la consulta sobre la independència de Catalunya que organitza Barcelona Decideix per al 10-A. El mateix Colomines creu que si Mas no anés a votar s'equivocaria recordant que el president s'hi havia compromès anteriorment (àudio). 'Seria un error no complir-ho', afirma. En aquest sentit ha ofert l'urna de Barcelona Decideix que hi ha ubicada a la seu de la Fundació CatDem perquè Artur Mas pugui participar en la consulta.  
En declaracions a COMRàdio, Colomines s'ha mostrat esperançat que finalment Mas rectifiqui i acabi participant en la consulta barcelonina. De fet, abans de les eleccions quan es va preguntar a Artur Mas si ho faria va respondre amb un rotund 'òbviament' que ara, un cop a la Presidència va perdent fermesa.

Després que el president de la Generalitat de Catalunya Artur Mas hagi reconegut que té un dilema sobre si anar o no a votar en la consulta per la independència de Barcelona, Colomines creu que si Mas no anés a votar s’equivocaria. 'No donaria compliment a una cosa que ha dit en veu alta i crec que en aquests moments seria un error no complir-ho'.

Per tal d'ajudar al president Mas a dirimir el dilema que plantejava entre la possibilitat de votar atenent a les seves conviccions personals o de no fer-ho per tal de no contrariar a les persones que estan en desacord a les consultes i a les quals ell també representa com a president de Catalunya Colomines raona: 'Ell com a persona pensa això, i ha de saber diferenciar el que és el càrrec de la seva actitud com a persona'.

La fundació de CDC, adherida a l'organització
La fundació CatDem, centre ideològic de CiU, va anunciar dies enrere la seva adhesió a la plataforma Barcelona Decideix i la cessió de la seva seu per poder exercir el vot. La institució, dirigida per Agustí Colomines, es mostra partidària de la celebració de la consulta del proper 10 d'abril, alhora que anima als ciutadans de Barcelona a acudir a les urnes. L'adhesió de CatDem a la iniciativa de la consulta de la capital catalana es va produir en un context de crítiques d'Esquerra Republicana a Artur Mas, acusant-lo d'abandonar els sectors sobiranistes i amb el líder d'ERC, Joan Puigcercós, preguntant directament a Artur Mas si un cop ja en el càrrec de president subscrivia el seu compromís de votar en la consulta.



Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#8
Arnau MIR de TOST fletxa ÀGER, TOTS amb Arnau MIR de Tost
1 de febrer de 2011, 20.35 h

ERROR es que en Colomines encara mengi de la ma del seu amo. La seva cara es mes aviat de passar molta gana....segur que ara i amb els antics i novament amos de Catalunya serà millor alimentat. La nòmina de la fundació CatDem, li caldrà ser revisada a l'alça, ara que tornen a tocar cuixa. Pot ser que ara sigui ACS o La CaixaBank qui els hi aporti els fons per continuar poden anar al DROLMA a dinar. COLOMIES ets un BOTIFLER al servei del BIPARTIT UNIONISTA.


Valora aquest comentari:   votar positiu 5   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#7
Marc fletxa Barcelona
1 de febrer de 2011, 20.19 h

La PLATAFORMA DE BARCELONA DECIDEIX a de EXPULSAR immediatament a la CatDEM convergent i en Colomines. Es IMMORAL que una organització demani el suport al seu màxim dirigent (Mas) per a que doni suport i voti en la consulta que organitza la Plataforma de Barcelona Decideix i al mateix temps ser-ne un dels organitzadors. Colomines fa molt mal a independentisme.


Valora aquest comentari:   votar positiu 5   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#6
PEROT fletxa AMPOSTA
1 de febrer de 2011, 20.10 h

En Colomines es un ENCARREGAT DEL SISTEMA que treballa i a treballat per a CDC durant molts anys i que ara es veu caure al seu damunt i mes aviat del que es pensa una recerca de caça i captura per ser un dels "kapos" mafiosos convergents durant molts anys.Colomines un sectari contrari a ERC des de sempre. Un "ventre" agraït al seu amo. Un UNIONISTA per per dins revestit de independentista per fora. UN POCA SOLTA CONVERGENT i prou.


Valora aquest comentari:   votar positiu 5   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#5
1 de febrer de 2011, 18.58 h

En Mas té un dilema: no sap si és demòcrata o no. Perquè, que jo sàpiga, ningú no li posarà una pistola a la nuca obligant-lo a votar "sí".


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#4
Xènia fletxa CAT
1 de febrer de 2011, 18.09 h

I la Mònica Sabata què hi diu?


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#3
Pep fletxa Alt Empordà
1 de febrer de 2011, 16.28 h

Aquest del Colomines, ha de presionar l'amo perquè vagi a votar, però si jo l'he sentit a un munt de tertulies dient que CiU és el partit mes independentista dels que és fan i és desfán!!! Vaja que jo sapiga cap dirigent d'ERC va haver de demanar a cap Conseller de la Generalitat d'ERC que anesin a votar, i varen anar tots i tots varen votar que SI, per cert també he sentit alguna vegada al Colomines dient que ERC son uns botiflers...Cuirós oi?
De totes maneres jo li recomenaria al col... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 6   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
OTGER fletxa Reikjavik
1 de febrer de 2011, 15.50 h

#1 Ja sé que a un palanganero dels espanyols com tú la democràcia et fà sortir grans,però has d'entendre que la gent normal s'expressa mitjançant les urnes,tu segueix de genollons que als teus amos espanyols ja els arribes just a la mida.


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
roger fletxa gavà-mar
1 de febrer de 2011, 11.59 h

ui ui lo que ha dicho...


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 7
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.