directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 26 d'abril de 2024 14:45 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Trias acusa Tura i Hereu d'utilitzar la televisió pública per exposar batalles internes de partit

El candidat a l'alcaldia de Barcelona es mostra sorprès per l'absència de propostes polítiques en el cara a cara entre els dos candidats

Comentaris 0  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

El candidat a l'alcaldia de Barcelona per Convergència i Unió, Xavier Trias, ha criticat el debat televisiu entre Tura i Hereu que va tenir lloc aquest divendres a la nit a BTV. Trias ha declarat que 'és lamentable que un programa de la televisió pública es converteixi en la discussió de dues persones d'un mateix partit'. Trias s'ha mostrat sorprès per l'absència de debat polític entre els dos candidats socialistes i ha acusat Tura i Hereu de convertir 'la batalla interna d'un partit en un tema global' quan l'única cosa que fan, ha dit, és discutir qui pot guanyar les eleccions. 

Comparteix
   


Etiquetes
Per l'alcaldable a l'Ajuntament de Barcelona, l'únic que van fer els dos candidats socialistes va ser discutir qui era més 'líder'. En aquest sentit Trias s'ha queixat de l'absència de debat polític durant l'emissió.El candidat de CiU ha acusat a Jordi Hereu i Montserrat Tura de no 'atrevir-se a discutir models' i ha lamentat que dos persones que es presenten com socialistes no fessin esment a 'l'atenció social' de la gent.

Les declaracions de l'alcaldable han tingut lloc en un acte organitzat per protestar contra l'estat 'd'abandó' en que l'Ajuntament té el Passeig de Sant Joan. Trias ha manifestat que aquesta avinguda barcelonina, té el paviment en males condicions, que la seva il·luminació és insuficient i que la sona es sensible a patir 'botellons'. El candidat de CiU ha dit que és insòlit que aquest carrer s'hagi convertit en un pàrking d'autobusos d'empreses privades i ha lamentat la poca atenció que al seu parer mostra l'Ajuntament envers els veïns de la sona.




Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja


No hi ha cap comentari


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.