directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 26 d'abril de 2024 11:12 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

El Govern nomena José Cuervo delegat a Madrid i aprova les Creus de Sant Jordi 2007

Cuervo era fins ara el primer tinent d'alcalde de l'Ajuntament de Barcelona

Comentaris 0  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

El president de la Generalitat, José Montilla, presideix aquest matí una nova reunió del Consell de Govern a Palau. En aquesta reunió està previst que Cuervo sigui nomenat delegat del Govern de la Generalitat a Madrid, en substitució de Raimon Martínez Fraile, que va ser destituït ara fa un mes per les seves polèmiques declaracions sobre l'expresident Pasqual Maragall. A la roda de premsa posterior el conseller de Cultura i Mitjans de Comunicació, Joan Manuel Tresserras, anunciarà les Creus de Sant Jordi d'aquest 2007.
govern generalitat montilla carod saura
Comparteix
   


Etiquetes
Cuervo serà nomenat en substitució de Raimon Martínez Fraile com a delegat del govern espanyol a Madrid. Martínez Fraile va ser destituït el passat 8 de juny després de fer unes declaracions en què posava en dubte la salut mental de l'expresident de la Generalitat, Pasqual Maragall, després que aquest últim fes unes declaracions amb relació a l'Estatut.

El fins ara primer tinent d'alcalde de l'Ajuntament de Barcelona té previst deixar la seva acta de regidor del PSC aquest dissabte, coincidint amb la constitució del nou consistori. Està previst que el DOGC publiqui el nomenament a finals d'aquesta setmana i que la setmana que ve es faci l'acte de presa de possessió a Madrid. Aquest nomenament coincideix la publicació al DOGC d'un acord del Departament de la Presidència el delegat del Govern al Madrid és substituït per la persona titular de la Secretaria del Govern com a membre permanent de la Comissió Bilateral Estat-Generalitat.

D'altra banda, el Govern té previst aprovar les Creus de Sant Jordi 2007. Per això, la roda de premsa posterior a la reunió del Consell de Govern serà oferta pel conseller de Cultura i Mitjans de Comunicació, Joan Manuel Tresserras.



COMENTARIS fletxa taronja


No hi ha cap comentari


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.