directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 26 d'abril de 2024 20:37 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

ICV-EUiA es presenta a Barcelona com l''única llista' de renovació

El segon tinent d'alcalde, Ricard Gomà, encapçalarà la candidatura, que anirà en contra les retallades

Comentaris 2  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

Els membres de la candidatura d'ICV-EUiA a Barcelona s'han fet aquest diumenge al matí al Centre d'Art Contemporani del Canòdrom la primera foto de família per presentar en públic la llista que optarà a les properes eleccions municipals del 22 de maig. L'actual regidor i segon tinent d'alcalde del consistori, Ricard Gomà, encapçala una candidatura que ha definit com de 'renovació i innovació', i que considera que destaca per la seva denúncia de les retallades que promou el govern de CiU. Gomà però, ha volgut destacar que ICV-EUiA és a la capital catalana una garantia 'd'aposta potent i sincera' perquè els més inconformistes tindran 'veu política per anar avançant amb millores socials i ecològiques' que faran 'Barcelona més habitable'.
ricard gomà
Comparteix
   


Etiquetes
Una llista paritària amb dones i homes de totes les edats disposats a treballar per evitar que les retallades del govern de Convergència i Unió afectin Barcelona. Amb aquest objectiu, ICV-EUiA ha presentat aquest diumenge al matí la seva candidatura a les eleccions municipals del 22 de maig.

Encapçalada per Ricard Gomà, la candidatura ha escollit com escenari per presentar la llista el Centre d'Art Contemporani del Canòdrom, a l'Avinguda Meridiana de la capital catalana, un dels espais que es podria veure afectat per la manca d'inversió de la Generalitat. Per això, Gomà ha emmarcat la candidatura d'ICV-EUiA com l'única que garanteix una lluita contra les retallades, i que a més a més, és l'única que aposta de manera ''potent, sincera i convençuda'' per tornar a tirar endavant polítiques que promoguin ''millores socials i econòmiques''.

Ricard Gomà ha presentat la llista d'ICV-EUiA com l'única capaç de contraposar-se a les polítiques de dretes, i ha insinuat que el candidat de CiU, Xavier Trias, podria ser el "braç executor" de les polítiques de retallada del Govern de la Generalitat i ha posat en dubte que el PSC pugui tirar endavant noves polítiques ''inclusives i cohesionades'' ja que avalen les retallades del govern de Zapatero.

Gomà ha estat acompanyat de tota la candidatura i ha destacat els perfils de tots els candidats, sobretot els quatre que el segueixen a la llista, Elsa Blasco, Quim Mestre, Janet Sanz (la més jove de la candidatura) i Isabel Ribas. Gomà també ha volgut donar especial importància a Enric Pubill, amb la seva experiència en la lluita per la democràcia i la recuperació de la memòria històrica.

Per Gomà és important que la llista d'ICV-EUiA és l'única candidatura a l'alcaldia de Barcelona que ha renovat l'encapçalament i per això l'ha definida com a "renovada i innovadora" i ho ha justificat com un pas per tirar endavant una nova etapa de transformació.

Gomà augura uns bons resultats el 22 de maig

Ricard Gomà ha fet una valoració molt positiva del mandat que ara acaba a l'Ajuntament de Barcelona. Considera que s'ha treballat "amb diàleg'' i amb una actitud constructiva. Per això, no creu que l'estimada davallada de vots del PSC els pugui afectar i augura uns bons resultats els propers comicis.

Pel candidat a l'alcaldia de Barcelona, les properes eleccions els poden portar un ''grandíssim resultat'' gràcies al seu ''compromís de governar amb coherència''. Gomà s'ha mostrat convençut que tots aquests elements que promouen amb el lema 'A Barcelona cap retallada' suscitaran il·lusió i suport polític entre la majoria social progressista de la capital catalana que comparteixen els valors de la coalició.



Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#2
28 de març de 2011, 15.09 h

molt bè, molt bè, poder els boixos si no?

david ventura aparicio


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
Manel fletxa Barcelona
28 de març de 2011, 14.53 h

Té nassos que diguin això quan governen plegats amb els socialistes com a "marca blanca" des d'abans que jo pugui recordar. Quina hipocresia.


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.