directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 26 d'abril de 2024 16:08 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Fan retirar un cartell electoral a una candidata de Ciutadella perquè ensenyava els seus pits com a 'arguments'

Esquerra de Menorca-EU va denunciar el cartell davant l'Institut Balear de la Dona en considerar-lo sexista

Comentaris 7  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 3 vots )
carregant Carregant

La candidata del Partit Democràtic de Ciutadella a la batlia d'aquesta localitat menorquina, Soledad Sánchez Mohamend, s'ha vist obligada a retirar un cartell electoral en el qual exposava els seus pits agafats des de darrera per unes mans masculines. La imatge anava acompanyada per un lema que deia 'Dos grans arguments. Sole Sánchez'. Esquerra de Menorca-EU va denunciar el cartell, que estava penjat a la seu del partit a Ciutadella, davant l'Institut Balear de la Dona, qui va obligar Sánchez a retirar-lo. La denúncia es feu perquè es considerava que la imatge era 'sexista' i atemptava contra la dignitat de la dona.
Ciutadella, Menorca, pits, perquè em dóna la gana
Comparteix
   


Etiquetes
Un cartell electoral a Ciutadella ha sembrat la polèmica, fins al punt que s'ha hagut de retirar la imatge. Es tracta d'un cartell en el qual hi apareixia la candidata del Partit Democràtic de Ciutadella a la batlia d'aquest indret, Soledad Sánchez Mohamed, amb els pits descoberts i agafats per la part de darrera per unes mans masculines, que deixaven veure els mugrons. A sota de la imatge hi havia un lema que deia: 'Dos grans arguments. Sole Sánchez'. El cartell estava penjat a un aparador de la seu del Partit Democràtic de Ciutadella.

Una denúncia d'Esquerra de Menorca-EU va denunciar el cartell davant l'Institut Balear de la Dona, en considerar que el cartell era 'sexista' i atemptava conta la dignitat de la dona. També es va informar a la Junta Electoral i a l'Observatori de la Publicitat del mateix institut, i aquest dimecres a la nit es va obligar a la candidata a retirar el cartell. En canvi, segons ha explicat la candidata a IB3 ràdio, ella va retirar el cartell abans de rebre l'avís de l'Institut Balear de la Dona.

El polèmic cartell electoral ha estat substituït ara per un altre cartell amb una imatge d'un espai urbà de la ciutat, Es Pla.



COMENTARIS fletxa taronja

item
#7
Francesc fletxa Calders
15 d'abril de 2011, 19.00 h

#5 En primer lloc, jo no tinc cap vocació de polític, aixi que no em cal treure el "tiru-liru" a l'aire, tot i que si ho hagues de fer amb una rao que a mi m'ho justifiques, ho faria sense cap problema. Ara be, no discutire el que a tu et sembli de bon o mal gust fer-ho en política o en qualsevol altre ram, ja que per a gustos, els colors. Jo em reitero, una cosa es que a algu l'hi sembli de mal gust i l'altre ofensiu. La veritat, ni sexista, ni ofensiu, ni tant sols molest. Son nomes els pi... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#6
Xavi TGN fletxa Tarragona
15 d'abril de 2011, 17.37 h

Ostia... rectificar és de savis. I no deixo de pensar que el cartell és impresentable, però també admeto que he(m) prejutjat massa depressa: feu una ullada a l'exposició de la Soledad Sánchez Mohamed al seu bloc, respecte de la polseguera que ha aixecat el cartell. Realment sorprenent, digne de llegir-lo, de debò: http://partitdemocratic.wordpress.com/2011/04/12/la-libertad-guiando-e... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#5
Magos fletxa Barcelona
15 d'abril de 2011, 14.47 h

#3 Presentat amb un partit i fes-te una foto amb "el tiru-liru" a l'aire i els dos collons, és un tema amb molta preocupació ciutadana, saber com tens "l'aparatu". Això mateix, ja li vaig dir una vegada a un altre polític de molta ploma, que va invitar a una diputada italiana que, es dedicava a ensenyar el pitram a tort i dret i pretenia fer el mateix al Parlament Català. El nostre polític no trobava cap problema. En la discussió, li vaig demanar que fes el mateix amb els seus atributs i... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#4
Francesc fletxa Calders
15 d'abril de 2011, 11.43 h

INCIS: De fet, el que si veig ofensiu, es que a ses illes es facin els cartells de propaganda electoral en castella i no en Balear, que quedarien mes a to per una questio geogràfica i cultural.


Valora aquest comentari:   votar positiu 6   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#3
Francesc fletxa Calders
15 d'abril de 2011, 11.39 h

Segueixo sense veure la ofensa a la dona. Son ofensius els pits d'una dona? M'he d'ofendre jo per que un home mostri el seu pit, cul o cuixa a una pancarta??? Quines tonteries mes grans. De debò...no s'avança. Jo, ho veig de lo mes bonic i fins i tot artístic, ves per on.


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
Claudi fletxa Manresa
15 d'abril de 2011, 11.00 h

No hi ha dubte que els rètols són clarament ofensius per a les dones: trobo bé el que s'ha fet.

Ara bé, al titular hi ha un possessiu abusiu, d'aquells que fan mal a la vista en català. Dieu que 'ensenyava els "seus" pits': ¿hi ha la possibilitat que ensenyés els d'una altra dona? Dient que 'ensenyava els pits', ja queda clar de sobres que eren els seus, els que ensenyava!


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
Francesc fletxa Calders
15 d'abril de 2011, 08.52 h

Ja hisom amb els carques de merda habituals. Com sempre, hi ha qui es creu que el dret d'expresio acaba amb la llengua. Endavant senyores de la politica, ensenyeu els pits i doneu color al vostre, ja de per si, gris ofici!


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 2
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.