directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 26 d'abril de 2024 20:01 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Duran insta els alcaldes del PSC a pressionar els diputats del PSC a Madrid perquè es desmarquin del PSOE

Artur Mas els demana que facin 'un vot a favor de Catalunya' en lloc de dedicar-se a criticar el Govern

Comentaris 1  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

El secretari general de CiU i portaveu al Congrés, Josep Antoni Duran i Lleida, ha demanat aquest dilluns als alcaldes del PSC que instin els seus companys al Congrés a desmarcar-se del PSOE aquest dimarts quan es voti la moció de la federació nacionalista que defensa el cobrament del fons de competitivitat aquest any. Duran ha reclamat als alcaldes que critiquen les retallades que passin de la 'demagògia' als fets i que demanin als 25 diputats del PSC a Madrid que es desmarquin de la disciplina de vot del PSOE i votin a favor del pagament del fons de competitivitat. En el mateix sentit s'ha pronunciat el president de la Generalitat, Artur Mas, que ha demanat als diputats del PSC que facin 'un vot a favor de Catalunya' en lloc de dedicar-se a criticar el Govern.
euro diners bitllet
Comparteix
   


Etiquetes
En un míting a Vilanova i la Geltrú, Mas ha constatat que els mateixos que van deixar el país 'fatal', ara carreguen contra els que ho intenten arreglar. 'Ja n'hi ha prou d'omplir-se la boca criticant el que hem hagut de fer com a conseqüència de la situació que han deixat. Més que criticar aquí, han de votar allà a favor dels interessos de la seva gent', ha exclamat Mas, que ha estat rebut per una desena de persones que protestaven contra les retallades. El també president de CiU s'ha queixat que 'els que ho deixen malament, fatal, ara critiquen que algú altre ho intenti arreglar', i són els mateixos, ha continuat, que governen a Madrid i que demanen que la Generalitat ajusti encara més el seu pressupost i 'a sobre no paguen els seus deutes'.

Duran respon a les crítiques dels alcaldes socialistes
Duran ha respost així per exemple a l'alcalde de Reus, Lluís Miquel Pérez, a qui ha demanat que reclami als diputats de la seva circumscripció que defensi els interessos de Catalunya a Madrid, després que l'alcalde reusenc demanés tancar el circuit de Montmeló en lloc de quiròfans. També s'ha referit al pagament del fons de competitivitat aquest dilluns l'alcalde de Barcelona, Jordi Hereu, qui s'ha afegit a la reclamació del pagament a l'Estat espanyol però ha defugit posicionar-se sobre la votació d'aquest dimarts al Congrés limitant-se a afirmar que està 'convençut' que s'arribarà a un acord.



Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#1
mario fletxa bcn
10 de maig de 2011, 10.39 h

Quan Duran ha hagut de defensar Catalunya a madrit, com ho ha fet ?, si us plau, CALLA, tu CALLA, botifler


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.