directe ! a La República. N. 4126. Dimarts, 30 d'abril de 2024 13:02 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Chacón tanca la campanya al País Valencià demanant posar fi a 'la corrupció, el malbaratament i el menyspreu'

La diputada catalana no ha participat en la campanya al Principat

Comentaris 5  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

La ministra de Defensa espanyola, Carme Chacón, ha demanat aquest divendres el vot pel candidat socialista a la Generalitat Valenciana, Jorge Alarte, per posar fi 'a la corrupció, el malbaratament i el menyspreu' del govern de Francisco Camps. Chacón ha acompanyat Alarte en l'acte de final de campanya del PSPV-PSOE en el qual ha demanat que els valencians facin diumenge un vot 'amb decència i rebel·lia, responsable i esperançant' per acabar amb 'l'opacitat i els privilegis'. La ministra també ha enviat un missatge al PP assegurant que 'la talla es dóna al parlament i no als vestidors' i ha acusat Camps de viure 'al món imaginari de Canal 9' on, ha assegurat, 'no hi ha Gürtel i els vestits es paguen sols'.
carme chacón, pspv-psoe, pspv, psoe, jorge alarte
Comparteix
   


Etiquetes
Chacón ha assegurat que la televisió pública valenciana també amaga qüestions com els barracons on estudien milers de xiquets, el dèficit en l'aplicació de la llei de la dependència o els '200 imputats a les llistes del PP'. La ministra ha afegit que els populars són 'mals gestors que donen la cara i la culpa sempre la té Zapatero' i ha acusat Rajoy de posar Camps com 'exemple del que ha de ser un govern popular'.

'Només la desesperança de la gent el pot dur a la Moncloa', ha dit Chacón de Rajoy. La ministra ha censurat igualment declaracions dels populars en la lluita antiterrorista del govern espanyol assegurant que són els que 'més etarres hem detingut i més vegades hem descapçalat la cúpula d'ETA'.

La titular de Defensa ha continuat el seu discurs subratllant 'la dècada d'èxits socials' del govern de José Luis Rodríguez Zapatero amb la llei de la dependència, els matrimonis homosexuals, la tasca per radicar la violència de gènere o els permisos de paternitat.

Alarte: 'No votem menys els que som més'
El candidat socialista a la Generalitat Valenciana, Jorge Alarte, ha demanat els militants i simpatitzants un darrer esforç de convenciment a la gent per 'transformar la indignació en dignitat'. Alarte ha dit que el País Valencià 's'ho mereix, hem de dir no a la resignació, encara estem a temps'.

El candidat del PSPV-PSOE s'ha mostrat convençut que són molts els valencians que no els agrada el govern Camps i ha demanat 'no votem menys els que som més' i ha advertit que el candidat popular té un malson preparat: 'menys professors, menys metges i acomiadament de funcionaris'.

Alarte ha demanat els valencians que votin per tornar a sentir orgullosos de ser valencians i que 'Camps i els seus no ens condemnin a la indignació i que tornem a veure la llum al final de túnel, i l'esperança'.



COMENTARIS fletxa taronja

item
#5
Pantinet fletxa El Pla de santa Maria
21 de maig de 2011, 20.06 h

Uiiiiiiiiii la Xaconeta a València, Que hi anat a fer? Al Baix Llobregat hi va anar a fer un mítin i va reunir la cantitat d'unes 80 persones, Per favor Xaconete, et queden 2 telediaris com a ministra, els catalans et demanem que no tornis mai més a Catalunya, ni de vacances. Quedet a Madrit i oblidens, aqui no et volem ni en pintura. Que si la retallada de L'Estaut et semblava bé, Que vas pactar amb el P.P. el Castell de Montjuic. Que si cada dia et senties menys nacionalista, EMBUSTERA!!!... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#4
Cesc fletxa València
21 de maig de 2011, 13.18 h

Quina vergonya per als valencians q ací la Chacon siga ben rebuda. Bé, serà partícip dels pìtjors resultats del PSPV


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#3
21 de maig de 2011, 10.41 h

I en quin idioma han parlat la Carme i el Jorge?


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
21 de maig de 2011, 09.44 h

Quina una aquesta. Va menysprear Catalunya donant suport a qui no n'havia de donar, tot per la cobdícia d'una poltrona presidencial. Una dona que per no respectar, ni ha respectat el país que la va veure néixer. Que se'n vagi a madrit d'una punyetera vegada, ella i el seu marit, perquè tant val l'un com l'altre.


Valora aquest comentari:   votar positiu 8   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
Santi Vidal fletxa Barcelona
21 de maig de 2011, 06.15 h

Chacón, des del "Ministerio de la Vivienda" no va veure la bombolla immobiliària". També és hora de posar fi a la ineptitud.


Valora aquest comentari:   votar positiu 8   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Feijóo seria un bon tertulià de xous d’impacte

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.