directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 26 d'abril de 2024 15:45 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Morera (Compromís) qualifica Font de Mora i Camps de 'traïdors a la identitat valenciana'

Una setmana després de les eleccions, 'el PP mostra al públic la seua vertadera i monstruosa cara'

Comentaris 0  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 2 vots )
carregant Carregant

El portaveu de Compromís, Enric Morera, considera que l’anunci del conseller d’Educació valencià d’eliminar les línies en valencià de les escoles públiques 'és una notícia molt trista i avui es confirma que el Consell de Camps s’ha posat del costat d'aquesta extrema dreta que vol fer fora de la vida pública la llengua pròpia d’este país'. 'Font de Mora i Camps es confirmen avui com uns traïdors a la identitat valenciana i algun dia hauran de donar comptes a la història per estes accions tan lamentables', ha defensat Morera a través d'un comunicat.
Des de Compromís, però, han assegurat que no es rendiran front a esta agressió al valencià i per això, Morera ha fet una crida per a fer 'un front comú de tota la societat que s’estima el valencià per a deixar-li ben clar al Consell de Camps que volem les línies en valencià, que són sinònim de normalitat i de pluralitat. L’eliminació de les línies en valencià serà una demostració més de que Camps és el president més antivalencià de la història del nostre país i un perseguidor inesgotable de la cultura valenciana, perquè no ha tingut prou amb carregar-se el doblatge en valencià, o el teatre i la música en la nostra llengua, sinó que ha anat més enllà i s’ha carregat les línies en valencià i el treball de moltíssims professors i pares que han fet des de l’arribada de la democràcia per a recuperar el valencià en l’escola'.

Una setmana després de les eleccions, 'el PP mostra al públic la seua vertadera i monstruosa cara i comença a anunciar que farà el copagament sanitari de boca de un dels ideòlegs del PP com és Rafael Blasco, que per molt que després el desmentisquen serà realitat perquè Blasco mana molt en el PP. I avui, podem assegurar que el 30 de maig de 2011 passarà a la història com un nou 25 d’abril, protagonitzat pel conseller Font de Mora i amb la complicitat del president de la Generalitat, que confirmen que volen acabar amb les línies en valencià i amb l’ensenyament en la nostra llengua'.

Per  tot això, des de Compromís han informat que es posaran en contacte amb les associacions que defensen la nostra llengua i que promouen el valencià en l’àmbit educatiu, 'per a posar a la seua disposició el nostre grup parlamentari en les Corts i els nostres regidors i regidores per a articular totes les accions necessàries per a evitar que vaja endavant eixa iniciativa antivalenciana articulada per l’extrema dreta del PP'.



Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja


No hi ha cap comentari


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.