directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 26 d'abril de 2024 23:29 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Puig diu que l'Ajuntament de Barcelona ja ha demanat ajuda a Interior per si cal desallotjar els últims 'indignats'

El conseller diu que els que queden a la plaça de Catalunya no representen el moviment i que tenen 'una voluntat de transgressió, d'ocupació, d'usurpació de l'espai públic, de fer malbé el patrimoni col·lectiu'

Comentaris 1  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 2 vots )
carregant Carregant

El conseller d'Interior, Felip Puig, ha explicat que el seu departament i l'Ajuntament de Barcelona estan permanentment en contacte pel que fa a les converses amb el grup dels indignats que encara estan acampats a la plaça de Catalunya. El conseller ha assenyalat a Catalunya Ràdio que ahir el consistori va demanar a Interior 'que estiguéssim preparats per auxiliar-los i ajudar-los a acabar amb aquest tipus d'ocupació', però Puig també ha explicat que 'a última hora ens van dir que volien acabar de negociar, que hi havia una via de diàleg'. 'Alguns han desacampat, però són pocs. Continua havent-hi algunes desenes de tendes de material, de campament, arbres ocupats', ha destacat el conseller.
felip puig, ciu, conseller interior
Comparteix
   


Etiquetes
Felip Puig ha dit que aquesta situació de la plaça de Catalunya no es pot eternitzar i que 'tard o d'hora ha de concloure perquè, sincerament, crec que el mateix moviment d'indignats ja han dit que no es veuen representats per la gent que en aquests moments ocupa la plaça'. Segons Puig, el procés s'ha de fer 'amb tota educació, prudència, incitant-los al diàleg, intentant que entrin en raó. I, finalment, si no és el cas, els agents de l'autoritat, la Guàrdia Urbana i els Mossos d'Esquadra, havent d'alliberar l'espai públic'.

El titular d'Interior també s'ha queixa de que les persones que s'han quedat ja no representen el moviment real dels indignats. 'Hi ha una voluntat de transgressió, d'ocupació, d'usurpació de l'espai públic, de fer malbé el patrimoni col·lectiu. Hi ha arbres i escultures que s'han fet malbé, hi ha tota una situació que, sincerament, espero que ben aviat s'acabi', ha manifestat el conseller.

Felip Puig ha destacat, a més, que 'dels autèntics '15 de maig' ja no en queden pràcticament', i que els acampats d'ara 'són dels clubs que, de tant en tant, hem trobat en altres tipus de situacions'. 'En manifestacions sindicals i laborals, intentant transgredir la convivència, o en celebracions esportives, ocupant patrimoni col·lectiu', ha detallat.



Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#1
atema fletxa barcelones
1 de juliol de 2011, 09.43 h

ull amb els pacifisres FELIP, tenen + raó del q diuen !
ESCOLTEU-LOS


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.