directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 26 d'abril de 2024 10:15 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

ERC creu que Mas els ofereix acordar els pressupostos del 2012 per evitar parlar del pacte actual amb el PP

Als republicans els preocupa que els populars importin 'el seu model de les Illes i el País Valencià amb la persecució del català com a bandera'

Comentaris 0  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

El portaveu d'ERC, Ignasi Llorente, s'ha mostrat escèptic aquest dilluns davant l'oferiment del president de la Generalitat, Artur Mas, de pactar els pressupostos del 2012. 'Les paraules del senyor Mas convidant-nos a buscar un punt d'entesa pels pressupostos del 2012 no són tant un oferiment real sinó que és una forma de parlar dels següents pressupostos i no dels actuals', ha afirmat Llorente, que ha reiterat la seva crítica que CiU hagi acordat amb el PP els pressupostos del 2011. 'Lamentem profundament que CiU hagi escollit un acord amb el PP i, a més, coincidint amb l'any de la manifestació del 10J. És símptoma del discurs dual que CiU practica des de fa temps', ha assenyalat el portaveu d'ERC.
ignasi llorente, erc, esquerra, llei omnibus
Comparteix
   


Etiquetes
'Mentre alguns consellers afirmen que estem més a prop que mai del dret a decidir veiem que, a l'hora de la veritat, dins el Govern el dret a decidir s'expressa decidint pactar amb el PPC', ha ironitzat Llorente, que ha assenyalat que ERC seguirà 'allargant la mà' de cara als pressupostos del 2012. 'Nosaltres serem responsables i la responsabilitat significa defensar elements com la llengua, la Llei del cinema, les delegacions a l'exterior o mantenir l'impost de successions', ha avisat el portaveu d'ERC. 'La responsabilitat vol dir defensar un model de país i un model de societat que és antagònic al del PP', ha puntualitzat Llorente.

'I, per tant, tindrem temps de parlar dels pressupostos del 2012, però el que ens interessa encara és parlar dels del 2011 i constatar que ens preocupa que el PP importi el seu model de les Illes i el País Valencià, amb la persecució del català com a bandera', ha sentenciat el portaveu d'ERC.




COMENTARIS fletxa taronja


No hi ha cap comentari


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.