directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 2 de maig de 2024 01:41 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Cultura doble fletxa

Una dotzena de pel·lícules de producció catalana a la 59a edició del Donostia Zinemaldia Festival de San Sebastián

El Departament de Cultura, a través de l’ICIC, ha col·laborat en la producció de dos d’aquests films

Comentaris 0  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 2 vots )
carregant Carregant

El Donostia Zinemaldia Festival de San Sebastián ha seleccionat 12 pel·lícules de producció catalana per a la seva 59a edició, que es farà del 16 al 24 de setembre. El programa d’enguany del festival inclou títols catalans a cadascuna de les seves seccions. Destaca l'estrena de Los pasos dobles, d’Isaki Lacuesta, a la secció oficial del Festival. Aquest mateix director també competirà a la secció Especiales Zabaltegui amb El cuaderno de barro. També a la secció Especiales Zabaltegui tindrà lloc la première de l'últim treball de Manuel Huerga, 14 d’abril: Macià contra Companys i l'obra col·lectiva de la factoria Escándalo Films,Puzzled Love. En aquesta mateixa secció, els assistents al festival podran veure Arrugas, dirigida per Ignacio Ferreras, que competirà a l’espai Nuevos Directores, i The Monk, de Dominik Moll, programada dins dels especials de mitjanit.

Comparteix
   


Etiquetes
La secció Made in Spain recull un bon nombre de les produccions catalanes més destacades de l'any: Finisterrae, de Sergio Caballero; La maleta mexicana, de Trisha Ziff; Blackthorn, de Mateo Gil; Catalunya Über Alles, de Ramón Termens, i Águila Roja, la película, de José Luis Ayerra.
 
Finalment, la secció Horizontes Latinos acull l'estrena de la coproducció amb Brasil Girimunho, dirigida per Helvecio Marins i Clarissa Campolina.
 
El Departament de Cultura, a través de l’Institut Català de les Indústries Culturals (ICIC), ha col·laborat en la producció de dos d’aquests films, Los pasos dobles 14 d’abril: Macià contra Companys, amb un ajut total de 356.000 euros.
 




COMENTARIS fletxa taronja


No hi ha cap comentari


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Feijóo seria un bon tertulià de xous d’impacte

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.