directe ! a La República. N. 4126. Diumenge, 19 de maig de 2024 05:52 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Aznar crida a una 'revolució' per aturar la 'deriva cap a 17 miniestats inviables'

L'expresident espanyol apel·la a defensar el castellà i denuncia la presència de Bildu a les institucions

Comentaris 29  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 5 vots )
carregant Carregant

L'expresident espanyol José Maria Aznar ha apel·lat a iniciar una 'revolució' per recuperar la 'normalitat' a l'Estat espanyol. 'Més que una reforma, Espanya necessita una revolució de la normalitat' que significa, segons Aznar, 'assentar l'estat de les autonomies i no alimentar la deriva de 17 miniestat inviables'. En el discurs d'inauguració de la convenció del PP a Màlaga, Aznar també ha fet una crida a defensar la 'llengua comuna' dels espanyols i ha advocat perquè els pares puguin responsabilitzar-se de l'educació dels seus fills. L'expresident popular ha criticat igualment al PSOE per permetre que Bildu estigui a les institucions basques i navarreses. L'expresident del govern ha tret pit aquest dijous de l'Espanya que ell va deixar al PSOE l'any 2004: 'Els socialistes van rebre el 2004 el país més pròsper de tota la història d'Espanya i Mariano Rajoy rebrà el 20 de novembre una ruïna que mai ningú no havia deixat'.

Comparteix
   


Etiquetes
En la seva primera intervenció a la Convenció del PP de Màlaga, Aznar ha afirmat que 'la bombolla socialista ha rebentat', deixant pel camí milions d'aturats i 'als terroristes mirant l'espectacle aposentats en les institucions democràtiques'. Repetint constantment que els socialistes 'han sortit molt cars a Espanya', Aznar ha indicat que ara és el moment de 'posar ordre a la casa' i iniciar una 'revolució' que recondueixi l'Estat 'a la normalitat'.
 
L'expresident ha enumerat tota una sèrie de punts que, al seu parer, cal retocar per tornar a aquesta normalitat que vol el PP. En aquest sentit, Aznar ha declarat que 'la normalitat' és que l'estat de les autonomies no es converteixi en '17 miniestats inviables', en referència a les comunitats autònomes. 
 
Aznar també ha considerat com a normal que 'els pares puguin responsabilitzar-se de l'educació dels seus fills', en la línia de les reclamacions expressades pel PP a l'hora de qüestionar el paper del català en l'actual sistema educatiu de Catalunya. En la mateixa línia, l'expresident ha fet una crida a defensar 'la llengua comuna dels espanyols' sense fer cap menció a la resta d'idiomes de l'Estat.
 
L'antecessor de Zapatero ha dedicat gran part del discurs a valorar les vies de resolució del conflicte basc que s'estan donant en els darrers dies posant l'accent en els vincles directes que, segons ell, existeixen entre ETA i Bildu. 'Derrotar a ETA significa que aquesta banda no pugui desplegar el seu projecte totalitari a les institucions amb una coalició que no condemna el terrorisme', ha etzibat Aznar.
 
Els dirigents i militants del PP es reuneixen des d'aquest dijous i fins al dissabte a Màlaga per debatre diverses qüestions que ha fet arribar la ciutadania a través del web del PP i per anar concretant quins assumptes dominaran el programa electoral amb què el PP intentarà guanyar la confiança dels electors.




COMENTARIS fletxa taronja

item
#30
isabel fletxa Santa Eulàlia
8 d'octubre de 2011, 13.25 h

#29 Ostres Carles a Sant Boi no sispli.. que ens agafa massa aprop .
Que el deixin al mig d'els MONNEGROS sense aigua i amb un talla de mojama i apa que vaigi tirant discursos.


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#29
Carles fletxa Vic
8 d'octubre de 2011, 12.01 h

(Sr) ANSAR que traduit al catala vol di ASE
Voste on l'an de dur es a "SANT BOI" tot i que la majoria dels que hi han ingresats tenen el coeficient intelectual moltes vegades mes alt que el seu


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#28
David fletxa Pla de l'Estany
8 d'octubre de 2011, 05.00 h

#23 Ospa jo el veig com un titella que han posat sobre l'escenari a fer teatre, a més sabent que li agrada tant el mam, ja s'entén...
A casa en diem fantasmes de personatges com aquest


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#27
JOSEP MARIA fletxa Barcelona
8 d'octubre de 2011, 00.42 h

Aquest element (ho dic així per no ofendre a la seva mare) podria anar i quedar-se d'una punyetera vegada amb el seu amic Bush i així poder seguir llepant-li el cul. Ens estalviaríem haver d'aguantar les seves impertinències i també ens estalviaríem les nòmines de la gran quantitat de guardaespatlles que continua tenint. Crec que una vegada s'ha deixat el càrrec ja no s'hauria de tenir dret a aquests privilegis. Si un ha estat un cabró, que assumeixi les conseqüències.
Ho sento, per... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#26
7 d'octubre de 2011, 18.01 h

PREPAREU-VOS TOTS PER REBUTJAR PSOE I PP DE LES ELECCIONS , VOTEU SENZILLAMENT VOY SOBIRANISTA NO TRAIDOR:
CIU, LAPORTA, REAGR, CUP O ERC PERO RES MES...


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#25
7 d'octubre de 2011, 14.52 h

Amb un estadista del calibre del Sr. Ansar, se li pot perdonar tot, o gairebé tot, i mes des de que parla català, tot i que sigui a la seva intimitat.
Penseu que no n'hi han gaire d'homes com ell. Gracies a Deu.
En el video que presentava Gary Gibson "Spain's secret conflict", ja dia que nosaltres no en teniem prou i sempre volíem mes.
Jo creia que ja ens havia deixat, però com si de l'au Fènix es tractes, torna a reviure.
Que Deu ens agafi confessats.
Ja m'he posat místic!!!


Valora aquest comentari:   votar positiu 10   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#24
Santi Vidal fletxa Barcelona
7 d'octubre de 2011, 13.56 h

Una prejubilació amb pensió vitalicia per 8 anys de treball com a president del govern d'Espanya, és legal, però és poc ètic. Tenir un contracte de treball, amb un bon sou, i continuar rebent la pensió, és legal però molt poc ètic. Però que, a sobre, ens vulgui donar lliçons d'ètica, és inacceptable.


Valora aquest comentari:   votar positiu 14   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#23
Jordi fletxa Barcelona
7 d'octubre de 2011, 11.51 h

No m'han sorprès gens les declaracions que ha "excretat" l'Aznar com es costum en aquest hominid messetari. Quin tipus d'opinios i declaracions es poden esperar d'un ésser que prové del franquisme pur i dur? De tall liberal? De tall federalista? Subcosncientment, per més lliçons barates que imparteixi sobre democracia i llibertats "per a Dummies", és un neofeixista de cap a peus. Ni tan sols mereix ser considerat com a conservador o simplement de dretes, per consideració als conservador... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 13   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#22
atlasac fletxa Vila-real
7 d'octubre de 2011, 11.23 h

Com era allò (SOU FORMIDABLES) que els vostres pensaments siguin coneguts almenys al vostre BARRI i....(NOOO us feu tant pesats com jo!!).


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 11
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#21
atlasac fletxa Vila-real
7 d'octubre de 2011, 11.12 h

BUFA!!!! Jo amb l´AZNAR (com és allò (los dos polos se ajuntan.....)

Tú, Tú, Tú,Tú.... Aceptarieu que un CRIMINAL propagara MATEUUUUU, o un LLADRE ROBEUUUUU, allavors perquè ensalceu als cooculpables del estat CRIMINAL actual? ´´es que NO son cooculpables CiU, PsoE, P.P.,e. r. c., I.U. i TOTS els altres del que està passant? FORA PARTITS SENYORS i SENYORES FORA PARTITS almenys aquests que NO TENEN VERGONYA (no continuo per aquí, no estan ensenyats....) NO HI VEIEU que TOTA l´energ... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 5   votar negatiu 6
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
El vaixell espanyol naufragaria si no fos per l’aportació catalana

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.