directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 26 d'abril de 2024 09:44 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Economia doble fletxa

Les diputacions de Barcelona, Girona i Tarragona no es plantegen retirar la paga extra

Lleida no ho descarta i ho traslladarà als grups

Comentaris 0  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

Les diputacions de Barcelona, Girona i Tarragona no es plantegen de moment retirar la paga extra als seus diputats, mentre que la de Lleida no ho descarta i ho traslladarà als grups. Així ho han explicat els presidents de les quatre corporacions provincials després de la reunió que han mantingut amb la vicepresidenta del Govern, Joana Ortega. Tots ells han esgrimit les mesures d'austeritat que estant prenent des de l'inici de la legislatura, amb rebaixes de sous i aprimament de l'administració. El president de la Diputació de Barcelona, Salvador Esteve, ha dit que aposta més per una disminució del salari que per actuar en les pagues extra, 'que pot ser molt vistós però no es tan conseqüent'.

Comparteix
   


Etiquetes
El president de la Diputació de Barcelona ha remarcat que ell mateix es va reduir el sou un 10% just quan va començar el mandat, i ha opinat que aquest és un 'camí aconsellable a seguir més que no pas la paga doble, que pot ser molt vistós però no es tan conseqüent'.
 
Per la seva part, el president de la Diputació de Tarragona, Josep Poble, ha remarcat que l'any 2007 ja es van reduir les retribucions, i ho van tornar a fer l'any 2010. Amb el nou mandat, ha continuat, han passat de 10 vicepresidències a 4, i de sis organismes autònoms a tres. 
 
El president de la Diputació de Girona, Jaume Torramadé, ha apuntat que ja van aplicar una reducció escalada en els sous de l'organisme, des de presidència (una rebaixa del 20%) fins a l'últim diputat (2-3%). Torramadé ha defensat que les mesures d'estalvi 'han de ser compatibles amb unes remuneracions dignes als diferents càrrecs, que sigui un sou just amb la responsabilitat que es té'.
 
L'únic que no tancat la porta ha estat el president de la Diputació de Lleida, Joan Reñé, que ha dit que traslladaria la proposta als grups. Tot i això, com els seus companys, també ha destacat les mesures d'austeritat que ja s'han pres, i ha anunciat que s'ha reduït un 38% la despesa dels càrrecs polítics i eventuals que formen part dels equips de presidència.




COMENTARIS fletxa taronja


No hi ha cap comentari


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.