directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 26 d'abril de 2024 07:36 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

20N doble fletxa

Bosch: 'AENA vol convertir BCN en un aeroport Low Cost, i ensorrar Reus i Girona'

Comentaris 7  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 5 vots )
carregant Carregant

El candidat d'ERC-RCat-Catalunya Sí, Alfred Bosch, ha visitat aquest dissabte al matí l'aeroport de Girona juntament amb la candidata per Girona, Teresa Jordà. Durant la seva intervenció, Bosch ha reclamat que l'estat compleixi i que traspassi els aeroports per a permetre un autèntic sistema aeroportuari català. 'Aena el que fa és obrir el Prat al low cost, aquesta estratègia buida Reus i Girona, no podem permetre que des de Madrid es trenqui el sistema aeroportuari català', ha afirmat.

Comparteix
   


Etiquetes
Bosch ha defensat que 'tots els aeroports catalans es gestionin des de Catalunya i que es treballi per a aconseguir que l'aeroport de Barcelona sigui un autèntic huub del sistema català' alhora que ha reclamat que 'l'estat assumeixi el deute que arrosseguen els aeroports abans de fer el traspàs'. La candidatura vol que 'Girona i Reus pugin ser un motor econòmic dels territoris amb vols punt a punt i cal que Lleida ho sigui del turisme de neu i mercaderies'.
 
Per a el candidat independentista 'el sistema aeroportuari català córrer el risc de desaparèixer a partir de l’estratègia d’AENA de convertir l’aeroport del Prat en un aeroport Low Cost amb l’entrada i creixement de Ryanair' i l’impacte d’aquesta estratègia posa en serioses dificultats la continuïtat dels aeroports de Girona i Reus'.
 
ERC-RCat- Catalunya Sí vol un model que defensi l’Aeroport del Prat esdevingui un veritable Huub intercontinental, amb especial vocació de connexió amb els països emergents del Pròxim Orient, Índia i l’Àsia, i que els aeroports de Girona i Reus esdevinguin aeroports “punt a punt” amb les principals ciutats espanyoles i europees. Des d'ERC-RCat-Catalunya Sí es critica que 'la Generalitat hagi dedicat 8 mesos a atacar el govern anterior i la companyia Ryanair per acabar amb un tracte més beneficiós per a la companyia irlandesa'.
 
La número 1 per Girona, Teresa Jordà, ha defensat 'potenciar Girona com el segon aeroport del país' i ha exigit el seu traspàs 'perquè cal gestionar des del territori una infraestructura cabdal per a tots els gironins i gironines'. Jordà ha sentenciat 'ens cal Ryanair, però no només Ryanair'




COMENTARIS fletxa taronja

item
#7
Jaume fletxa Puta (España)
6 de novembre de 2011, 16.44 h

#1 Missatges com el teu fan un gran mal a Catalunya i a l' independentisme. Aquest central·lisme que destil·les em fot fàstig, tant com el central·lisme madrileny. Tenim 4 aeroports i ens els podem permetre, amb una bona estratègia serien més que viables. Oblides que Girona ha tingut fins a 6 mil·lions de passatgers i Reus 2,5 mil·lions? Potser vam patinar amb Lleida però amb una bona política podriem tirar-ho endevant. L' aeroport del Prat hauria de ser l' aeroport internacional de C... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#6
Francesc fletxa Barcelona
6 de novembre de 2011, 11.09 h

Hem d'insistir de dia i de nit que la malaltia de Catalunya és el dèficit fiscal i a continuació donar les dades oportunes, és l'´unic missatge que li arriba a la gent. Ho estem comprovant en els Ateneus itinerants que fem en diferents barris. La gent comença a interpretar que els debats envers altres quantitats com el preu de la benzina a Catalunya i les retallades de l'actual govern son el xocolata del lloro, comparant-les amb el dèficit fiscal.
No ens enredem: qualsevol mesura que els... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 7   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#5
6 de novembre de 2011, 08.36 h

De fet, l'afany imperialista Castella sempre ha volgut convertir a Catalunya en una low cost i per això es va apropiar del terme Espanya, un terme que defineix l'àrea geogràfica de la península ibèrica (Hispània).


Valora aquest comentari:   votar positiu 7   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#4
5 de novembre de 2011, 23.14 h

#1 Perdona? Com ho has dit això? El que hauries de dir és exactament tot el contrari: que els avions han de sortir de tot arreu, si tenim 4 aeroports, per què vols que tots els vols surtin del que et queda més a prop a tu? La gent de Girona, la de Tarragona i la de Lleida tenen un aeroport a la vora de casa i han de fer les mateixes hores de viatge per anar al Prat que tu per anar a Reus o Girona, o m'equivoco?

Ara, no sé de què em sorprenc quan, de sempre, excepte en els set anys passa... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 14   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#3
5 de novembre de 2011, 17.38 h

Itu a qui li dnes el vot a ciumergencia ,es la mateixa merda amb olor a ppc


Valora aquest comentari:   votar positiu 20   votar negatiu 3
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
Joan fletxa Palamós
5 de novembre de 2011, 16.17 h

#1 - S'equivoca i li dones el vot ? Perfecte ! De tota manera no m'extranya ja que apesar de que la seva colla ens va vendre a Espanya, veig que sou alguns que encara aneu amb el lliri a la mà o l'insensatesa a l'esquena. Sort que els de l'agrupació de Sans ja li van donar una lliçó fa tres dies.


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 24
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
santsenc fletxa Vila de Sants
5 de novembre de 2011, 15.54 h

He viscut molts anys a Barcelona, i he viatjat molts cops a/de Girona per viatjar a l'estranger. Que tants barcelonins hagin d'anar a Reus o Girona a agafar l'avió em sembla un mal servei i un malbaratament de recursos. No sé que es guanya introduint l'enfrontament territorial barcelona - comarques de Catalunya. Bosch, penso que aquest cop t'has equivocat, tot i així seguiràs tenint el meu vot.


Valora aquest comentari:   votar positiu 13   votar negatiu 3
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.