directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 26 d'abril de 2024 16:10 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

La premsa internacional serà al Parlament per informar de la ILP antitaurina

La iniciativa per aturar les corrides de toros genera interès arreu del món

Comentaris 2  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 1 vot )
carregant Carregant

La Iniciativa Legislativa Popular (ILP) que demana la prohibició de les corrides de toros a Catalunya ha generat molt interès entre la premsa internacional, fins al punt que importants mitjans de comunicació estaran presents al Parlament per seguir en directe el debat de les esmenes a la totalitat. The Times, Associated Press, FranceTV, France Press i Reuters s'han acreditat per seguir el debat, mentre que altres mitjans internacionals també s'han dirigit als serveis de la cambra catalana per interessar-se per la tramitació d'aquesta iniciativa. En aquest segon grup hi ha cadenes de televisió com Al Jazeera Londres i la RAI, diaris alemanys o la ràdio pública dels EUA NPR.
parlament
Comparteix
   

LA ILP per a la prohibició dels toros a Catalunya ha despertat un notable interès internacional i això es nota a l'hora de comprovar als professionals dels mitjans de comunicació que s'han acreditat per seguir el debat.

Habitualment, els plens del Parlament registren una afluència de setanta a vuitanta professionals de la informació, ja siguin redactors, fotògrafs, càmeres de televisió o tècnics. Per aquest debat, els serveis del Parlament han donat cinquanta acreditacions específiques per seguir el debat sobre els toros.

A les quatre de la tarda d'aquest dijous, els mitjans internacionals acreditats són cinc. Hi seran presents el diari britànic The Times, France TV –que té els canals France2 i France3-, i les agències Reuters, Associated Press i France Press.

Però més enllà dels acreditats, una llarga llista de mitjans internacionals s'han dirigit aquests últims dies als serveis de premsa del Parlament interessant-se per la tramitació d'aquesta ILP. Han estat televisions com Al Jazeera Londres, la RAI italiana, l'alemanya ARD o la nord-americana Bloomberg, l'agència nord-americana amb servei a tot el món Global Post, o diaris com els alemanys Die Welt i Süddutsche Zeitung.

També s'han interessat per aquest debat la ràdio pública dels EUA NPR, el diari suís Neue Zürcher Zeitung i l'agència alemanya de premsa DPA.




Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#2
Marc Sabatés i Laporta fletxa Roda de Ter Catalunya //*//
18 de desembre de 2009, 10.54 h

Que allo és tris de veure aquests braus sofrir , soc Català no espanyol i anticurses de braus.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
Quim fletxa PPCC.
18 de desembre de 2009, 08.51 h

Això és molt bó que tot el món sàpiga quina mena de parlament tenim,un que representa la immensa majoria de catalans que no volem les "corrides" perquè les veiem com una barbaritat que no tenen res a veure amb nosaltres, o un que està sotmés als capricis dels seus amos de partit i interesos particular tot subvencionant la barbàrie.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.