directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 26 d'abril de 2024 15:30 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Internacional doble fletxa

Suport internacional al #novullpagar

El partit gal·lès Plaid Cymru creu que és una bona iniciativa que ells també podrien dur a terme

Comentaris 0  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 2 vots )
carregant Carregant

El portaveu d’ERC a Madrid, Alfred Bosch, acompanyat pel líder del Plaid Cymru a Westminster, Elfyn Llwyd, ha afirmat que l’Estat espanyol ha d’emprendre la via britànica. Bosch, que entre ahir i avui s’ha reunit amb diversos diputats a Westminster, tant independentistes com unionistes, per tal de donar-los a conèixer la perspectiva catalana de la crisi econòmica i política de l’Estat espanyol, ha afirmat: "En aquesta cambra, siguin independentistes o unionistes, tothom està d’acord que la voluntat d’Escòcia o de Gal·les s’ha de respectar perquè, abans que res, són demòcrates". "I si la llei no empara la voluntat de la majoria, doncs s’ha de canviar, perquè la llei ha d’estar al servei del poble, i no pas a l’inrevés", ha reblat Bosch.

Comparteix
   


Etiquetes
Per la seva banda, el líder del Plaid Cymru a Westminster, Elfyn Llwyd, ha donat suport avui, des de Londres, a la campanya #novullpagar de denúncia de l’espoli fiscal. Llwyd ha encoratjat els catalans a lluitar contra uns peatges que discriminen la població, i ha emfasitzat que el Plaid Cymru estudiarà implementar la iniciativa al peatge de Severn, que afecta negativament el turisme al País de Gal·les.

Pel que fa a la situació política catalana, Llwyd ha dit: "Gal·les està molt millor que Catalunya perquè l’Estat espanyol exerceix un poder que nega els drets bàsics dels catalans, mentre que el Regne Unit reconeix clarament la nació gal·lesa". Finalment, Llwyd ha assegurat que el referèndum d’Escòcia canviarà el panorama polític del Regne Unit, i ha predit que Gal·les molt probablement reclamarà plena autonomia.



COMENTARIS fletxa taronja


No hi ha cap comentari


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.