Els vins del Montsant sorprenen al New York Times
Els hi dedica un elogiós article publicat dimecres
Els vins catalans estan de moda. Si primer fou la Denominació d'Origen (DO) del Priorat qui va recollir els elogis de crítics i fires de vins, ara el món del vi està descobrint la DO Montsant com una de les regions amb millors vins dels moments. La febre pels vins del Montsant ja han portat importants premis internacionals a la zona, i aquesta setmana el prestigiós diari The New York Times ha dedicat un article ple d'elogis al Montsant al seu suplement 'Dining & Wine'.
L'article en qüestió es titula "From Catalonia, Tastes Both Old and New" (Des de Catalunya, tasta el vell i el nou) i el crític Eric Asimov ens parla de l'experiència que li ha suposat descobrir els vins de la Denominació d'Origen Montsant.L'autor es mostra extasiat dels preus i dels vins, "desconeguts fins ara", i destaca, d'un tast de 23 vins de la zona, la possibilitat de degustar vins que barregen modernitat i tradició. El crític repassa la història de la zona, sense poder evitar les comparacions amb la zona del Priorat, ben coneguda pels amants del vi nordamericans.