directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 26 d'abril de 2024 04:17 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

El PP balear accepta la petició de baixa temporal de Jaume Matas com a militant del partit

Comentaris 1  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

El Partit Popular de les Illes Balears ha acceptat aquest dilluns la petició de baixa temporal de militància tramitada aquest matí per l'expresident del PP a les illes Jaume Matas. L'exlíder popular ha pres aquesta decisió per no perjudicar el seu partit. El PP accepta i respecta la postura de Matas i ho fa 24 hores abans que el jutge que instrueix el cas Palma Arena decideixi les mesures cautelars per a l'expresident.
jaume matas
Comparteix
   


Etiquetes
El Partit Popular de les Illes Balears ha confirmat que accepta i respecta la decisió del president de l'executiu balear durant la passada legislatura, Jaume Matas, el qual ha demanat aquest dilluns al matí la petició de baixa temporal de militància del partit. En declaracions a l'ACN, el vicesecretari general del PP a les Balears, Miquel Ramis, diu que la postura de l'expresident de donar-se de baixa temporalment de la formació popular és la millor mesura que podria prendre donada la situació judicial en la qual es troba.

Ramis considera que d'aquesta manera podrà defensar-se millor davant la justícia i al mateix temps no perjudicarà el Partit Popular. Mentre la instrucció del cas 'Palma Arena' continuï oberta, ha dit Ramis, donar-se de baixa és la millor opció. En aquest sentit ha afegit que, en cas que la instrucció se sobresseís, el Partit Popular de les Balears rebria de bon grat l'expresident balear, Jaume Matas.

Cal recordar que la decisió de Matas arriba vint-i-quatre hores abans que el jutge que instrueix el cas 'Palma Arena', en el qual l'expresident es troba imputat, es pronunciï sobre les mesures cautelars que adopta per a ell. El magistrat Castro havia de notificar aquest dilluns l'acta al misser de Matas, però ha decidit ajornar-ho a aquest dimarts perquè encara no ha conclòs la resolució. La Fiscalia Anticorrupció, amb l'adheriment de l'acusació particular, demana per a Matas presó eludible sota fiança de 3 milions d'euros (MEUR), la retirada del passaport, el qual es troba ja en mans del jutge Castro, i la compareixença quinzenal als jutjats.





COMENTARIS fletxa taronja

item
#1
Jordi(SC) fletxa guarnerius@telefonica.net
30 de març de 2010, 10.50 h

I què ???. No passa res. Com més corrupte s'és, en aquest país més vots es recullen. La prova la teniu a València, on el mafiós d'en Camps encara en va sortir reforçat de la trama Gurtel. Per cert, algú voldria dir-me com s'ha d'entendre en aquest cas "baixa temporal" ???. Ho pregunto perquè segons alguns entesos en política, mai abans s'havia donat aquesta opció. Al capdavall, si en Matas es dona de baixa, i finalment resulta que no és processat, donant-se d'alta altra vegada queda... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.