directe ! a La República. N. 4126. Dissabte, 27 d'abril de 2024 06:59 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Joc brut contra la independència de Catalunya

Gran preocupació a Espanya pel procés engegat a Catalunya per un pacte fiscal que inicia un procés independentista sense retorn.

Comentaris 89  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 14 vots )
carregant Carregant

És una dada certa, des del directe!cat ho vam recollir, els serveis policials i de seguretat han posat com a primer punt de risc per a Espanya l’augment dels partidaris de la independència per la via pacifica, i han posat en joc tots els mecanismes possibles per desprestigiar qualsevol persona, entitat o moviment català que aspiri a trencar el marc constitucional.  Des dels intents de captar nous agents arrelats al territori, a la utilització d’una justícia clarament al servei d’una Espanya que menysprea Catalunya, a les filtracions interessades d’expedients judicials sense cap mena d’acusació concreta. I també amb filtracions de detalls de seguiments sense ni tant sols haver imputat aquestes persones, i l’ús dels mitjans afins i subvencionats pel regim com els diaris El Mundo i El País que apunten i disparen i que arrosseguen a alguns mitjans catalans que els fan el joc.
 

Comparteix
   


Etiquetes
El País i El Mundo, les armes d’Espanya contra el dret a decidir

Cal llegir amb atenció les informacions publicades per aquests dos diaris espanyols sobre el cas de les ITV’s, recordar prèviament que tots dos depenen de les ajudes espanyoles per la seva existència, tots dos amb pèrdues milionàries que els fa estar en fallida o en plena dependència del Govern Espanyol. Dit això, cal llegir amb tranquil·litat, les filtracions publicades, cap data concreta, citacions dels imputats d’Oriol Pujol, però cap element de concreció.

Bona part dels mitjans catalans han anat a remolc de les filtracions publicades

Aquesta és la feblesa a casa nostra, mitjans de comunicació que es creuen tot el que be de la caverna mediàtica i que  sense cap problema estableixen la mateixa línia ideològica.  No tenim massa crítica per afrontar els nous reptes de Catalunya, sigui el pacte fiscal o un procés independentista, a la primera intoxicació caiem a la trampa.

 El País: “Oriol Pujol “impulsó” la trama corrupta”

Deu ser la primera vegada que un mitja de comunicació culpa a una persona d’un delicte on ni tant sols ha estat citat o imputat,  en cap moment del diferents reportatges fets sobre aquesta informació  surt cap acusació concreta amb dades, tot són supòsits a partir de converses de terceres persones per aconseguir futures prebendes. És complicat trobar un titular semblant en aquest mateix diari sobre temes semblants i que han afectat clarament a membres del PSOE o del PP. La notícia desprèn clarament una ambigüitat volguda per generar dubtes, i és trist comprovar com el que havia sigut el diari de referència de l’esquerra espanyola s’ha convertit en un mitja al servei de les grans corporacions i d’un estat cada dia més centralista.

El Mundo: “El fill de l’ex President aportava la seva influencia política en la trama de les ITV”

El Mundo sempre comença igual, quan es vol carregar alguna cosa comença a disparar i sense dir res, tant sols un titular, i actua amb estratègia “gota malaia” contra el suposat terrorista, presumpte imputat o simplement assenyalat. És el que va fer en l’11-M i  en molts altres enganys, que ha anat perpetrant duran molts anys. A ara toca a Catalunya i en són experts, saben que la premsa de Catalunya els hi té por i accepten les mentides del diari El Mundo, tant sols cal escoltar el vídeo del seu director a Catalunya, vergonya de periodista.



Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#89
Horace Nelson fletxa Gibraltar
30 de juliol de 2012, 09.01 h

#81 Analfabet, els comtes de Barcelona no eren súbdits de ningú, eren comtes-reis: eren alhora comtes de Barcelona i reis d'Aragó i en les monedes es feien representar per una cara com a Comte de Barcelona i per l'altra com a Rei d'Aragó.


Valora aquest comentari:   votar positiu 21   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#88
29 de juliol de 2012, 23.09 h

#79

Eso es verdad si se explica bien.

No son las empresas de Cataluña, son las empresas exportadoras que es algo bien distinto y si recientemente han vendido mas fuera de la UE (incluyendo España) es porque la paridad Euro / USD ha bajado mucho haciendo las exportacions fuera de la UE muy atractiva. Por la isma razon de tres opodemos afirmar que las exportaciones del resto de España o de Luxemburgo o de Alemania han sido las mayores al exterior de la UE, porque la clave es la bajada del... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 20
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#87
Jordi fletxa CATALUNYA
29 de juliol de 2012, 22.42 h

Els grunys de la cort de porcs no em posen nerviós ni m'ofenen,ans al contrari,vol dir que vaig pel bon camí.


Valora aquest comentari:   votar positiu 7   votar negatiu 2
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#86
Jordi fletxa CATALUNYA
29 de juliol de 2012, 22.40 h

El rei Hug Capet, el 988, projectava una expedició de socors per a la primavera-estiu d’aquell any. Però, abans, malfiant-se de les promeses fetes per Borrell II en temps de perill pels comtats catalans, volia prendre totes les garanties possibles: primer, la presentació de legats que renovessin la promesa de fidelitat; després, la presentació de personal, amb un seguici poc nombrós a Aquitània perquè Borrell II quedés en les mans del rei franc en cas de fracàs.


Els comtats catala... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#85
Jordi fletxa CATALUNYA
29 de juliol de 2012, 22.39 h

A la seva mort, la monarquia carolíngia travessava per una sèrie de dificultats internes que van portar l’elecció d’un noble que no pertanyia a la dinastia carolíngia (Odó) com a rei. Aquesta ruptura del legitimisme franc tindria profundes conseqüències a Catalunya, on els fills de Guifré van autoproclamar-se com els seus successors, sense esperar que el rei els designés, establint el principi de successió hereditària, el primer gran pas cap a la independència dels comtats.

Dur... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 5   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#84
Jordi fletxa CATALUNYA
29 de juliol de 2012, 22.38 h

De la Marca Hispànica a la independència dels comtats catalans
Entre els anys 812 i 820, els comtats catalans van estar sota el govern del que podem anomenar com “gent del país”. Tot i això, els intents secessionistes per part d’un sector de la noblesa (destitució del comte de Berà i revolta antifranca de Guillermó i Aissó) van portar els francs a cedir el govern dels comtats als nobles francs.

Així, a causa de la destitució del comte de Berà (820) i el posterior nomenament de... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#83
Jordi fletxa CATALUNYA
29 de juliol de 2012, 22.36 h


La Península Ibèrica
La intensitat dels intercanvis amb els territoris peninsulars que no formaven part de la Corona d'Aragó era desigual: així, mentre amb el regne de Granada i la corona de Portugal, per exemple, sempre va ser un mercat marginal per als catalans, més interès potencial presentava l'Andalusia castellana, en concret Sevilla, però aquí, tot i els privilegis obtinguts, el volum de negocis catalans mai va ser considerable.
Diferent era la situació dels mercats de l'interio... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#82
Frankenstein fletxa Frankenstein
29 de juliol de 2012, 21.38 h

#79 anormal
#80 idiota
#81 cateto


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#81
Lluís Llach fletxa Porrera
29 de juliol de 2012, 20.53 h

#75 Que estás hablando de aragoneses, del Reino de Aragón, inepto. Que los condes catalanes eras subditos de los Reyes de Aragón y cuando la familia Berenguer llegó al trono por familia política y no por sangre, ya que la estirpe viene del Rey Sancho Ramirez ( 911, Huesca ), nunca vieron a los condados de la región catalana como una nación. Su reino era ARAGÓN, no cataluña, G I LI P O L L A S !!!!!. Te has enterado ya, anestesiado de los cojones???


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 13
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#80
Pere Marti fletxa Castelldefels
29 de juliol de 2012, 20.49 h

#70 Charnega seguro que será tu puta madre, sois los peores, los pobres hartos de pan NAZIonalista.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 10
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.