directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 26 d'abril de 2024 12:25 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Cultura doble fletxa

Doraemon i el petit dinosaure s'estrena només en versió catalana, amb 62 còpies arreu del territori

La prova que el català al cinema és rendible

Comentaris 6  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 3 vots )
carregant Carregant

'Doraemon i el petit dinosaure' s'estrenarà aquest divendres només en versió catalana i se'n distribuiran 10 còpies per Barcelona ciutat i 52 arreu del territori. En concret, a Barcelona el film es podrà veure als cinemes Aribau Club, Bosque Multicines, Cinesa Diagonal, Cinesa Diagonal Mar, Cinesa Heron City, Glòries Multicines, Lauren Horta Multicines, Maremagnum, Palau Balañà i Warner La Maquinista. L'estrena de 'Doraemon i el petit dinosaure' en versió catalana, l'única que es distribuirà al territori, s'emmarca en la campanya 'Dóna corda al cinema en català', una iniciativa de sensibilització per facilitar i promoure la presència de la llengua catalana al cinema. Els darrers films de Doraemon també van estrenar-se en català, amb un espectacular èxit de públic entre els més menuts, provant que el cinema en català és rendible i té futur per endavant.
A la resta del territori 'Doraemon i el petit dinosaure' es podrà veure a Multicines Abrera (Baix Llobregat); Multicines Arenys (Maresme); Picarol a Badalona (Barcelonès); Multicines Baricentro a Barberà del Vallès (Vallès Occidental); Catalunya a Berga (Berguedà); Cine Filmax Castelldefels (Baix Llobregat); El Punt Cerdanyola (Vallès Occidental); Multicines Llobregat a Cornellà (Baix Llobregat); Multicines del Nord a Granollers; Filmax Gran Via i La Farga a L'Hospitalet de Llobregat (Barcelonès); Multicines Bages a Manresa; Mataró Park a Mataró; Cinemes Mollet (Vallès Oriental); Eix Macia Multicines a Sabadell; Atrium a Sant Andreu de la Barca (Baix Llobregat); Yelmo Cineplex Sant Cugat (Vallès Occidental); Retiro a Sitges (Garraf); Cinesa 24 Parc Vallès i Segle XXI (Terrassa); Lauren Viladecans (Baix Llobregat); Kubrick a Vilafranca del Penedès; Kursaal a Igualada i a Multicines Sucre a Vic.

A la demarcació de Girona es projectarà a Lauren Costa Brava a Blanes (Selva); Multicines Figueres; Albéniz i Oscar Girona; Cinemes Olot; Arinco a Palamós (Baix Empordà); Oscar Platja d'Aro (Baix Empordà); Cinemes Roses (Alt Empordà) i Cinebox Espai Gironès a Salt (Gironès). A la demarcació de Lleida a Rambla Lleida i a la de Tarragona a Amposta Cinemes; MCB Calafell (Baix Penedès); Oscar El Vendrell; Lauren Reus i Reus Palace; Lauren Tarragona i Oscar Les Gavarres a Tarragona i Oscar Tortosa.

En aquestes aventures prehistòriques, Doraemon i Nobita han d'evitar que els caçadors de dinosaures capturin el seu petit amic dinosaure Pisuke.



COMENTARIS fletxa taronja

item
#6
POL POCH I ROCH fletxa EL MASNOU
31 d'agost de 2007, 17.07 h


A TOT EL TERRITORI !!!!!! SEMBLA QUE EN FACI VERGONYA DIR CATALUNYA. QUE NO TENIM UN NOM? TRES QUARTS DEL MATEIX AMB ALLO D' " A CASA NOSTRA". CADA DIA MES PUEBLERINOS....No, SI JA HO DIC JO, D'ACI POC DIREM TERRITORI COMANXE. JA,JA,JA.CAPS DE SURO!


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#5
Jordi fletxa Manresa
30 d'agost de 2007, 17.59 h

Pots negar l'evidència, però TV3 abans tenia un mínim de dignitat nacional, cosa que ara no té. Fins i tot el Victor Alexandre (gens sospitós de ser convergent), reconeix que TV3 ara és MÉS espanyola que abans.
Però el què més em molesta és que em prenguin per imbècil, i que intentin adoctrinar-me en les tesi pijoprogres i multiculturals, o que es pensin que per incloure més espanyol que mai, augmentarà en audiència, quan no para de perdre'n.
I no m'estranya jo trobo que té mol... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#4
Pep fletxa Vilassar
30 d'agost de 2007, 17.49 h

Home, el director de TV3 que suposo que alguna relació té amb els continguts de la cadena, el van posar el PSC+ICV+CIU amb els seus vots i ERC no el va pas votar potser pq s´oloraven que podia passar el que està passant.

Per cert, ja no recordeu la serie OH ESPANYA ?? A la TV3 del tripartit encara no s´ha vist pas una barbaritat com aquesta.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#3
Blasco Cañas fletxa Barcelona
30 d'agost de 2007, 17.08 h

Jordi de Manresa: em sembla que la teva obsessió malaltissa antiesquerra no et deixa veure la realitat.

Que TV3 és una merda? tens tota la raó, però la manca de vocació nacional d'aquesta televisió no ve d'ara sinó que ve des de la seva fundació, d'aquí la utilització del 3 (TV1, TV2, TV3...) i no de la C (com hauria de ser).

Sense anar més lluny (com a mostra un botó) aquest estiu han emès un recull de monòlegs emesos per TV3 durant tota la seva història on s'han pogut veure le... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
Jordi fletxa Manresa
30 d'agost de 2007, 16.43 h

I tan que es nota que esquerra està al govern, mai a TV3 s'havia parlat tan espanyol, ni hi havia hagut mai tants entrevistats espanyols, ni en els telenotícies s'havia dit mai tants cops la paraula "espanya" per minut.
Sens dubte que es nota, es nota que ens espanyolitzen tan com poden.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
Pep fletxa Vilassar
30 d'agost de 2007, 13.20 h

Coses com aquestes, demostren que per molt que es digui i que s´escrigui, la presencia d´ERC al govern es nota i molt. Sobretot en aquelles areas que controla directament com és aquest cas.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.