directe ! a La República. N. 4126. Dissabte, 27 d'abril de 2024 05:17 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Societat doble fletxa

Centenars de culers que volien volar a Milà es queden al Prat

Alguns temen no arribar-hi a temps · Alguns vols s'han anul·lat després de fer el check-in

Comentaris 1  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

Falsa alarma. Malgrat que l'autoritat responsable de l'aviació civil italiana havia anunciat que els aeroports del nord d'Itàlia es reobririen a les set del matí, ENAC ha rectificat i ha tornat a tancar d'urgència aquest dilluns l'espai aeri, el que ha provocat que centenars de passatgers s'hagin quedat a El Prat sense vol cap a Milà, Venècia, Bolonya, Verona o Torí. Entre ells, alguns culers temen perdre's el partit d'anada de semifinals de la Champions que el Barça jugarà aquest dimarts a Milà. Mentrestant, desenes de passatgers que preveien volar al centre i nord d'Europa fan cua davant els mostradors de les companyies, sobre tot de Lufthansa, per demanar informació i alternatives de viatge.
aficionat barça fan fcbarcelona
Comparteix
   


Etiquetes
La restricció del trànsit aeri al nord d'Itàlia ha afectat els més matiners, com el culé Eloi Valletbó, que volia estar a Milà pel partit del Barça i ara tem no poder arribar-hi a temps. 'Estem pendents de saber com podrem animar en Pep i tot el seu equip perquè és un partit molt important de cara a la final al Bernabéu', ha explicat Eloi. 'Ens feia molta il·lusió', hi ha afegit. 'Hem arribat a les vuit del matí, perquè ja suposàvem que ens tocaria patir, i ja hem vist que la cosa estava molt fotuda', ha explicat. Lufthansa els ha ofert volar a Milà la setmana vinent, però ells hi anaven per veure el Barça. A més, s'havien demanat festa a la feina i no saben si podran arribar a Milà en avió, cotxe o veuran el partit des de casa. 'Hem trucat al RACC per veure si ens podíem apuntar a alguna opció que munta l'automòbil club pels socis (autocars, etc), però ara comuniquen...', ha lamentat.

Les restriccions pel núvol de cendra també han afectat Federica per segon dia consecutiu. 'He vingut a l'Aeroport, he fet el 'check in' i deu minuts abans d'embarcar han cancel·lat el meu vol', ha explicat Federica, italiana, que aquest diumenge ja no va poder viatjar des d'El Prat a Bolonya amb Iberia i aquest dilluns tampoc ho ha pogut fer. 'Si tinc sort podré trucar els meus amics i aconseguir un allotjament' a Barcelona, confia.

La cancel·lació de vols també ha afectat passatgers que ja estaven gairebé dins l'avió. Felipe Rici és peruà i té previst fer un viatge de noces a Gènova, on té reservat l'hotel. 'Estava llest per a pujar, i s'ha cancel·lat justament ara', ha dit. 'He fet el 'check in', tot, estava llest, i s'ha cancel·lat', lamentava. Ahir Vueling ja li va cancel·lar el vol. 'Tinc el cotxe, l'hotel, tot pagat. He d'arribar com sigui a Itàlia', argumenta. L'idea de Felipe és agafar un vol a Nàpols que surt en una hora i creuar la península Itàlica en tren per arribar a temps a celebrar la seva lluna de mel.

D'altra banda, ja són a Milà els passatgers que aquest diumenge a les tres i vint de la tarda van sortir des de l'aeroport Lleida-Alguaire en autocar, a causa de la cancel·lació del seu vol pel núvol de cendra produït pel volcà islandès. Segons fonts de la delegació del Govern a Lleida, tant ells com el centenar de persones més que van recollir de camí, a Bellaterra, han arribat a l'aeroport de Bèrgam cap a les nou d'aquest dilluns al matí.

A més del nord d'Itàlia, els aeroports de Londres, París, Frankfurt, Amsterdam i Brussel·les encara no han pogut reobrir. Eurocontrol preveu que només entre 8.000 i 9.000 dels prop de 28.000 vols que s'havien de realitzar a l'espai aeri europeu aquest dilluns podran efectuar-se a causa del núvol de cendra del volcà islandès que cobreix 'la major part' del cel del continent. Les 20.000 cancel•lacions representen el 70% dels vols previstos.




Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#1
19 d'abril de 2010, 18.32 h

I tanta d'altra gent. antenaperica.blogspot.com/


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.