directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 26 d'abril de 2024 19:26 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Societat doble fletxa

“Els matrimonis gais no garanteixen la pervivència de l'espècie"

"No han de tenir la mateixa protecció per part dels poders públics", ha dit el ministre de l'Interior Fernández Diaz

Comentaris 48  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 4 vots )
carregant Carregant

El ministre d'Interior, Jorge Fernández Díaz, ha carregat contra els matrimonis homosexuals en un acte a l'ambaixada espanyola al Vaticà. Fernández Díaz ha afirmat que "hi ha arguments racionals que diuen que no han de tenir la mateixa protecció per part dels poders públics que el matrimoni natural" i ha afegit que "la pervivència de l'espècie, per exemple, no estaria garantida". El ministre ha assenyalat també que les lleis educatives "no respecten els acords" entre l'Església i l'Estat pel que fa a l'assignatura de religió i que, per aquest motiu, "s'està elaborant una reforma" del ministre Wert, segons ha apuntat. 

Comparteix
   


Etiquetes
Un ministre amb homofóbia pot seguir al càrrec?

Fernández Díaz ha afegit que "si ens oposem al matrimoni entre persones del mateix sexe, no podem fer servir arguments confessionals".

Les polèmiques declaracions del ministre han provocat les reaccions de federacions i associacions gais com la Confederació Espanyola d'Asociacions de lesbianes, gais, bisexuals i transexuals (Colegas), que ha demanat directament a Fernández Díaz una rectificació o el seu cessament.

"Des de 'Colegas' no ens preocupa que existeixi gent que pensi com el ministre a títol individual, sinó que ocupin càrrecs públics que ens facin pensar que no actuaran amb la deguda diligència que s'espera d'una alta autoritat de l'Estat", diuen. "Per això, demanem al ministre una disculpa o la seva carta de cessament immediata exigint que respecti els dictàmens del Tribunal Constitucional i deposi la seva homofòbia", ha afirmat Rafael Moral, secretari general de Colegas. 



COMENTARIS fletxa taronja

item
#48
Isabel fletxa Barcelona
4 de març de 2013, 23.37 h

#45 Això és el que he dit Vicens, que li donin afecte i altres moltes coses que fan que un individu creixi amb salut física i mental i esdevingui un éssser feliç. Que a un fill el que necessita és que se l'estimin i prou, doncs amb aquesta afirmació sesgada i concreta no hi combrego, falten matisos, falten molts ingredients.
Se perfectament que hi ha dones que no poden tenir fills, i que hi ha dones que no volen tenir fills i em se totes les combinatòries possibles. No em manca informac... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#47
Voltaire fletxa Rias Baixas
4 de març de 2013, 19.54 h

Si l'espècie humana ha de ser com aquest homenot ja estem ben arreglats.


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#46
Isabel fletxa Barcelona
4 de març de 2013, 19.52 h

#44 Home.. una criatura hauría de criar-se en un entorn estable, afectuós i a l'ampar d'unes persones que li proveeixin d'educació, afecte i valors. Si aquestes persones són del mateix génere, aixó no hi fa res. A l'escola potser els seus companys li diuen alguna cosa, però serán una anécdota sempre que no s'estigui en una escola cristiana.
El que diu en Fernández Díaz és que "hi ha arguments racionals que diuen que no han de tenir la mateixa protecció per part dels poders públics... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#45
Vicenç Ramoneda i Ullar fletxa Sentmenat-República de Catalunya
4 de març de 2013, 19.48 h

"la pervivència de l'espècie, per exemple, no estaria garantida"

Segons quina "espècie", val mes que no estigui pas garantida! M'has entès, no?
A mes, hi ha dones que voldrien tenir fills però no poden. Ho sabies? Un fill es mereix que se'l estimin i prou.


Visca la llibertat!
Visca la vida!
Visca Catalunya estat!
Cal que la resistència es torni rebel·lió!


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#44
Marc fletxa BCN
4 de març de 2013, 19.24 h

Sense que serveixi de precedent, el Sr. Fernández Díaz té raó. Els fills no neixen del sexe entre dos homes o dues dones. Si volen tenir relacions sexuals que en tinguin, però és veritat que no esperis que procreïn. La tradició és la tradició tu. El que és normal i hauria de ser desitjable és que un nen tingui un pare i una mare.


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#43
Isabel fletxa Barcelona
4 de març de 2013, 18.25 h

#42 Doncs tens tota la raó, tenim un problema de creixement de la població. De fet, ni jo ni la meva parella tenim cap fill i els dos ja hem fet els quaranta, per tant tampoc contribuim a fer el problema més gros.
Tanmateix, no ens hauríem d'allunyar tant del fil de la notícia -ho dic per molts comentaris que he llegit-. El que el Sr. Fernàndez Díaz ha dit, amb independéncia del seu color polític- és una bejenada i hauría de demanar disculpes al col·lectiu homosexual. És cert que a... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#42
4 de març de 2013, 17.32 h

Mare meva, si el problema del món és que ja no hi cabem! Correm el risc de que ja no hi hagi menjar per tothom. De fet he sentit o llegit que hi ha llocs d'Àfrica on es moren de fam. Per estabilitzar la població cal que en promig hi hagin dos fills per parella, més fills comporta el creixement exponencial de la població. Sabeu el que és el creixement exponencial? Ara bé, menys de dos comporta el decreixement exponencial de la població. Quin problema!: Trobar l'equilibri. De moment els ... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#41
Isabel fletxa Barcelona
4 de març de 2013, 14.27 h

El celibat tampoc garanteix la pervivència de l'especie i l'esglesia que el practica i el publicita rep ajuts per part de l'estat, subvencions i tractes de favor en relació al patrimoni inmobiliari.
I per a fer visible la gran obtusitat d'en Fernández Díaz, cal afegir que la coca de llardons, si no es combina amb abundant cava i parella fértil i disposada, tampoc. Les retallades a treballadors públics tampoc funcionen gaire be per la pervivència de l'especie.!


Valora aquest comentari:   votar positiu 8   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#40
Marc fletxa Badalona
4 de març de 2013, 12.07 h

#39 ! Vaya cosa ! Ya sabemos q los borbones son unos degenerados ... Me gustaría saber q habría pasado si eso mismo lo hubiera dicho la mujer de Rajoy ; te aseguro q en este medio lo habrían puesto en portada y le habrían crucificado ... Lo q no se puede hacer es sólo criticar las cosas q pasan o dicen gente de fuera de catalunya , y aquí hay los mismos problemas y taparlo de una manera penosa ...
En cuanto al putero real , ni te fíes , ese es capaz de tirarse hasta a Carmen de mairena .... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 10
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#39
Jordi fletxa CATALUNYA
4 de març de 2013, 11.59 h

#38 Home tenint en compte que les dües són opinions rebutjables,ho son més les del ministre pel fet que és un funcionari públic,l'altra és una particular,per cert la borbó també opina el mateix...


Valora aquest comentari:   votar positiu 8   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.