directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 26 d'abril de 2024 14:30 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Cultura doble fletxa

L'Strenes omple amb Lax'n'Busto i Els Catarres

El concert ha començat amb una petita presentació del grup que ja porta quasi 27 anys sobre els escenaris i una breu entrevista.

Comentaris 0  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 3 vots )
carregant Carregant

G. Domínguez - La segona nit de l'Strenes ha acollit Lax'n'Busto a l'Auditori de Girona. Els del Vendrell, han estrenat el seu nou àlbum Tot és més senzill, un disc que pretén ser això, senzill. El treball no té grans postproduccions i deixa que la música i la veu siguin el més naturals possibles, intentant minvar així les diferències entre el so de la gravació i el directe. Durant l'espectacle, els Lax'n'Busto han alternat peces inèdites del nou àlbum amb cançons de l'anterior -Tornarem, Boig el món i T'estimo molt- i clàssics com Ara, Llençat o La meva terra és el mar.
ExpandnextpreviousCloseAutor: Marc Puig Previous12/19 NextEls Capgrossos de la Colla Gegantera de Blanes han acompanyat els Pulpo Pop
ExpandnextpreviousCloseAutor: Marc Puig Previous12/19 NextEls Capgrossos de la Colla Gegantera de Blanes han acompanyat els Pulpo Pop
© |marcpuigperez


Festival Strenes amb Lax'n'Busto, Quart Primera i els Pulpo Pop
Festival Strenes amb Lax'n'Busto, Quart Primera i els Pulpo Pop
© @marcpuigperez

Comparteix
   


Etiquetes
La banda ha tornat als escenaris amb un nou àlbum cinc anys després i, tot i no haver aturat la gira en tot aquest temps, aquest nou directe suposa una salt qualitatiu en la coordinació de la banda i presenta uns Lax'n'Busto, tant pel que fa a la música i les lletres com a l'espectacle, que no tenen res a envejar als de l'època d'en Pemi Fortuny.
 
A la mateixa hora i amb les entrades esgotades des de fa setmanes, els Catarres presentaven Postals a la sala Planeta. El nou àlbum del grup ha esdevingut tot un èxit des que el grup el va penjar a la seva web i el directe fa entreveure que aquesta gira serà una cita ineludible pels amants del pop català.
 
Avui també han actuat els Quart Primera a la sala Tourmix, on Pere Jou i la seva banda han interpretat el seu segon disc Pel•lícules. Malgrat el segon àlbum del grup fa mesos que és al mercat, no s'ha perdut la cita a l'Strenes. Els han seguit els Pulpo Pop amb un directe atrevit, divertit i amb sorpresa inclosa, els Capgrossos de Blanes els han acompanyat al single La batalla dels dubtes.
 
El festival Strenes seguirà fins el dia 21 d'abril a Girona amb Delafé y las flores azules, Blaumut, Love of lesbian, Sidonie i Andreu Rifé entre d'altres. El festival el tancaran Albert Pla i The Pinkertons.

Podeu veure la galeria de fotos de la nit AQUÍ



COMENTARIS fletxa taronja


No hi ha cap comentari


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.