directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 26 d'abril de 2024 22:40 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Navarro va sobrat de militants

Veu "anecdòtic" que un centenar de socialistes de la comarca hagin marxat al•legant discrepàncies amb la direcció i els acusa d’actuar per interessos personals

Comentaris 19  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 7 vots )
carregant Carregant

El primer secretari del PSC, Pere Navarro, ha minimitzat aquest dilluns els motius i les conseqüències de que un centenar de militants i regidors socialistes del Berguedà hagin abandonat el partit per discrepar de la direcció nacional de la formació. "És un tema anecdòtic en els milers i milers de militants del PSC", ha dit Navarro.qu eha assegurat que a la direcció nacional del PSC no li preocupa l'episodi del Berguedà. Durant l’entrevista a Catalunya Ràdio, Navarro també ha carregat contra les crítiques que han arribat de dins del seu partit per boca d'alguns exconsellers, el primer secretari els ha retret que el document de Granada "és més" del que van fer ells amb el PSOE quan estaven a la direcció del PSC.
© @acn

Comparteix
   


Etiquetes
Navarro treu ferro a la diàspora del PSC
 
Les desercions en bloc d'aquest centenar de socialistes no creen, per Pere Navarro, "cap risc" de ruptura dins la formació. I és que el primer secretari ha emmarcat l'operació d'aquests crítics en un seguit de motius molt diferents a les contradiccions que han posat en valor ells per acabar marxant del partit. Navarro ha retret que els que dins d'aquest grup tenien "un càrrec aconseguit amb els vots del PSC" han deixat de costat el partit però no han tornat l'acta de regidor. Això, pel líder socialista demostra que actuen per interessos personals", i ha remarcat que aquesta és "una filosofia diferent" a la que ells al·leguen.
 
100 independents sumats al PSC per interessos personals, la conclusió de Navarro

"Eren independents que s'havien sumat al PSC per una sèrie d'interessos personals", ha sentenciat, tot argumentant que "els que han marxat del partit, no han deixat el càrrec públic que van guanyar amb el vot de la gent que votava el PSC". Aquesta és, per Navarro, "una filosofia diferent" a la que els crítics van al·legar pel allunyar-se de la formació. Tot i això, al líder del PSC no li preocupa l'episodi, perquè per ell "és un tema anecdòtic en els milers i milers de militants del PSC".
 



Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#19
pep fletxa Baix llobregat
9 de juliol de 2013, 13.10 h

si els socialistes catalans son coharents amb la seva historia, al psoe de Catalunya nomes hi quedaran els quatre espanyolistes que per vergonya no s'han atrevit a passase a c´s.


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#18
Germinal fletxa Barcelona
9 de juliol de 2013, 12.35 h

Algun dia podríeu deixar de parlar d'aquest individu. Com mes surt la seva cara a la premsa mes propaganda li feu. El que digui o deixi de dir no te cap rellevància. Esta immers dins el magma de les espanyes.


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#17
Gentil fletxa Osona
9 de juliol de 2013, 10.45 h

Al senyor Navarro el militant que no pensi com ell, li fa nosa, o sigui que els que encara no s'han donatde baixxa, vol dir que estan d'acord amb ell i està d'acord amb ell vol dir que sonen suport a una persona mediocre i a més titella del PSOE, observeu-ho és un bon titella com volen els PSOE d'Espanya.


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#16
9 de juliol de 2013, 10.24 h

No cal que es procupi el sr Navarro! Amagant el cap sota l'ala ja sabem que és la millor manera d'afrontar els problemes. Però que vagin fent ell i els unionistes: el degoteig cap al sobiranisme és constant perquè només hi ha arguments a favor de l'estat propi. Per l'altra banda, mancats d'arguments, o s'amaga el cap sota l'ala o es diuen directament mentides!


Valora aquest comentari:   votar positiu 5   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#15
Vicenç Ramoneda i Ullar fletxa Sentmenat - República de Catalunya
9 de juliol de 2013, 08.21 h

L'etiqueta #FilmsPSC triomfa a la xarxa.
Els internautes fan trending topic una etiqueta divertidíssima amb la que ironitzen la reforma constitucional de Pere Navarro.

L'acord de Granada, el pacte sobre una proposta de reforma constitucional que van signar aquest dissabte els barons territorials del PSOE, amb el PSC inclòs, porta dies marcant l'agenda. De fet, cap partit català se l'ha pres seriosament. Una situació que comparteixen els internautes.

Així aquest dilluns al vespre l'etique... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 7   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#14
8 de juliol de 2013, 21.55 h



#7 Iremo toos a matal fanscittas!!!!!! mataremo a toos los ijoputas FRANKISTAS ke ahy en el PP, i corgaremo suns cadábere en er barcong de la Plasa Oriente (si caben ayi).

Y aluego le cantaremo:

AY RASCAYUUUUU RASCAYUUUUU

CUAANDO MUERAH CARAS TUUUUUU

TUUUUU SARÁS TU SARÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁS

UN CADÁBEL NAA MAAAAAAAAAAAAAAAAAS

(yamasme OBI UAN KENOBI, pol fabós !!!)


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#13
8 de juliol de 2013, 20.14 h





NAVARRO : estás fent saltar d'al.legria els PPatans del PP quan veuen com estás DESERTITZANT el PSC, que era un dels principals puntals del PSOE en un estat tan franquista com és l'esPPanyol.





Valora aquest comentari:   votar positiu 9   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#12
8 de juliol de 2013, 18.32 h





#11 Tuuuuuu... "reirte a nuestra caraaaa"?????!!!!! Tuuuuuu ???!!! huah huuUUAAHH HHHUUUUUUAAAAAAHHHH!!!!

Será per les teves "intel.ligents sàtires sardòniques", oi? (pobre idiota, deixem-lo que segueixi amb allò que ells en diuen "de ilusión también se vive"...

hhhuuuaaAAAAHHHH HHHUUUAAAAAMMM HHHUUUUAAAHHHHHH !!!!!!!




Valora aquest comentari:   votar positiu 10   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#11
8 de juliol de 2013, 18.12 h

Jorgito, tu que tienes "cercania" con el ASALTAPISCINAS, ¿por que no os gastais un poco del dinero de las subvenciones y poneis algun tipo de moderador , es decir ,censura previa a los comentarios?. Tu mismo, por el mismo miserable sueldo que cobras, podrias hacer de comisario politico y asi evitarias los comentarios NO AFINES AL REGIMEN NAZIonalista que APARENTEMENTE tanto os molestan y yo podria hacer cosas mas utiles aunque menos divertidas que reirme en vuestra cara.

¿No sera que las vis... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 19
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#10
8 de juliol de 2013, 17.58 h

Quina llàstima, de veritat, quina llàstima. Encara que un no en tingui gaire, de socialista (es una opció com una altre), un nou Estat hauria de comptar amb TOTS els partits de la terra. I el PSC ha perdut la seva oportunitat. Ha preferit defensar els vots d'uns ep,panyols que mai ens donaran res, al contrari, si poden ens trauran el menjar de la boca.
Apanois, a cercar vots a Extremadura i a Andalusia, i digueu ben clar d'on traureu els diners de les promeses que hi feu. Ah, per cert, he tr... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 10   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.