directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 26 d'abril de 2024 16:12 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Navarro també demana la dimissió de Rajoy

Pere Navarro demana la dimissió de Mariano Rajoy durant les jornades federalistes organitzades pel PSC

Comentaris 7  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 4 vots )
carregant Carregant

El líder dels socialistes catalans, Pere Navarro ha carregat contra Mariano Rajoy avui durant les jornades sobre el federalisme organitzades pel PSC. Navarro ha reclamat la dimissió del líder popular com a president del govern Espanyol i ha reivindicat que Rajoy “està en mans d'un presumpte delinqüent", fet que "no es pot permetre" ja que deixa a Mariano Rajoy en una situació de sospitós en el marc del Cas Bárcenas. Així doncs, Navarro ha demanat a Rajoy que dimiteixi com a president del govern espanyol el més aviat possible ja que segons el líder del PSC, "Espanya no pot tenir ni un dia més un president com ell". Navarro ha continuat afirmant que "tenim un president que està en mans d'un xantatgista, d'un presumpte delinqüent" i ha assegurat que des del seu punt de vista, la democràcia s'està afeblint amb aquesta relació del president del govern amb el Cas Bárcenas.

Pere Navarro
Pere Navarro

Comparteix
   


Etiquetes

Navarro es desperta contra Rajoy

 

Navarro ha assegurat avui, durant les jornades federalistes organitzades pel PSC, que el que s'està aconseguint amb el Cas Bárcenas és afeblir la democràcia a l'Estat Espanyol. Navarro creu que la relació del PP i Rajoy amb el cas Bárcenas és impermissible, i que “Espanya no es pot permetre tenir ni un dia més un president com Rajoy” que es troba “en mans d'un xantatgista i presumpte delinqüent”. D'aquesta manera el líder del PSC ha demanat la dimissió del president del govern i líder dels populars, Mariano Rajoy, que segons la nova informació publicada estaria clarament relacionat amb el cas Bárcenas, i hauria cobrat 25000€ en bitllets de 500 com a sobresous al 2010.

 

Navarro ha volgut mostrar també la seva voluntat de “revitalitzar la democràcia” i ha denunciat que és impensable que l'Estat Espanyol “tingui un president que es troba sota sospita". El líder dels socialistes catalans també ha volgut denunciar la compareixença del president del govern, en la que segons Navarro, ha comparegut per no dir res.

La seva solució: el federalisme

 

Després de la crítica contra Rajoy i Bárcenas durant la inauguració de la jornada federalista amb el títol “La solució federal, el líder del PSC ha volgut reivindicar la importància de la proposta de reforma de la Constitució per crear l'Espanya Federal, així com la importància del document de Granada que van firmar fa pocs dies amb el PSOE.
En aquest àmbit, Navarro ha volgut recordar que el federalisme és la resposta per solucionar el trencament amb Espanya provinent de la sentència de l'Estatut i ha afirmat que "potser no és el final del camí, però marca un camí, el que han estat incapaços de marcar els que governen a Catalunya i Espanya".

Navarro continua en la seva línia federalista mentre el partit segueix dividit amb un sector a favor del dret a decidir. Així doncs, sembla que el líder socialista català no canviarà d'estratègia i continuarà el seu camí de la mà del Partit Socialista Obrer Espanyol.





Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#7
Emili fletxa TERRASSA
16 de juliol de 2013, 16.49 h

i LA TEVA QUAN LA DEMANARÀS ! ! ! ! A VEURE SI NO HI SERÀS A TEMPS ! ! ! !


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#6
jaume fletxa Barcelona
16 de juliol de 2013, 13.44 h

NAVARRO EL 'TONTARRO'

Aquest home es supera cada día. Abans el Rei, ara el Rajoy, i demà potser ell. Tant de bó, perque és una de les persones més ruques que mai he vist. Un paio que considera día històric la rendició del PSC a Granada i que encara creu en el federalisme quan qualsevol nen de pit sap que és el pitjor que es pot proposar per a Catalunya és que no hi toca.

En resum: NAVARRO TONTORRÓN; NAVARRO DIMISIÓN!!!!! (ho poso en castellà perque potser ho entendrà milllor)


Valora aquest comentari:   votar positiu 6   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#5
jaume fletxa Esplugues de Llobregat
16 de juliol de 2013, 08.01 h

Aquest home es un crack , em recorda al gran humorista argenti, Pepe Iglesias el Zorro ,que tambe tenia una obsesio , la cancion del violon,a totes hores repetia , ai,que emocion si pudiera cantar la cancion del violon.Al Sr Pere li passa el mateix amb el federalisme.Ara que venen vacances i tindrem mes turistes alemanys, a veure si aprofita l'augment de federalistes per fer alguna cosa bona.Ens ho tenim que prendre amb humor i despres fer el que toqui, no paga la pena agafar irritacions.


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#4
Pepo fletxa Terrassa
15 de juliol de 2013, 21.17 h

I tu quan ho faràs, de dimitir?


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#3
15 de juliol de 2013, 20.42 h

Navarro, Navarro..., què "intel·ligent" que ets al demanar la dimissió d'en Rajoy! Se t'ha ocorregut a tu o t'ho han explicat?
I tu, quan dimitiràs? Quan sigueu extraparlamentaris?


Valora aquest comentari:   votar positiu 7   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
15 de juliol de 2013, 20.42 h

Demana la dimissió del xorisso Rajoy, pero no la demana dels compañeros ladrones andalusos que han robat 1000 vegades més que el delinquent Rajoy; PSC, partit de xorissos especialitzats en robar als catalans durant 35 anys de democracia dels xorissos PSOE-PP


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
marisa fletxa 43890
15 de juliol de 2013, 20.14 h

Tu i el federalisme ja fas pudor.veig que això teu no té remei,vés amb Rajoy que pot ser et donarà algún sobre.


Valora aquest comentari:   votar positiu 5   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.