directe ! a La República. N. 4126. Dissabte, 27 d'abril de 2024 02:50 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Societat doble fletxa

Gran suport alemany vers la Via Catalana

Alemanya també ha participat en la cadena humana organitzant tres assajos de la Via Catalana aquest diumenge

Comentaris 16  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 17 vots )
carregant Carregant

Alemanya ha comptat aquest diumenge amb més de 400 participants en les cadenes humanes que s’han organitzat al país com assajos de la Via Catalana de l’Onze de Setembre. Més de 200 persones es van concentrar ahir diumenge a la plaça Gendarmenmarkt de Berlín per participar en un d’aquests assajos la Via Catalana. Aquesta cadena humana a Berlín, va estar organitzada per la delegació alemanya de l’Assemblea Nacional Catalana i va resultar ser tot un èxit. L’elevat nombre de participants va fer possible que la cadena donés la volta a tota la plaça. Això no és tot, ja que a Hamburg, i a Colònia també s’han realitzat dues cadenes humanes aquest diumenge, amb més d’un centenar, i una vuitantena de participants respectivament. D’aquesta manera el Stadpark de Hamburg i la catedral de Colònia també han estat testimonis d’aquest gran esdeveniment que és la cadena humana per la independència.
Bundestag, Berlin
Bundestag, Berlin
© @acn

Comparteix
   


Etiquetes
3 ciutats alemanyes caminant per la independència
Berlin, Hamburg i Colònia, són les tres ciutats que han estat testimonis, aquest passat diumenge, dels assajos de la Via Catalana de l’Onze de Setembre. I més de 400 persones, tant catalanes residents a l’estranger, com gent simpatitzant amb la causa catalana pròpia d’Alemanya s’han concentrat en els tres indrets per poder participar també en les respectives cadenes humanes.

Berlin, la cadena amb més assistents
A Berlin han estat més de 200 els participant a la cadena humana, combinant catalans residents a alemanya, alemanys i alemanyes, i gent que feia turisme a la ciutat, Quan han acabat la cadena, que ha donat la volta a la plaça, s’ha concentrar a les escales de la Konzerthaus, on han cantat l’Himne dels Segadors, a part de diversos càntics independentistes. Per altre banda, també s’ha donat a conèixer el projecte de la Via Catalana, i els arguments per la independència de Catalunya a través d’uns pamflets en alemany que s’han repartit entre els vianants.

Gran mostra de cultura catalana a Hamburg
A Hamburg, tampoc s’han queda curs, i han realitzat una cadena al llarg del conegut parc hamburguès. Més de un centenar de persones de totes les edats residents de la ciutat han sortit al carrer per reivindicar la causa independentista. Durant la jornada, també s’ha organitzant un punt informatiu on els més curiosos podien dirigir-se per conèixer més a fons la causa catalana. L’acte ha acabat també amb el cant dels Segadors, però abans, els castellers d’Hamburg, els xiquets de l’Alster han realitzat una actuació com a mostre de la cultura catalana.
 
Colònia, també a favor de la independència
Colònia també ha participat en aquesta jornada reivindicativa, i ha comptat amb la participació de gent de la ciutat i de pobles propers. La cadena humana a comptat amb la participació d’un vuitena de participants i ha despertat una gran curiositat entre els vianants que passejaven per la catedral, que han volgut informar-se sobre la lluita catalana.
 
L’Assemblea Nacional Catalana ha mostrat la seva profunda satisfacció amb aquests actes, amb els que s’ha demostrat que la causa catalana pot traspassar fronteres sense problema, i amb els que s’assegura un bon preludi per la Via Catalana de l’Onze de Setembre.
 
 
 



Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#16
27 d'agost de 2013, 22.03 h

#6 Para cuando una convención de cuidagorrinos mesetarios en alemania?


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 4
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#15
27 d'agost de 2013, 22.02 h

#13 Como tu,payaso?


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 2
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#14
27 d'agost de 2013, 20.22 h


No sé què em passa, que quan em ve la regla em torno més estùpida que de costum, i sento necessitat d'escriure mariconades perquè em sento com una truja borratxa.

Mossèn Blava Benbé!!! vingui sisplau a posar-me una penitència que em corretgeixi i em dugui pel camí de la salvació eterna!!! SISPLAU !!!

Juro que em portaré bé sempre més i que no m'hi posaré més el dit, al foradet.


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 2
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#13
27 d'agost de 2013, 19.49 h


#12 Crec que la majoria dels que deixen comentaris aquí son nazionalistes..


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 7
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#12
27 d'agost de 2013, 19.30 h

Quina vergonya que algú es pugués creure que els catalans tenim res en comú amb aquesta gentussa espanyolista que venen aquí a deixar testimoni de la seva mala educació i del seu feixisme congènit. Volem ser INDEPENDENTS tan aviat com sigui possible, per que no ens contaminin amb la seva repugnant manera de ser.


Valora aquest comentari:   votar positiu 7   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#11
27 d'agost de 2013, 19.27 h

Pues si, tienes razón, mi madre todavia es puta, y a mucha honra. Pero esa no es la causa de mi envidia por las cadenas humanas catalanas en Alemania. Mi envidia proviene de ver como la mierda de mi puto país se hunde en la corrupción y en la falta de iniciativas, como si los españoles fuésemos la última mierda giñada del mundo. Empiezo a creer que sí, que lo somos. al menos la mayoria de nosotros. Somos pura mierda, reconócelo.


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 2
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#10
Nom(bre) fletxa Població(n)
27 d'agost de 2013, 19.23 h

#6 Y a ti, cerdo, que te atreves a llamar GRACIOSO a este pamfleto, te diré que si mi madre fué puta, la tuya TODAVIA LO ES, y más que la mia, que ya es decir.

Y si te gusta ponerte COLONIA en el culo, por mi te la puedes poner i juntos cantaremos el caralsol, so cabrón de mierda.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#9
Nom(bre) fletxa Població(n)
27 d'agost de 2013, 19.21 h

#1 De hecho, Isabel, sé muy bien que tu eres una mujer honrada, pero cuando pienso en las zorras guarras de mi madre o de mi mujer, me vienen ganas de insultar a todas las mujeres. Pero si insulto a las españolas, luego papá no me la mete pol culo i no puedo dormir. Soy así de maricona.


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#8
Nom(bre) fletxa Població(n)
27 d'agost de 2013, 19.18 h


#7 ... o como el putón sifilítico de mi madre en paz descanse, o como la puta cerda de mi mujer que me la pega con un independentista catalán y con un abertzale al mismo tiempo.


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 3
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#7
Nom(bre) fletxa Població(n)
27 d'agost de 2013, 18.26 h

#1 Y se es zorra cuando no se puede ser puta y cobrar por ello. Como tú.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 5
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.