directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 26 d'abril de 2024 10:35 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Súmate: Aquí nadie fracturara Cataluña, nuestro país, porque somos un solo pueblo

Eduardo Reyes, president de “Súmate”, ha llençat aquest missatge d’independentisme inclusiu a un auditori ple a vessar al cor de Bellvitge. Discurs serè i cors encongits.

Comentaris 55  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 29 vots )
carregant Carregant

L’auditori de la Biblioteca de Bellvitge ha estat l’escenari de la presentació de “Súmate”, l'entitat formada, en gran mesura, per catalans de llengua i cultura espanyola que no volen renunciar al seu futur en una Catalunya independent i que defensen que “junts som la Catalunya real”. En un acte emotiu, Reyes ha recordat que “en democràcia no hay ni fracturas ni rupturas, solo hay debate y urnas”. El jove presentador de l’acte,  Jorge Garcia, ha començat dient: “soy de madre estremeña y de padre de León, soy independentista i alguien dirà que en la escuela me han manipulado i que TV3 me ha comido el coco” .
Els moments més emotius
 
El moment en que els membres de Súmate protagonistes del vídeo promocional de l’entitat han pujat a l’escenari cridant independència i el públic aplaudint-los.També ha estat motiu d’apludiments el clam de Lluís Cabrera, president d’Els Altres Andalusos, un dels ponents de l’acte, quan ha dit: "No ens demaneu que la meva mare parli en català, deixeu-la amb la seva pensió de 500 euros perquè les famílies on feia feines no la donaven d'alta, deixeu-la enraonant en castellà, que ella ja sap que construirem un nou país".
 
El proper repte: tots som Súmate
 
Esperonar a que la idea Súmate s’estengui al territori català, “tots som Súmate” i "Juntos vamos a construir un nuevo país", tothom pot aglutinar entorn a la idea de Súmate a veïns del bloc, del barri o del poble.
 
L’anècdota
 
Una persona lliurant pamflets unionistes als assistents a l’acte sense èxit i que ha estat convidat a assistir-hi.
 
La concurrència
 
La presidenta de l'ANC, Carme Forcadell, representants d’associacions de veïns, de la PAH, d’Òmnium Cultural, i d’altres entitats de l’Hospitalet, a més, del diputat d'ERC a Madrid, Joan Tardà, la diputada i dirigent de CiU, Meritxell Borràs i  el diputat d’ICV, Josep Vendrell.  Quim Arrufat, diputat de la CUP,  havia confirmat la seva assistència però finalemt l’ha delegat.



Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#55
6 d'octubre de 2013, 00.49 h

#39 DICCIONARIO ARAGONESES-CATALÀ


DRET A DECIDIR :EL REGNE UNIT L’EXERCEIX I TXECOSLOVÀQUIA EN EL SEU MOMENT TAMBÉ,ALGUNS PAÏSOS TERCERMUNDISTES HI ESTAN EN CONTRA


CONFLICTE - : ÉS EL QUE HI HA ENTRE EL TEU “CERVELL”I EL TEU ESFINTER..

ESTAT : AQUÍ DIEM:”VAIG A ÀFRICA”
POLICIA:ELS MOSSOS DE LA QUADRA SÓN ELS QUE ET RESPATLLEN I DONEN PINSO,ELS MOSSOS D’ESQUADRA SÓN ELS QUE T'ARREPLEGUEN CADA NIT I ET PORTEN A ALCOHÒLICS ANÒNIMS

CARRETERA : ÉS ON TREBALLES NORMALMEN... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#54
6 d'octubre de 2013, 00.47 h

#4 http://sociedad.e-noticies.es/los-unionistas-pinchan-79559.html

bejpta,ramon sardà,roberto moliner,pere colom,lorenzo bach,vicente berenguer, pedro solsona pique,santi de mataró,oscar crusats,paquita torres,joel de vinaroz,roser fort,pere puig,josep maria capdevila i d'altres noms falsos per a un projecte de poca-cosa,tu no pots donar lliçons ni de com controlar els esfinters.Passa-ho
#21
#24 ... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#53
L.Mental fletxa Empordà, CATALUNYA, PAÏSOS CATALANS, Europa
5 d'octubre de 2013, 23.27 h



#52 Veiam, Bejota, sisplau, RESPECTA LA SINTAXIS.

El subjecte i el verb HAN DE CONCORDAR EN NÙMERO i en persona. Tu no pots dir "ells menjo pa" o "jo beuen vi", i pertant, tampoc no pots dir "mai haN estat ben rebut un foraster". Tot i això, la frase s'entén, però explica'ns sisplau que COLLONS vol dir:

"""CAL RECORDAR A AQUESTS SUBVENCIONATS -NO SERÁN MOLTS- :ROMA NO PAGA A TRAÏDORS".SI ARA XARNEGUS ,QUÉ PENSEU QUE HI HAURÁ SI DE CAS ..."""

????????????????????????!!!!!!!!!!!!!!... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 3
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#52
bejota fletxa bcn
5 d'octubre de 2013, 12.36 h

XARNEGUETS ,XARNEGUETS...A CATALUNYA ,MAI HAN ESTAT BEN REBUT CAP FORASTER.I SEMPRE ÉS UN FORASTER...

N.B.CAL RECORDAR A AQUESTS SUBVENCIONATS -NO SERÁN MOLTS- :ROMA NO PAGA A TRAÏDORS".SI ARA XARNEGUS ,QUÉ PENSEU QUE HI HAURÁ SI DE CAS ...


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 18
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#51
Jordi fletxa Barcelona
5 d'octubre de 2013, 11.01 h

Ei, ei, ei, això de germans..., Posem que companys de viatge i gràcia. Gernans si de cas seria si s'haguessin integrat a Catalunya. Però si ni tan sols parlen català, que figura que aquesta és la seva tarja de presentació, deixem-ho en companys de viatge. Volem fer el mateix viatge encara que per raons diferents.


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 10
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#50
5 d'octubre de 2013, 10.14 h

GRÀCIES GERMANS. !!!!*!!!!


Valora aquest comentari:   votar positiu 9   votar negatiu 2
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#49
5 d'octubre de 2013, 09.56 h



#46 Tu, nenasos, ser spanish (espagnuolosa) tonton, a CABRONOSAS IMPRESENTÉIBOL only buenosas para MADHOUSE, yo to defecate in your mood infectionadasas and you tragarsos my mierdosas to your estomagos. (1)

HOW HOOOOWWWW HOOOOOWWWWWWWH !!!

(1) nota del traductor: la frase sigificaria, EN CASTELLANO: "Disssse que tiene una gabardina pero que no la vende"



Valora aquest comentari:   votar positiu 10   votar negatiu 3
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#48
M.Artell fletxa estat esPPanyol = fanfarroneria i incompetència cròniques, SIMULACRE D’ESTAT DE DRET, PARÒDIA DE DEMOCRÀCIA, PAÍS DE FRANQUISTES MAL RECICLATS = TRAMPA, ENGANY, MENTIDA, FARSA, SIMULACRE, TEATRE, PARÒDIA.
5 d'octubre de 2013, 08.42 h



Em sento obligat a demanar perdò als lectors CATALANS per la mala educació d'alguns dels meus comentaris, els dirigits al TITELLAM espanyol. Però, de debò, no sabeu com n'és de CATÀRTIC i DESREPRESSIU el començar la jornada tot desfogant-se insultant aquesta gentussa impresentable que ENS VENEN A PROVOCAR. És la manera de no tenir remordiments, perquè si fots una cossa a un GOS, tindrás remordiments, però a aquestes PILTRAFES DEFORMES, ACOMPLEXADES i IMPOTENTMENT MALIGNES, se'ls p... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 6   votar negatiu 9
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#47
M.Artell fletxa estat esPPanyol = fanfarroneria i incompetència cròniques, SIMULACRE D’ESTAT DE DRET, PARÒDIA DE DEMOCRÀCIA, PAÍS DE FRANQUISTES MAL RECICLATS = TRAMPA, ENGANY, MENTIDA, FARSA, SIMULACRE, TEATRE, PARÒDIA.
5 d'octubre de 2013, 08.38 h



#46 Quan la puta infectada que et va parir t'obligava a llepar-li el cony després de "servir" mitja dotzenes de clients, tu anaves acumulant RÀBIA IMPOTENT i t'anaves convertint en el que ets ara: un DEGENERAT PLE DE COMPLEXOS i a més ple d'ESTUPIDESA DIVERTIDAMENT CASPOSA.

Després et vares casar amb una dona com la teva mare, MÉS PUTA QUE LES GALLINES i que s'enrolla amb el butaner, amb tots els veins de l'escala, i amb algun PORDIOSERO HARAPIENTO ZAPARRASTROSO que atrapa pel carrer i... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 3
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#46
El Independent impenitent fletxa San Quirico del Vallés
5 d'octubre de 2013, 01.29 h

#37 ¿Te has olvidado tomar la pastilla?. Bueno, no importa el aire del Ampurdán hará el resto. ¿Del Ampurdán? Tu vienes de la estepa profunda o del sur más aceitunil de la Península Ibérica, sólo hay que ver tus "poderosas razones" para hilvanar dos palabras sin rebuznar. ¿Dime cuántos añitos tienes? seguro que entre 18 y 30, ¿Y has estudiado en colegio público, verdad?. Las preguntas evidentemente son retóricas, eres un fiel ejemplo del sistema de adoctrinamiento educativo de la... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 6
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.