directe ! a La República. N. 4126. Dissabte, 27 d'abril de 2024 04:15 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Garcia Albiol es nega a demanar perdó als romanesos

El líder del PP a Badalona ignora Sànchez-Camacho i es referma en el contingut dels fulletons

Comentaris 2  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

El president del PP de Badalona, Xavier Garcia Albiol, continua defensant, tot i les crítiques, els fulletons que es van repartir per la ciutat i que vinculen inseguretat i immigració. En aquests fulletons apareix la fotografia d'una pintada on s'hi pot llegir 'No queremos rumanos'. Garcia Albiol reconeix que 'es podrien discutir les fotografies' que hi apareixen, però manté que la situació d'alguns barris de la ciutat és preocupant pel que fa a problemes de seguretat. En una entrevista a Televisió de Badalona, Garcia Albiol s'ha negat a demanar perdó a la comunitat romanesa arran d'aquesta polèmica. 'Si fos l'alcalde sí que demanaria perdó per la situació de determinats barris', ha etzibat. Cal recordar que Albiol ja va ser desautoritzat per Alícia Sànchez-Camacho, que va demanar perdó en nom del partit.
pamflet, immigració, racisme, pp, badalona
Comparteix
   


Etiquetes
Després de molts dies de silenci al voltant de la polèmica dels fulletons, el president del PP de Badalona, Xavier Garcia Albiol, n'ha tornat a parlar en una entrevista a Televisió de Badalona que s'emetrà aquest dimecres al vespre. En aquesta entrevista, Garcia Albiol assegura que ha passat 'angoixa' pel 'linxament polític i mediàtic organitzat pel PSC'.

Garcia Albiol no ha estalviat retrets contra l'alcalde de la ciutat, Jordi Serra (PSC). El líder dels populars a Badalona considera que l'alcalde hauria de demanar perdó a la ciutat per la situació de determinats barris i també a tots aquells comerciants que han estat assaltats en els darrers mesos. 'Jo si fos alcalde demanaria perdó', ha etzibat.

D'altra banda, el mateix Garcia Albiol s'ha negat a demanar perdó a la comunicat romanesa pel contingut dels fulletons, on apareixia la fotografia d'una pintada en la que es podia llegir 'No queremos rumanos'. Garcia Albiol reconeix que 'es podrien discutir les fotografies', però assegura que el que és realment important és la situació d''alguns barris' de la ciutat.

El president del PP de Badalona també ha reiterat el seu discurs sobre la inseguretat ciutadana: 'Hi ha uns individus que representen el 0,5% i son els responsable d'un de cada quatre delictes que passen a la ciutat', ha comentat en referència al col·lectiu d'immigrants romanesos. Les dades les va fer públiques el mateix Ajuntament dies després que esclatés la polèmica.






Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#2
6 de maig de 2010, 17.18 h

Odio el PP i tant de bo que desapareixi del mapa polític per nazi. Però dit això, en el cas d'aquest individu, tampoc demanaria perdó. De què els he de demanar perdó ???. Heu escoltat potser les veus dels ciutadans de Badalona ???. Quines veus s'han escoltat??. Si no m'equivoco, només les dels llepa-poltrones i que van de "respectuosos" amb els drets humans. Però és veu que aquests drets humans que tan els omple la boca, deuen ser només les dels altres.


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
pasbort fletxa Vila-real
6 de maig de 2010, 11.50 h

Hi ha que estan fent el caldo GROS i quan s´adonen NO TINDRAN CALDO PER SALVAR!!! crec que lo dels NACIS serà com un aperitiu......feu el favor que de FORASTERS i més si venen en plan INVASOR no hi aisguin més del 10%....vosaltres mateixos si voleu que l´història es repetisca...el cas és que serà ELLS o VOSALTRES!!!!.


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.