directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 26 d'abril de 2024 14:24 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

El PSC decideix ser subsidiari de Ciutadans

Resultat esclatant a favor de Pere Navarro, 258 vots (83,7%) a favor resolució Executiva, 41vots (13,3%) a favor dels crítics i 9 en blanc.

Comentaris 46  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 12 vots )
carregant Carregant

Amb aquest resultat el PSC (83%) ha decidit el seu destí, subsidiaris de Ciutadans i, sobretot, fidelitat al PSOE. El sector crític clarament en minoria difícilment pot seguir dins d’un partit que ha defugit els seus principis fundacionals, no hi tenen lloc els sectors catalanistes i el PSC vira finalment cap a l’espanyolisme més recalcitrant, els anomenats capitans han mostrat la seva força i han decidit anar a per totes a la caça i captura dels sectors més contraris al catalanisme polític. Avui el PSC s’ha tret finalment la careta i ha renunciat a formar part de la voluntat democràtica dels catalans.

Comparteix
   


Etiquetes
Els crítics respecten la decisió del Consell Nacional del PSC però adverteixen que decidiran el seu vot "quan toqui"

Barcelona (ACN).- Els representants dels corrents crítics del PSC, que han presentat una proposta de resolució pròpia sobre el dret a decidir que no ha rebut el suport majoritari del Consell Nacional del partit, han sortit de la reunió mostrant el seu respecte per la decisió. No obstant això, quan se'ls ha preguntat si acataran la proposta de la direcció cada cop que hi hagi una votació en relació a la consulta, han advertit que la decisió es debatrà i es prendrà "quan toqui" en funció del text que s'hagi de votar. Segons han revelat, proposaven una adhesió "clara i inequívoca" al dret a decidir, sense condicionar-lo sistemàticament a l'acord amb l'Estat, i ha estat aquest el punt de fricció amb la direcció.

Què faran ara els sectors crítics del PSC?

Tenen difícil continuar en contra dels seus principis en un partit que ara ja no acceptarà dissidències, saben també que en les properes llistes seran escombrats i, per tant, seguir en un partit que camina cap a decadència seria difícil de justificar.

L’actual direcció del PSC ha enganyat als seus votants

Va començar el mandat de Pere Navarro amb un suposat gir catalanista , i de dir que votaria a favor de l’exercici del dret a decidir, va passar a dir que s’abstindria i finalment ha fet cas al PSOE i ha decidir abaixar-se de l’exercici democràtic del dret a decidir.

Veurem el PSC al darrera de Ciutadans
Avui el partit d’Albert Rivera és el màxim guanyador del Consell Nacional del PSC, sens dubte poden estar contents, un favor com aquest no es produeix cada dia, i segur que en propers processos electorals Ciutadans superarà al PP i al PSC/PSOE. 



COMENTARIS fletxa taronja

item
#46
18 de novembre de 2013, 16.45 h

#38
#37 "Fueron tantas, tantas, que un día empiezas a sentir vergüenza de trabajar para ellos. Ahora se termina. Injustamente. Pero lo ganaron a pulso". Así de contundente se muestra la que fuera corresponsal de RTVV en Madrid, Iolanda Marmol, en un post donde narra "sus mentiras", que colgó la noche del pasado martes, después de que el Gobierno Valenciano anunciara el cierre de Canal 9. "Recuerdo cuando nos exigían grabar a Eduardo Zaplana de su perfil bueno. Y la oda que me encargaron ... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#45
jaume fletxa Esplugues de Lobregat.
18 de novembre de 2013, 15.11 h

#43 Socialisme catala R.I.P. .Gent sense ofici conegut ,sense professio exercida ,sense valentia per anar a guanyarse la vida al mercat lliure de treball ,sense dignitat,sense vergonya , O.K.


Valora aquest comentari:   votar positiu 6   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#44
18 de novembre de 2013, 12.51 h

Comunicado de la Resistencia :

a los españoles:
desde la Resistencia al invasor español,luchamo s por el reconocimiento del derecho a decidir de todos los pueblos que han pensado en su INDEPENDENCIA,q ue quieren ser libres,que no se sienten españoles,que quieren tener un futuro independiente y sin coacciones por parte del fascismo español del psoe y pp,upyd,etc
iNSTAMOS a los que se consideran españoles,a permitir,a tolerar,con mente abierta,que por fin,los pueblos puedan decidir sobre su... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 10   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#43
Peret fletxa VNG
18 de novembre de 2013, 12.37 h

El milió i mig de ciudatans catalans que vam anar a la via catalana, ho vam fer, per poder exercir un dret democràtic i universal, que es el DRET A DECIDIR. I per això, es necessari que els politics representants del poble de Catalunya, facilitin que aquest exercici es faci efectiu, i ens preguntin a la totalitat del poble de Catalunya: QUIN FUTUR VOLEM?. Peti qui peti.

Perquè els ciutadans catalans podem exercir aquest dret universal democràtic, no calen acords amb qui no te ni veu ni v... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 13   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#42
pep fletxa Baix Llobregat
18 de novembre de 2013, 11.05 h

elo sr.Peret algun dia ens haurà de aclarir si ha rebut cap compensació o SOBRE de Faes per intentar abortar la voluntat del poble de exercir el dret de votar, es a ell de qui es referia el aznar de trencar Catalunya ? A can sociata al carrer Nicaragua ja poden cambiar el retol de PSC i posar.hi psoe (delegació a la Colonia Catalana)


Valora aquest comentari:   votar positiu 16   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#41
atlasac fletxa Vila-real
18 de novembre de 2013, 10.55 h

DEU ELS CRIA I ELLS S´AJUNTEN

Dura....Dura.....Dura.....

La LLEI....del Decret de NOVA PLANTA la que ens VA FER als CATALANS ESCLAUS dels CASTELLANS fà temps eh? però encara queden MAL.....BOTIFLERS i TIRANS INVASORS que ens la REFREGUEN PELS NASSOS!!! per falta de BARRA NO SERA OI? si....poguessim fer nosaltres el mateix amb les seves C/C ....i perquè NO!!!, ben segur que aquesta CRISSIS? que patim amb 24 hores estaria acabada......però si a vosaltres us agrada a mí PLIM !!!, no ho esp... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 12   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#40
18 de novembre de 2013, 09.58 h




#4
#19
#38
#39

Poques coses produeixen tant de plaer a un sibarita com jo que veure com el pobre ARAGONESES s'esgargamella intentant l'impossible, intentant aturar L'IMPARABLE PROCÉS D'INDEPENDITZACIÓ DEL POBLE CATALÀ.

Ve a ser com veure un pobre idiota que pretengués aturar una allau de neu amb una pala de fireta . . .

Naa, Aragonense: tu sigue asina i NO TE ME DESANIME, NENG, que vete a saber, kisas tal bes a lo mejor probablemente . . .

HUAH HUUAAH HHUUUAAAHH HHHUUUUAAAAHHH !... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 12   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#39
18 de novembre de 2013, 09.54 h



#34 Peeepeeeeeeeeeeeeee ! ! ! QUE T'HEM VIST VENIR , NANO ! ! ! Tu sí que et "manipules" constantment certa cosa que no diré per tal de mantenir les formes.

HUAH HUUAAH HHUUUAAAHH HHHUUUUAAAAHHH ! ! ! !




Valora aquest comentari:   votar positiu 11   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#38
18 de novembre de 2013, 09.08 h

El PSC ratifica su desmarque de la consulta frente a los críticos

El 83% del consejo nacional socialista avala la decisión de Navarro de no apoyar la solicitud del referendo al Congreso


El sector catalanista reúne el 13% de los votos tras no conseguir que la dirección aceptase sus enmiendas


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 22
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#37
18 de novembre de 2013, 08.48 h

Goldman se disculpa por sus previsiones sobre España
Goldman Sachs ha reconocido los errores en el informe de sus previsiones económicas para el año 2013 y ha alabado las reformas emprendidas en España durante el último año, asegurando que "ya se empiezan a ver los frutos de sus esfuerzos".
http://www.expansion.com/2013/11/17/economia/1384698654.html
http://www.elmundo.es/economia/2013/11/17/5288ee8063fd3d4b478b4571.html


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 20
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.