directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 26 d'abril de 2024 23:23 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Gerard Coca (ERC) denuncia que hauria pogut votar a nom de la infanta Cristina

El portaveu de les JERC publica un vídeo demostrant la poca fiabilitat de la consulta de la Diagonal

Comentaris 7  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 2 vots )
carregant Carregant

La votació per Internet a la consulta sobre la Diagonal no té cap mena de fiabilitat. Dimarts ho explicava directe!cat, ahir ho demostràvem fent públic que un ciutadà havia votat a nom d'Alberto Fernández Díaz, i avui és el portaveu de les JERC, Gerard Coca, qui explica al seu blog que hauria pogut votar a nom de la Infanta Cristina. 'Amb 10 minuts de Google n’he tingut prou per trobar les dades necessàries: número de DNI (14-Z) i data de naixement (13-6-75)', assegura el republicà. Coca explica que no ha suplantat a ningú perquè finalment no ha votat, només ha volgut comprovar que 'si ho hagués desitjat hauria pogut emetre el vot'. El portaveu de les JERC constata que no és 'cap hacker', i denuncia que la votació fraudulenta a la consulta sobra la Diagonal 'està a l'abast de qualsevol persona amb Internet'.



Comparteix
   


Etiquetes
'Si ho hagués desitjat hauria pogut emetre un vot fraudulent en la consulta de la Diagonal, i la persona en qüestió, en aquest cas de sang blava, no n’hauria estat conscient a no ser que hagués decidit anar a votar', comenta el jove d'Esquerra. 'No sóc cap hacker, per tant això que he fet jo està a l’abast de qualsevol persona amb Internet, i si les intencions d’aquestes són les de manipular els resultats només li caldria no aturar-se on ho he fet jo , i amb molta seguretat els seus actes restarien impunes', afegeix.

'Precisament els que tenim clar que la democràcia representativa ha d’anar avançant cap a un sistema molt més participatiu som els que més ens indignen les mancances democràtiques i la falta de transparència i neutralitat d’aquesta consulta', comenta Coca, per qui 'PSC i ICV han transformat una bona idea, consultar als ciutadans sobre aspectes importants de la ciutat (per cert a proposta d’Esquerra) en una pantomima'.

El líder de les JERC comenta que els responsables de la consulta de la Diagonal 'estan fent mal' a la idea de participació i aprofundiment democràtic. 'Realment s’ha de fer molt malament per aconseguir que un instrument útil per combatre la desafecció ciutadana i acostar la gent a la política acabi generant l’efecte oposat', valora el republicà. 'L’explicació és senzilla', afegeix, 'per ells és una campanya de màrqueting, no un procés seriós'.

Consultes sobre la independència: menys recursos i més garanties

Segons Gerard Coca, les consultes sobre la independència han donat una 'lliçó de rigor democràtic', en demostrar que 'amb molts menys recursos s’ha dut a terme un procés amb moltíssimes més garanties jurídiques que la que s’està duent a terme a Barcelona'. La comprovació que ha fet ell amb el vot de la Infanta Cristina no s'hauria pogut fer en cap consulta sobre la independència, sentencia el portaveu de les JERC.







Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#7
jordi fletxa Barcelona
14 de maig de 2010, 17.53 h

#6 Els tres peus del gat com a via cap a la independència, encara no se m'havia acudit. Genial!


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 2
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#6
14 de maig de 2010, 13.10 h

#5 fixat.hi be, gat mesquer amb el que escric. Demano que sigui la societat la que sigui la que EXPULSI DE TOT ARREU DE LA NACIÓ CATALANA als UNIONISTES SOCIATES i CONVERGENTS. Pot ser si que sigui amb un estil que tu en dius "ardor guerrero"....però es que es la única manera que jo veig fer possible avançar definitivament i democràticament la nació per la plena sobirania nacional i fer de Catalunya un ESTAT LLIURE mes, dins de la UE. En qualsevol cas, si que vas equivocat i de molt en f... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 8
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#5
14 de maig de 2010, 10.16 h

#1 miquel del fai.. el teu "ardor guerrero" fa que el que dius sigui antidemocràtic 100% i més aviat tirant a l'anglada.. per tant, a qui haurien de fotre fora de Catalunya, no es precisament a partits votats per milers de persones, sino a persones que, com tú, amparades sota un fals nacionalisme català, volen fer desapareixer la embrancida que portem per arribar al nostre objectiu final: L'INDEPENDÈNCIA. I que, hi arribarem d'una manera plenament democràtica, per orgull de Catalunya i ver... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 3
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#4
Pere fletxa Blanes
13 de maig de 2010, 21.55 h

Però que coi passa amb la merda de la consulta de la Diagonal? A qui li interessa això? ja sabem que no hi ha democràcia i que tot és manipulació. 3 o4 milions d'euros llençats a les escombraries per no res. Això es molt típic del socialistes. No podem pactar mai més amb ells enlloc. Ens va la nostra credibilitat i fins i tot la nostra subsistència com a força política.


Valora aquest comentari:   votar positiu 24   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#3
13 de maig de 2010, 20.29 h

No si, quant els que no creuen en la democràcia ni en les consultes populars que s'han fet i es faran en fan una, la caguen! No hi estan acostumats!

Visca la Constitució catalana!
Visca la llibertat!
Visca Catalunya estat!


Valora aquest comentari:   votar positiu 11   votar negatiu 2
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
Pep fletxa Barcelona
13 de maig de 2010, 18.46 h

Felicitatats Gerard, encara no han suspès la consulta?


Valora aquest comentari:   votar positiu 17   votar negatiu 4
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
13 de maig de 2010, 18.45 h

Es que es el de sempre nois....tan si val. Cal fer.ho i el mes aviat possible per evitar la total desaparició de la nació catalana. EXPULSAR de tot arreu de la nació catalana als SOCIATES i CONVERGENTS es ja i AVUI MATEIX una NECESSITAT VITAL per la supervivència nacional com a poble lliure dins de la unió europea. No ens podem permetre mes de temps romandre sota la claudicació dels UNIONISTES de la SOCIOVERGÈNCIA.


Valora aquest comentari:   votar positiu 5   votar negatiu 21
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.