directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 26 d'abril de 2024 09:28 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Amorós vol portar un "nou maragallisme" a la ciutat de Barcelona

Considera el seu contrincant Alfred Bosch "un excel•lent representant del procés de Catalunya a Madrid" i afirma "sentir-se identificat" amb la direcció del partit

Comentaris 12  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 7 vots )
carregant Carregant

(ACN).- El vicesecretari general de comunicació d'ERC, Oriol Amorós, ha presentat a la premsa la seva candidatura a les primàries d'ERC per concórrer a l'alcaldia de Barcelona. Amorós ha defensat un "nou maragallisme per al nou país" i ha expressat la seva voluntat de convertir la seva formació en "el primer partit de Barcelona". Per altra banda, el diputat al Parlament considera el seu contrincant en les primàries Alfred Bosch "un excel·lent representant del procés de Catalunya a Madrid" i ha manifestat la seva "identificació" amb la direcció d'Esquerra que encapçalen Oriol Junqueras i Marta Rovira. Un cop Jordi Portabella ha renunciat a participar-hi, Amorós i Bosch són els únics candidats a les primàries.
Per al candidat, aquest "nou maragallisme" significa crear una Barcelona "oberta al món i acollidora amb les persones que hi viuen". En aquest aspecte, ha manifestat la voluntat de "crear espai de lleure i espai productiu i reformar els barris amb personalitat".
 
Per al diputat, Barcelona és una ciutat "progressista" i per aquesta raó "és favorable a que la gent decideixi amb llibertat". En aquest sentit, ha destacat el paper d'ERC com a "motor del procés pel dret a decidir i per la independència" i ha defensat el treball de la seva formació per "convertir-se en el primer partit" de la ciutat.
 
El candidat ha mostrat també la seva "preocupació" pels 106.000 aturats i aturades que busquen feina. "Són els barcelonins amb qui més pensem", ha assenyalat Amorós, defensant el seu projecte com a una opció "republicana amb futur" per a la població.



COMENTARIS fletxa taronja

item
#12
Pep Fornés fletxa Barcelona
12 de juny de 2014, 12.49 h

Convergència ha continuat amb l'equip i la línia socialista a l'Ajuntament de Barcelona, sobretot pel que fa a Cultura. Si Amorós promet deixar Cultura a l'antic delegat socialista en una aposta pel neomaragallisme, on és la renovació? El discurs d'ahir a l'Orfeó Martinenc sona a continuitat de la línia Portabella. Cal un perfil propi, un programa original, republicà i d'esquerres, que incorpori la Cultura, els Drets Civils, les Llibertats Públiques, la realitat plural de la capital de... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#11
12 de juny de 2014, 12.32 h

Tots dos canditats em mereixen respecte i estima, penso que tan l'Alfred com l'Oriol s'entregarien amb cos i anima amb un bon equip a fer Barcelona la capital de Catalunya. Una capital oberta, progressista innovadora i inclusiva.


Quan penso en renovació, penso amb l'Alfred Bosch , crec que és el que més s'acosta a aquest significat i no dubto gens de la seva capacitat del seu enginy de formar un bon equip de dones i homes al servei de la ciutat. Esperem sol·lucions intel·ligents , obert... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#10
12 de juny de 2014, 09.27 h

Les Glòries del Maragal les hem d'enderrocar avui; les animalades del Maragall patronicen a aquest homenet Amoros que porta tota una vida sense fotre brot? Barcelona no necessita un passat com l'Amoros, i molt menys d'alcalde, pobre noi!!!


Valora aquest comentari:   votar positiu 6   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#9
L.Mental fletxa Pobrets els esPANOLIS que mancats de personalitat pròpia i acostumats a IMITAR, es passen la vida buscant exemples, models i paradigmes aliens
12 de juny de 2014, 08.18 h


#8 Anacleto Flatulencio Aragoneses, fa uns dies pretenies que l'opinió d'un poeta (font de riotes a l'excel.lent programa còmic "Polònia") com Pere Gimferrer fos considerada demostrativa en un terreny, la HISTÒRIA, que el pobre home no domina.

Ahir ens proposaves una escriptora de comptes infantils (tan populars com poc rigorosos) com a opinió amb autoritat sobre la independència d'Escòcia.

Ara pretens que el pare d'un jugador de futbol senti càtedra en temes de política.

Et pregu... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 5   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#8
12 de juny de 2014, 08.00 h

El padre de Messi atribuye los problemas de su hijo con Hacienda al desafío independentista promovido por Mas
"Todo esto lo crea la prensa de Madrid. No digo que haya una confabulación pero me llama demasiado la atención. [...] Para colmo ahora con el tema de que Cataluña se quiere independizar hay una problemática política en todo esto. Tampoco apunto a que sea esto, yo simplemente digo que es muy raro todo, muy raro", señala Jorge Messi, que está implicado junto a su hijo en un presun... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 5
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#7
Alba. fletxa BARCELONA
12 de juny de 2014, 07.28 h

I no es podria proposar fer-ho encara millor?. Maragall és el millor que hem tingut, però és fàcilment superable.


Valora aquest comentari:   votar positiu 7   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#6
Eixemplarenc fletxa Eixample
11 de juny de 2014, 22.07 h

Algú hauria d'explicar com, si ahir es presenta com a Candidat, avui s'omple un Local. Potser estant utilitzant els serveis municipals, altrament dits alliberats, des de fa dies al seu servei i no pas al servei de la ciutadania que els paga. Cal una renovació profunda d'ERC a Barcelona, o patirem uns quants anys


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#5
11 de juny de 2014, 17.21 h

QATAR 2022 Caso de compra de votos Beckenbauer acusado de corrupto

Tras la entrada de Uli Hoeness en prisión, el fútbol alemán y especialmente el Bayern de Múnich afrontan su siguiente escándalo. A su llegada a un hotel de cinco estrellas de Sao paulo, el domingo por la noche, Franz Beckenbauer recibió la noticia: estaba siendo objeto de duras acusaciones por presuntos sobornos en la elección de Qatar como sede del Mundial 2022 y debía dar explicaciones a la FIFA.

PRONTO LE TOCARA AL ... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 6
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#4
Fem de Barceloana la capital de fletxa LA REPÚBLICA CATALANA
11 de juny de 2014, 16.39 h

http://www.youtube.com/watch?v=zLQtm1xGBW0

Quatre bones raons perquè Catalunya sigui independent segons la televisió russa.

Ningú defensa una causa que desconeix. Fem còrrer vidios com aquest que expliquen en anglès el que està passant. INTERNACIONALITZEM la nostra lluita i guanyem-nos el suport de l'opinió pública internacional.


Valora aquest comentari:   votar positiu 5   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#3
Vicenç Ramoneda i Ullar fletxa Sentmenat - República de Catalunya.
11 de juny de 2014, 16.33 h

El món absolutista abdica!

Cau Pere Navarro, convulsió al PSC.
El primer secretari del PSC dimiteix del càrrec, mentre creix el risc de trencament del grup parlamentari socialista.

El primer secretari del PSC, Pere Navarro, ha renunciat aquesta tarda al càrrec, i ha llançat d'aquesta manera la tovallola davant la impossibilitat de controlar el partit.

Navarro comunicarà aquesta tarda a les 17 hores la decisió, que coincideix amb el gran risc de trencament del grup socialista al Parla... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.