directe ! a La República. N. 4126. Dimarts, 30 d'abril de 2024 14:39 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

L’extrema dreta té via lliure a Catalunya

Ningú entén que no és prohibeixi una manifestació d’Alianza Nacional pel centre de BCN per la diada, Fernández envia una carta a Espadaler instant a la seva prohibició

Comentaris 28  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 10 vots )
carregant Carregant

Barcelona (ACN).- La CUP ha enviat una carta al conseller d'Interior, Ramon Espadaler, per demanar la prohibició de la manifestació que ha convocat Alianza Nacional, al centre de Barcelona, al Raval, per la Diada. Pel seu portaveu del grup parlamentari, Quim Arrufat, cal suspendre la marxa de "l'ultradreta espanyolista per seguretat i prudència" ja que "pretén provocar aldarulls i la població". El text que signa David Fernández dirigit al titular d'Interior "rebutja, s'oposa i es preocupa" per la marxa i recorda que els convocants "són directament responsables de l'atac" al Centre Blanquerna de la Generalitat l'any passat. A més, i segons l'esquerra independentista, els ultradretans "escupen odi racista i xenòfob".



Comparteix
   


Etiquetes
Autoritzar els que van violentar el Centre Blanquera de la Generalitat a Madrid

En la carta, que signa David Fernández, es recorda que els convocants són "directament responsables de l'atac que va sofrir el Centre Blanquerna de la Generalitat" la passada Diada. Es mostra la preocupació per l'emplaçament escollit "el barri del Raval, que acull la diversitat cultural" de Catalunya i recorda que aquests grups ultradretans "escupen odi racista i xenòfob" -assenyala que "entre els dirigents del grup convocant es troba l'assassí confés de Guillem Agulló, assassinat l'abril de 1993". 

El text de Fernández recull "l'absoluta oposició, rebuig i preocupació per la incomprensible decisió" d'Interior de permetre la marxa. "En funció de la legislació vigent -que preveu la prohibició explícita quan existeixen raons fundades d'alteració de l'ordre públic amb perill per a persones- i d'informació pública a l'abast de tothom no podem entendre de cap manera la decisió d'autoritzar-la, més encara quan es disposava de tots els elements legals i jurídics per prohibir-la, desplaçar-la o modificar-la", diu el text.

Unitat contra el Feixisme i el Racisme condemna l'autorització d'una manifestació d'Alianza Nacional per l'Onze de Setembre

UGT dóna suport a UCFR, que es concentrarà contra la mobilització feixista durant la mateixa Diada

Barcelona (ACN).- La plataforma Unitat contra el Feixisme i el Racisme (UCFR) ha manifestat "indignació" per l'autorització d'una manifestació "nazi" d'Alianza Nacional el proper Onze de Setembre al barri del Raval de Barcelona. La plataforma "condemna" la decisió del Departament d'Interior "rotundament", i recorda que membres de la formació que ha sol·licitat la manifestació van protagonitzar l'atac a la seu de la Generalitat a Madrid durant la Diada de l'any passat. També assegura que "un dels crits d'aquest grup és 'Artur Mas, cámara de gas'. UGT ha mostrat el seu suport a la plataforma, que es concentrarà contra la mobilització feixista durant la Diada, de 10 a 12 del matí al barri del Raval.
Tant la plataforma com UGT consideren "increïble" que al conseller d'Interior, Ramon Espadaler, li sembli "correcte permetre que aquests nazis desfilin per Barcelona". A més consideren "un insult afegit" que ho facin pel Raval, un barri amb "una població que valora la seva cohesió i diversitat".

Per tot plegat les dues entitats demanen a Espadaler "que rectifiqui i que deixi clar que els nazis no tenen cabuda a Catalunya, ni l'Onze de Setembre ni cap altre dia".


 



Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#28
10 de setembre de 2014, 18.33 h

http://www.youtube.com/watch?v=aB0t-OGgrrs

Ajudem a internacionalitzar videos en anglès sobre Catalunya com aquests. Que tot el món sàpiga qui som i que volem!

I sobretot denunciem la guerra bruta que l'estat espanyol està duent a terme contra el nostre poble!

FREEDOM FOR CATALONIA


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#27
Els nostres somnis, són els seus malsons fletxa ................................
10 de setembre de 2014, 16.57 h

http://www.youtube.com/watch?v=vdwJjdRDc60

Els enemics de la democràcia són els mateixos enemics de Catalunya

No podran res danvant un poble unit, alegre i combatiu. Visca Catalunya lliure!


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#26
10 de setembre de 2014, 15.44 h

Sabeu beix be ara una cosa quel Govern Català de C.I.U. DE DRETES .. Dongues PERMIS ... a la .. EXTREMA DRETA ESPAÑOLA ... a fer un acta al 11 DE SETEMBRE A Barcelona i unaltra a Tarragona de aquesta manera Divideixes la Força del teu enemic perd Força a Tarragona no podran ser molts en lloc ..


Valora aquest comentari:   votar positiu 5   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#25
PereelDigne fletxa Granollers
10 de setembre de 2014, 14.48 h

Si Espadaler no rectifica, serà directament responsable dels actes de violència que pugui s sorgir i caldrà demanar-ne la seva dimissió. I és que aquests consellers d'UDC són una nosa i quan ja s'hagi fet la consulta caldria fer-los fora a tots del govern.


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#24
10 de setembre de 2014, 14.13 h

esta gente va a intentar todo lo que pueda para atentar contra el Proceso Constituyente, no quepa ninguna duda, ya sabes cómo las gastan, intentarán sabotear la consulta, intentarán que nadie pueda votar,...¿y cómo lo harán ? Muy fácil...Los miembros del gobierno español y las fuerzas policiales, y todo el aparato del poder central ya están de acuerdo para poner en marcha todo tipo de acusaciones, cuanto menos tiempo quede para la consulta sacarán más supuestos casos de corrupción, ... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 6   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#23
Estelades al balcó fins a l'alliberació fletxa i que els sagnin els ulls als fatxes
10 de setembre de 2014, 13.42 h

Que ningú deixi l'estelada al calaix recollint pols! Lluïm-les i que la gent de tot el món les vegi.

Demostrem de manera inequívoca als nostres representants polítics i a tot el món que els catalans volem ser ciutadans lliures d'un país lliure, penjem estelades i senyeres. Demostrem a tot el món que CATALUNYA VOL VIURE EN LLIBERTAT

Estelades al balcó fins a l'alliberació.


Valora aquest comentari:   votar positiu 9   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#22
10 de setembre de 2014, 12.31 h

LLAMAMIENTO AL PUEBLO CATALÁN

Catalanes !!

Llega un año más la fecha de la Diada,y tenemos que demostrarles, a los españoles, todos los que estamos por la Independencia de las Naciones, que vamos a luchar por las libertades siempre, hasta el final, hasta conseguir la victoria o morir, no nos rendiremos !!
El Pueblo Catalán ha demostrado a lo largo de los siglos su capacidad de lucha contra el intento ,siempre vano , por parte del imperialismo español, de someterlo y poder actuar a su an... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#21
10 de setembre de 2014, 11.27 h

Loles León als seu 64 anys , es molt mès valrenta que tota aquesta colla de Covards , ella a TVE-1 Va defensar en Valentia LA DIADA LA .. V .. . Devant de Anti--catalans aixo es una DONA .. V .. VALENTA .. Aparte que esta molt BONA Y GUAPA RESTA DE MUY BUEN VER UN CUERPO FANTASTIC .. . Es una gran persona amb Coratge cosa falta a molts politics catalans VIVA LOLES LEÓN


Valora aquest comentari:   votar positiu 8   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#20
10 de setembre de 2014, 11.22 h

1 ) Els Covards per ser Valents ,, tenen que anar molts de junts sols no son res no valem res , banper tot arreu calladitos no lladren no sigui els moseguin .. .. Son un perill cuan se junten uns cuans perque despres els Covards fam veura son Valents .


Valora aquest comentari:   votar positiu 6   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#19
Hernand fletxa Girona
10 de setembre de 2014, 10.33 h

#1 Jo, no et facis il·lusions. Aquesta gent són uns covards i sempre van en grup, com les mosques verdes de la merda.
VISCA CATALUNYA INDEPENDENT II*II


Valora aquest comentari:   votar positiu 14   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Feijóo seria un bon tertulià de xous d’impacte

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.