directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 2 de maig de 2024 01:23 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Camacho i Rivera no saben sumar

La popular veu en el 9-N una demostració que l'independentisme és "minoritari" davant una "majoria silenciosa" i el líder de Ciudadanos diu que només ha participat al 9-N un 30% de la població

Comentaris 43  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 7 vots )
carregant Carregant

La presidenta del PPC, ha considerat avui que el 9-N ha estat un "fracàs" que demostra que "el món independentista a Catalunya és minoritari", perquè només el 35% dels convocats, ha dit, va anar a votar. Segons ella la majoria silenciosa "també va parlar" ja que 7 de cada 10 catalans van quedar-se a casa. La dirigent popular ha reptat a Mas a presentar-se a unes eleccions amb un programa independentista, "a veure si té nassos", li ha etzibat la popular que també ha advertit que "saltar-se les lleis" té conseqüències. Albert Rivera  per la seva banda assegura que no se sorprèn del resultat del 9-N perquè creu que ja se sabia que entre un 20 i un 30% de la població es considera independentista.

Comparteix
   


Etiquetes
Tot i que Ciutadans no ha volgut valorar el recompte provisional del 9-N perquè considera que sense cens ''no hi ha garanties'', i per tant  no li dóna cap validesa política ni jurídica, Rivera ha  insistit que en el procés participatiu només hi ha hagut un 30% de participació. Per això, s'ha fixat com a objectiu pels propers comicis, que reclama siguin anticipats, arribar als 2 terços que no van sortir al carrer aquest 9-N i que la participació arribi així al 80-90% dels votants.

Rajoy no és capaç de garantir l’estat de dret

Segons recull l’ACN, Rivera també s'ha mostrat decebut amb el govern espanyol per com a incidit en tot aquest procés, i n'ha criticat la ''passivitat''. Per Rivera, Mariano Rajoy tenia opció de no recórrer la consulta alternativa, ''treure-li ferro' i en canvi es va decidir recorre-ho però no impedir que s'utilitzés diners públics. En aquest sentit, Rivera creu que Rajoy ha comès un error, en qualificar-ho de ''frau de llei'' i en canvi no actuar el mateix dia i ho ha acusat als suposats pactes ''secrets'' amb Convergència i Unió. Per això ha afirmat que ''hem passat de la UCI al coma'' perquè amb la majoria absoluta, el PP és incapaç de garantir ''l'estat de dret''.



COMENTARIS fletxa taronja

item
#43
pep fletxa mataró
11 de novembre de 2014, 23.42 h

33. Felicidades ,Alguien que habla con conocimiento.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#42
11 de novembre de 2014, 14.09 h

Aquets dos, Rivera i Camacho, están nerviosos per que els seus partits están en greu perill. Quansevol cosa que vingui de aquet parell, ens ho podem creura tot.


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#41
LAPAO (para abreviar) fletxa VIVA FELIPE VI, REY DE ESPAÑA Y DE TODOS LOS ESPAÑOLES (obviamente en todos los españoles estamos incluidos TODOS los catalanes;si, los nazionalistas tambien)
11 de novembre de 2014, 13.58 h

#40 Obama,Merkel y Chuck Norris se preguntan porque MaSS reclama tanto que los catalanes puedan votar y sin embargo NO convoca las elecciones autonomicas para que el pueblo catalan pueda votar de forma plena y legal. ¿A QUE TIENE MIEDO? ¿Sera que saben que MaSS es un cadaver politico y que CIU perderia, DE NUEVO, 12 diputados y MaSS perderia la Presidencia para que la gran trama convergente pueda continuar en el poder, administrando el victimismo y ocultando la corrupcion de CDC y Pujol?


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#40
Seny fletxa Barcelona
11 de novembre de 2014, 13.08 h

#35 Ets unimbècil coronat!!!!


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#39
Berto fletxa Barcelona
11 de novembre de 2014, 10.36 h

No podem consentir que sumin l'abstació al vot negatiu.Tampoc podem consentir aue ens demanin més del 50%+1 per a que poguem decidir. Sinó fos així acceptRiem que decidís una minoria. Trampes i mentides no. Polítics i tertulians no consentir que s'instalin conceptes antidemocràtics.


Valora aquest comentari:   votar positiu 7   votar negatiu 2
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#38
11 de novembre de 2014, 09.50 h

Soc dels que, desprès d'haver "votat" en qualsevol elecció, no perdo massa el temps en analitzar els " per què" uns han baixat en vots i els altres han pujat Ara, desprès del 10N, tampoc ho faré tot i comparar aquests resultats amb els que es varen obtenir en les consultes conegudes com d'Arenys de Munt; en aquestes, a Arenys de Mar participaren 3303 persones, el dia 9N més de 5.855, d'aquestes, 5188: SI+SI (88,6%)i els que votaren com en Duran, l'Herrera i algun dirigent socialista q... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 2
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#37
11 de novembre de 2014, 02.51 h

Cuanta numerología suelta. Ja ja ja ja ja ja ja. El resultado ha sorprendido a propios y extraños. El que diga lo contrario, miente como bellaco. A los indepes nos sorprendió la participación de las 13 horas y cuando se dio la lectura de datos de las 18 h, ya fue una explosión mezcla de bienestar, alegría, risas, lloros, etc. La cifra final nos llevará a los 2.350.000 votantes, en un proceso participativo, consulta o referéndum, como prefiera cada uno, hecha o llevada a cabo, como se di... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 15   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#36
Nou video de "LOS GARCÍA" fletxa Beneficis de la independència
11 de novembre de 2014, 00.25 h

https://www.youtube.com/watch?v=GA5tyz7Z4kg


Valora aquest comentari:   votar positiu 10   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#35
10 de novembre de 2014, 20.47 h

Obama,Merkel y Chuck Norris se preguntan porque MaSS reclama tanto que los catalanes puedan votar y sin embargo NO convoca las elecciones autonomicas para que el pueblo catalan pueda votar de forma plena y legal. ¿A QUE TIENE MIEDO? ¿Sera que saben que MaSS es un cadaver politico y que CIU perderia, DE NUEVO, 12 diputados y MaSS perderia la Presidencia para que la gran trama convergente pueda continuar en el poder, administrando el victimismo y ocultando la corrupcion de CDC y Pujol?


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 21
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#34
Dr. Benway fletxa Plebiscitàries + DUI = República Catalana ||*||
10 de novembre de 2014, 20.17 h

#14 De moment està deixant retratat a tot el mon a Mari del Ano Rajoy. Esteu quedant en evidència.


Valora aquest comentari:   votar positiu 9   votar negatiu 2
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Feijóo seria un bon tertulià de xous d’impacte

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.