directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 26 d'abril de 2024 18:19 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Duran desafia CDC: "No em tombaran"

El líder d'Unió denuncia a can Cuní una campanya contra ell

Comentaris 20  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 4 vots )
carregant Carregant

(ACN).- El portaveu de CiU al Congrés, Josep Antoni Duran i Lleida, ha denunciat que veu una campanya contra ell després del desacord entre les dues formacions que conformen la coalició nacionalista en la votació per la presa en consideració del pacte d'Estat contra el terrorisme jihadista proposat per PP i PSOE. Ho ha dit en declaracions a 8TV, on el líder d'Unió també s'ha mostrat desafiant: "No em tombaran". Més enllà d'això ha manifestat el desig perquè "hi hagi reconciliació", tot i que ha advertit que "són moltes coses". Per al portaveu de CiU al Congrés, l'episodi posa en dubte la utilitat de les reunions de grup entre CDC i UDC. "No ens porta enlloc", ha asseverat.
La versió de Duran

Duran ha recordat que PP i PSOE li van oferir adherir-se al pacte, però que ell va dir que no perquè està "tip" que se'ls convidi "a darrera hora". També va dir que més enllà de les formes, en qüestions de terrorisme CiU n'estaria al costat cosa que, al seu parer, implicava "tàcitament" que "ho acceptaríem a tràmit".
 
Així ho va explicar a la Comissió Executiva Nacional de CiU la setmana passada "i així ho vaig entendre fins a un minut abans de votar". Duran ha denunciat que "en el darrer segon, després que Pere Macias (CDC) digués que sí, hi va haver trucada del nucli CDC per dir que s'hi abstinguessin".
 
Per al portaveu de CiU al Congrés, l'episodi posa en dubte la utilitat de les reunions de grup entre CDC i UDC. "No ens porta enlloc. Si ens hem de separar, que sigui per una qüestió important, qui hagi buscat separació que ho expliqui". I va més enllà, perquè denuncia una campanya per defenestrar-lo, tot i que avisa: "No em tombaran".
 
Ahir en una votació no sobre contingut sobre el pacte sinó sobre l'admissió a tràmit, va dir, sobre el futur de CiU: "Tant de bo puguem continuar molts anys junts. Espero que hi hagi reconciliació, però són moltes coses."



COMENTARIS fletxa taronja

item
#20
Samre fletxa Barcelona
28 de maig de 2015, 10.25 h

Temo que no t'ho veus venir, però el 14-J et tombaran i t'ho trobaràs; només que seran els teus mateixos qui et fotran la puntada del peu al cul, amb bitllet directe i sense tornada fins a la guingueta aquesta de (de)Construïm que t'has muntada, per continuar xuclant de la mamella.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#19
"BEJOTA" "ARAGONESES" O EL MALSON DELS SERVEIS SOCIALS fletxa ALLÍ ON LA TEVA FERUM DE FRACASSAT ES SENTI
15 de febrer de 2015, 03.25 h

#11 tu si que et desinfles,pobra paròdia d'un trist no-rés,de veritat creus que algú et creu?ets l'acudit barat de taverna que només fa riure als fracassats com tu.
http://accio.gencat.cat/cat/internacionalitzacio/actualitat/2015/exportnovembre.jsp
http://www.elsingular.cat/cat/notices/2015/02/brooks_si_voleu_fer_la_independencia_als_eua_ens_semblara_molt_be_106365.php
http://www.ara.cat/politica/think-tank-merkel-proces-independencia_0_1295870630.html
http://www.ascuma.org/wordpress/wp-con... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#18
13 de febrer de 2015, 21.16 h

Què vol dir això de "tombaran"??
Duran: parla en català, si us plau.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#17
12 de febrer de 2015, 21.13 h

JOSE ANTONIO DURAN I LLEIDA ......¿ POR QUÈ NO TE CALLAS .. ? Sempre dien tonterias com que faras un nou partit politic hi mai el fans que vols Marxar de C.I.U. hi mai hu fas he MENTIDER I JUDES Perjudicas molt EL FUTUR DE CATALUNYA Plega ja ningu te vol ni els teus de C.I.U. NI ELS DE UNIO Volem estiguis en politica molestes eres desmasiado vells chapado ala antigua España de Franco hi AZNAR


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#15
Joan fletxa València
12 de febrer de 2015, 17.31 h

envieu a fer-la mà aquest tros d'espanyolista ja!!


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#14
12 de febrer de 2015, 16.50 h

amb aquet home, només li agrada el putam i la bona vida, deu predre molta viagra !! és prepoten, pues diu que no el tombaran...Espero que aquesta vegada CDC trenqui amb ell taxativament, és una persona malevola, li a fet molt de mal a CDC, sobre tot al SR. Mas. Va en contra de la independència, i jo crec que ja està més que amortitzat , la majoria dels Catalans no el volem veure ni en pintura.


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#13
12 de febrer de 2015, 13.30 h

Comunicado de la Resistencia Antiespañola :


En fechas recientes se ha fraguado un acuerdo largamente esperado, entre las formaciones proconsulta CiU- ERC, sobre la convocatoria de Elecciones Plebiscitarias para el 27-S de este año.
Ha sido un proceso laborioso, con tiras y aflojas, con negociaciones que han implicado renuncias a los planes primigenios de ambas formaciones , para conseguir el acercamiento necesario, y limar las diferencias que surgieron tras el 9-N sobre la manera de seguir... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#12
Synera fletxa Barcelona
12 de febrer de 2015, 13.22 h

Que es per sempre aquest paio?
Un dels pocs que no sap renunciar. En tots els partits (tots!) han canviat els dirigents. Ell és una mòmia difícilment justificable.
Hi com veiem no està al dia! El partit que l'aguanti s'ha momificat. Vero!


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#11
Aragoneses Orientales (que hablais en LAPAO), seguid 500 años más haciendo el imbécil :Joan Sales dixit. . fletxa VIVA FELIPE VI, REY DE ESPAÑA Y DE TODOS LOS ESPAÑOLES (obviamente en todos los españoles estamos incluidos TODOS los catalanes).
12 de febrer de 2015, 13.17 h

Deutsche Bank advierte: la secesión no mejoraría la "prosperidad" de Cataluña
Un informe del banco alemán señala que "solo en una región próspera es posible mantener la ficción de que ir por sí sola sería la mejor opción". Advierte de que "un tema tan cargado emocionalmente puede nublar la vista de las realidades económicas". Alerta de que los costes de la ruptura van "más allá" del ahorro por la redistribución fiscal. Y asegura que no hay ningún "sesgo específico anticatalán"... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 7
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.