directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 26 d'abril de 2024 23:25 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Comunicació doble fletxa

El Govern ofereix subscripcions gratuïtes a un diari o revista als 68.000 joves que enguany en fan 18

Les sol·licituds es poden fer entre l’1 i el 25 de juny

Comentaris 1  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

Els 68.189 joves catalans que enguany en fan 18 podran sol·licitar entre demà i el 25 de juny mitjançant el web www.gencat.cat/18 una subscripció gratuïta a un diari o revista en el marc del Pla de Foment de la Lectura que impulsa la Generalitat de Catalunya. Així ho han anunciat avui el conseller de Cultura i Mitjans de Comunicació Joan Manuel Tresserras i el secretari de Mitjans de Comunicació, Carles Mundó. La iniciativa ja ha beneficiat més de 30.000 joves en les dues anteriors edicions.
llibres, revistes, publicacions
Comparteix
   

La durada de la subscripció és temporal i depèn de l’oferta que fa cada publicació. L’objectiu d’aquest programa és promocionar l’hàbit de lectura de premsa en les noves generacions i permetre’ls eixamplar el seu coneixement de l’espai públic i la vida democràtica del país. Les empreses editores de publicacions que han presentat la seva oferta s’han adherit voluntàriament a la iniciativa, que els permet créixer en nombre de lectors i donar-se a conèixer al públic més jove.

Les subscripcions que s’ofereixen als joves de 18 anys són diaris o revistes, en suport paper o digital, que voluntàriament s’han presentat a una convocatòria i que han estat seleccionades per una comissió de valoració de projectes. Integren la comissió representants del sector dels mitjans de comunicació; persones representatives del món acadèmic i professional, i representants del Departament de Cultura i Mitjans de Comunicació.

Els criteris de selecció de les publicacions han estat el nombre d’exemplars subministrats per subscripció individual, la temàtica del contingut redaccional, la valoració de la memòria explicativa presentada per l’empresa editora, el pla de fidelització de subscriptors i la campanya de promoció per a la difusió d’aquesta iniciativa.

Els 80 mitjans seleccionats han estat els següents: A prop! Comunicació; Agrocultura; Altaïr; Arqueología, historia y viajes sobre el Mundo Medieval; Avui; Bonart; Castells; Catalonia Today; Ciutat Nova; Club Moto; Cotxes; Cuina; DeCine; Descobrir Catalunya; Dialogal; Diari de Girona; Diari de Terrassa; Diario Sport; Digital Camera; Don Balon; Eben Interiors; Eines; El 3 de vuit; El 9 Nou (Osona i Ripollès); El 9 Nou (Vallès Oriental); El Ciervo; El Món Medieval; El País; El Periódico de Catalunya (edició català / castellà); El Punt; El Temps; El Triangle; Els Marges; Enderrock (edició paper / digital); Entreacte; Escola Catalana; Esforç; Estris; Europa de les Nacions; Excursionisme; Foc Nou; Historia y Vida; Hora nova (edició paper / digital); Jaç (edició paper / digital); La Vanguardia; La Veu de la Segarra; La Veu de l'Anoia; L'Avenç; L'Espurna; Lletres; Món Empresarial; Mundo Deportivo; Nova Tàrrega; On Diseño; ONGC; Papers de Joventut; Pesca d'Illes; Psychologies; Público; Regió 7; Relats; Revista de Banyoles; Revista del Vallès; Revista Educació Social; Revista Marathon; Revista Musical Catalana; Sàpiens; Segre; Serra d'Or; Setmanari de l'Alt Empordà; Som Garrigues; Sons de la Mediterrània (edició paper / digital); Time Out Barcelona; Valors, i Viajar.




COMENTARIS fletxa taronja

item
#1
4 de juny de 2010, 12.56 h

Tots són fets al país menys dos, que són d'importació: El País i Público. Sí , sí, el conseller de l'únic partit independentista parlamentari fa que la Generalitat pagui diners a El País i Público. Més diners que se'n van a Madrid.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.