directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 26 d'abril de 2024 13:52 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Iceta: 'Totes les enquestes diuen que els socialistes perdrem les eleccions'

El portaveu del PSC admet que els socialistes pateixen un mal moment electoral · 'Hem d'espavilar', reconeix el viceprimer secretari

Comentaris 6  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

L'enquesta de La Vanguardia d'aquest diumenge, que certificava la patacada electoral de Jordi Hereu de celebrar-se ara les municipals de l'any vinent, ha confirmat el que fa temps que saben al carrer Nicaragua. El viceprimer secretari del PSC i portaveu del partit, Miquel Iceta, admetia aquest dilluns que els socialistes no estan en els millors moments. 'Totes les enquestes diuen que els socialistes perdrem les eleccions, tant les generals, les dels Parlament com les de l'Ajuntament de Barcelona', ha reconegut Iceta. El portaveu ha dit que a les enquestes 'hi ha un tema comú que és l'impacte de crisi, la duresa d'algunes mesures per superar-la i que els socialistes no estem en el millor dels moments'. Per Iceta, la recepta per superar la davallada actual passa per 'espavilar'.

Comparteix
   


Etiquetes
En roda de premsa a la seu partit, Iceta ha declarat que els socialistes 'han d'espavilar, explicar què fan, connectar amb la ciutadania i quan arribin les eleccions fer balanç de la feina i fer una proposta de projecte de futur'.

Cas Pretòria

Per altra banda, ha explicat que s'ha tractat en la reunió de l'executiva dels socialistes catalans el cas Pretòria. Iceta ha demanat tranquil·litat a l'opinió pública i que el Govern no va cedir a cap mena de pressió per fer un tracte de favor a una xarxa d'aquestes característiques'. 'De la lectura del sumari és evident que els qui hi apareixen mostren el seu recel davant de l'actual Govern, dels consellers i el president perquè no els afavorien prou', ha destacat. 'El Govern tracta a tots els ciutadans per igual i tothom rep el tracta que mereix segons estableix les lleis i no hi ha decisions que passin per davant les unes per les altres'.

Ha destacat que totes les mencions a càrrecs públics del Govern o d'algun dirigent socialista se salden amb una contrarietat evident dels que els hi reclamaven coses. Ha ressaltat que això era el més significatiu del sumari del cas Pretòria. Iceta ha manifestat que des del primer dia van separar del partit a les persones imputades i ha afirmat que el seu partit no empara comportaments irregulars o delictius. Iceta ha reiterat que llegit el sumari alguns es van quedar desil·lusionats i esperava un canvi polític aviat girés les coses i per alguna cosa serà.

Iceta ha explicat que han demanat la comissió i que no s'han oposat a cap i ningú a sol·licitat una comissió sobre el cas Pretòria. 'El Parlament té un temps per treballar i que la millor manera d'evitar que esclareixi res és posar sobre la taula un tema tan immens i oceànic que es perdi', ha apuntat. Ha dit que s'ha acabat el del cas Millet perquè 'hi ha hagut una possible implicació amb un finançament irregular d'un partit o la seva Fundació'.

Així mateix, ha dit que durant la reunió de l'executiva del PSC els consellers d'Economia, Antoni Castells, i el de Política Territorial i Obres Públiques, Joaquim Nadal, no han expressat la seva voluntat de comparèixer al Parlament per parlar sobre el cas Pretòria ni que aquest tema no s'ha abordat a la reunió.






Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#6
pagano fletxa el masnou
1 de juny de 2010, 13.27 h

o lliures o res.


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#5
Ex votant d'ERC fletxa L'Estartit
1 de juny de 2010, 12.13 h

Hosti tu!!! qué fort!!!

Si ho arribo a dir avants!!!

http://www.eldebat.cat/cat/notices/2010/05/puigcercos_afirma_que_s_han_obert__ponts__entre_erc_i_ciu_i_no_descarta_un_pacte_postele_70171.php

Pel be de Catalunya esperem que el bon sentit dels catalans faci que no sigui necessari amb una majoria més que suficient de CiU.


Valora aquest comentari:   votar positiu 18   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#4
Ex votant d'ERC fletxa L'Estartit
1 de juny de 2010, 12.06 h

Aviat sentirem a n Puigcercós dir que s'apropa a CiU.

Serà un cop molt dur per en Quim.


Valora aquest comentari:   votar positiu 29   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#3
Marcel fletxa Barcelona
1 de juny de 2010, 08.01 h

Necessitem una majoria que no es dediqui a gestionar l'autonomisme. Necessitem ja un Estat propi per lluitar contra la crisi amb els nostres recursos (Vegeu: perabonspatrciis.blogspot.com)


Valora aquest comentari:   votar positiu 11   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
Quim fletxa PAÏSOS CATALANS
1 de juny de 2010, 07.57 h

Que la segona dècada del segle XXI estiguem Lliures de la xacra regionalista de segona de Ciu que és el llast i el frau més gran fet a Catalunya després de la dictadura, per obtenir la plena sobirania i independència a la que no fan més que posar pals a les rodes. És el millor que li pot passar a la Nació Catalana. Visca Catalunya Lliure!.


Valora aquest comentari:   votar positiu 6   votar negatiu 21
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
Ex votant d'ERC fletxa L'Estartit
1 de juny de 2010, 07.02 h

Que la segona dècada del S-XXI estiguem lliures d'aquesta xacra P$OEcialista i les seues crosses és el millor que li pot passar a la Nació catalana.

I que no tornin mai!!


Valora aquest comentari:   votar positiu 24   votar negatiu 5
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.