directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 26 d'abril de 2024 14:04 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Trias carrega contra Hereu per impulsar el pla d'austeritat sense consens

Segons CiU, l'alcalde 'incompleix totes les regles i se salta tots els acords assolits democràticament en comissions i en plenaris'

Comentaris 0  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

El Grup Municipal de CiU a l’Ajuntament, que presideix Xavier Trias, ha criticat que el Govern de Jordi Hereu menyspreï una vegada més l’oposició i presenti el pla d’austeritat sense buscar una majoria per tirar-lo endavant. La portaveu adjunta de CiU, Sònia Recasens, ha criticat l’actitud poc dialogant d’Hereu i ha advertit que CiU revisarà que el pla inclogui realment mesures d’austeritat i de contenció de la despesa i no només de petits reajustos de cara a la galeria. La regidora de CiU ha lamentat que 'una vegada més' Jordi Hereu hagi rebutjat l’oferiment de CiU per presentar un pla d’austeritat consensuat per una majoria forta, un suport que segons els nacionalistes 'donaria fortalesa al propi pla'.
xavier trias, consulta, barcelona, ciu
Comparteix
   


Etiquetes
Recasens ha recordat que en la darrera Comissió d’Hisenda i Pressupostos celebrada a l’Ajuntament de Barcelona el grup de CiU va impulsar una proposició, aprovada amb els vots favorables de tots els grups, que demanava que l’Ajuntament apliqués un pla d’austeritat. En el darrer plenari també es va aprovar una proposició que demanava cercar unes bases d’acord per l’elaboració del pressupost 2011, així com per a la modificació del pressupost vigent si així se’n deriva del pla d’austeritat que s’acordi per a Barcelona.

Recasens ha retret a Hereu que 'incompleix totes les regles i se salta tots els acords assolits democràticament en comissions i en plenaris'. 'El que hauria de fer l’alcalde de Barcelona és treballar per assolir majories per tal de que entre tots féssim arribar a la ciutadania el missatge de que treballem per sortir de la crisi. Una vegada més, Hereu no ha estat a l'alçada del que la ciutat necessitava', ha assegurat la regidora convergent.

Per la portaveu adjunta de CiU 'Hereu no s’ha assabentat que està sol, aïllat i que per tant és necessari cercar consens i diàleg amb els altres grups per fer avançar la ciutat', i ha criticat que l'alcalde no s'adoni de la crisi que travessa Barcelona perquè 'no pren decisions contundents i fortes'.





Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja


No hi ha cap comentari


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.