directe ! a La República. N. 4126. Dissabte, 27 d'abril de 2024 00:11 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

El govern Colau encén la xarxa amb la instal·lació de barreres metàl·liques a Gran Via

Ahir es va interpretar com una falta de respecte la instal·lació d’orinadors al Born CC, un lloc patrimonial municipal i nacional, que ara quedarà degradat

Comentaris 36  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 22 vots )
carregant Carregant

Per si no n’havíem tingut prou amb la instal·lació d’orinadors a llocs de caràcter patrimonial com ara el Born CC, avui la xarxa s’ha despertat amb una altra sorpresa: la instal·lació de barreres metàl·liques a Gran Via de Barcelona. Aquesta mesura afecta directament als motoristes, als qui l’alcadessa posa en perill amb la instal·lació d’aquesta mesura de protecció innecessària enmig de la ciutat.

Xavier Tomàs (@xtomas) ha penjat aquesta fotografia aquest matí a la xarxa
Xavier Tomàs (@xtomas) ha penjat aquesta fotografia aquest matí a la xarxa

Comparteix
   


Etiquetes

Colau instal·la sega-braços

Durant els darrers anys, les denúncies de motoristes i també de ciclistes per la presència de barreres metàl·liques a les carreteres s’han anat incrementant. El perill d’aquesta “mesura de protecció” dels nostres vials interurbans és que en el supòsit de caigudes, les barreres han causat moltes mutilacions als motoristes. En alguns llocs s’han començat a plantejar la substitució d’aquestes barreres per d’altres elements que exerceixin una protecció real.

Davant aquest fet, que és una realitat des de fa molts anys, el govern Colau ha decidit instal·lar proteccions d’aquest tipus a Gran Via de Barcelona, tal i com ha denunciat Xavier Tomàs avui a la xarxa, amb una fotografia que denuncia la instal·lació d'aquestes barreres de Gran Via fins a plaça Espanya. Aquesta mesura és totalment innecessària i sobretot inútil, perquè a més crea un nou perill –a banda del propi que ja de per sí comporta el trànsit-, com és la instal·lació d’aquestes temudes “proteccions” sega-braços. Colau però, necessita vendre obra de govern durant aquest cent primers dies de marge.

La polèmica dels orinadors

No és la primera polèmica estival. Ahir mateix l’alcaldessa va ser el focus de la polèmica per la instal·lació d’una sèrie d’orinadors en alguns punts de la ciutat. La instal·lació d’un al Born CC va atiar els ànims de la ciutadania que ha considerat una falta de respecte col·locar aquest giny davant les portes del nostre patrimoni nacional. La imatge de gent urinant al costat de gent accedint al recinte, fa mal als ulls i degrada un dels monuments més visitats de Barcelona i Catalunya.





COMENTARIS fletxa taronja

item
#36
Jaume fletxa Barcelona
7 d'agost de 2015, 13.29 h

#33
No tienes ni idea Titus, está mas que demostrado que estas barreras son cuchillas y no hace falta que vayas a 40 ni a 60 ni a 200, solamente a 13 km/h ya es capaz de seccionar un brazo o una pierna, puede haber una caida por el motivo X, ya sea por el mal estado de la calzada, o mal mantenimiento(Agujeros...) o por inclemencias del tiempo, lluvia, aire etc... una caida contra esas barreras a muy baja velocidad puede ser desastrosa, y no todos vamos por el carril Bus, haciendo "eses" entr... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#35
Oscar fletxa Barceloan
6 d'agost de 2015, 22.12 h

#33
Soc motorista, no dels que fan el que comentes que n'hi ha molts que fan el boig, però no tots. I a 40km una caiguda en moto pot ser molt greu contra aquests elements de seguretat demostradament assassins.
No dic que no,calgui posar-los, però els podrien haver posat dels que no maten o lesionen motoristes que també n'hi han.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#34
6 d'agost de 2015, 11.38 h



Comunicat de la Resistència Antiespanyola :

Els acords aconseguits entre algunes de les més importants organitzacions polítiques i ciutadanes que estan a favor de la Independència a Catalunya ( CDC , ERC , ANC , Òmnium Cultural ,etc. ) per concórrer en una llista unitària a les eleccions del 27- S , mostren la força que la unió entre les diferents organitzacions i plataformes pot aportar al Procés de Construcció Nacional Català .

Han estat necessàries moltes reunions per aproxi... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#33
6 d'agost de 2015, 11.12 h

Ara qualsevol cosa es ja motiu de polèmica? qui va a mes de 40 per hora a la ciutat? i si serveix per que no envaeixen un lateral els fitipaldis i causin mes perill? No se si val la pena de mirar tant prim, sobretot pel desordre del transit a la ciutat on els motoristes a'arrisquen enmig d'un autobús i un cotxe amb 50 centímetres de pas , trencant miralls i en perill de ser aixafats. Aixo com a norma.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#32
5 d'agost de 2015, 17.51 h

Home, sobre el comentari molt respectaple 31, ni una cosa ni l' altre. Jo viatjo amb la meva familia, estan educats per no fer les seves nececitats allà on el hi roti. També he de dir que sobretot Alemanya hi han més llocs on poder alleurajar les bufetes.

Més opinions, tan de bo la senyora COLAU les lleigexi i rumii, que per aixó li paguem.


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#31
5 d'agost de 2015, 17.34 h

Que la instalació d'orinadors davant dels simbols del nostre patrimoni Nacional en degrada la imatge?
Molt millor que els turistes s'hi pixin a sobre
com ho fan al Museu Nacional.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 2
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#30
PODEMOS és una estafa fletxa Ciudadanos i Podemos són els nous PP-PSOE dissenyats per la casta de l'IBEX35.Són les marques blanques del sistema per si "s'enfonsen" els originals del PP-PSOE.Promocionats per La6,Cuatro,Tele5 i A3 perquè tot segueixi atado y bien atado.
5 d'agost de 2015, 15.57 h

Carolina Bescansa de PODEMOS és filla d'una rica familia gallega fundadora de "LABORATORIOS BESCANSA", amics íntims de Manuel Fraga i dels Reis d'Espanya.
http://www.abc.es/local-galicia/20150321/abci-carolina-bescansa-dinastia-gallega-201503201936.html

Pablo Bustinduy del Consejo Ciudadano de PODEMOS és fill d'una ministra del PSOE, endollada a Red Electrica Española gràcies a les portes giratòries.Ha estudiat a París i Nova York.Amb només 31 anys ha viscut 7 anys als Estats Units.Bec... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#29
5 d'agost de 2015, 14.43 h


Som demòcrates i pacífics i volem exercir el dret a vot per definir el futur.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#28
Aragoneses Orientales (que hablais en LAPAO o catalanesc), seguid 500 años más haciendo el imbécil (Joan Sales dixit) fletxa VIVA FELIPE VI, rey de España y de todos los españoles (obviamente en todos los españoles estamos incluidos todos los catalanes)
5 d'agost de 2015, 12.00 h

#27

Ahora tendras una segunda oportunidad ,si haces lo que no debes.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 4
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#27
Motorista fletxa Barcelona
5 d'agost de 2015, 11.38 h

Al del comentari #15 solament dir-li que a mi una d'aquestes barreres, a 50km/h em va causar un tall a la cama que em van cosir amb 150 punts. I vaig tenir sort, perquè va quedar a 1 cm de la femoral, és a dir, a 1 cm de matar-me.


Valora aquest comentari:   votar positiu 5   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.