directe ! a La República. N. 4126. Dilluns, 6 de maig de 2024 16:24 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Cultura doble fletxa

El Festival Internacional de Percussió de Catalunya reunirà avui a 2.000 tambors

Serà un concert solidari amb Àfrica

Comentaris 0  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

La tercera edició del Festival Internacional de Percussió de Catalunya tractarà de reunir avui a 2.000 tambors en un concert solidari amb Àfrica, després que l'any passat assolissin convocar a 600 per la mateixa causa. L'acte se celebrarà en la sala 1 Pau Casals de L'Auditori, segons va explicar el director de l'esdeveniment, Josep Maria Dutrèn. Els assistents d'aquest concert pagaran 20 euros d'entrada i en la seva butaca cadascun trobarà un tambor que tocarà segons les instruccions que donaran des de l'escenari els percusionistes del grup Sewa Beats, directors del concert.
tambors gembes musica africana
Comparteix
   

La recaptació d'aquest esdeveniment es destinarà íntegrament al Saint John of God Catholic Hospital de Lunsa, població de Sierra Leone (Àfrica), entitat agermanada amb l'Hospital Matern-Infantil de Sant Joan de Déu d'Esplugues de Llobregat (Barcelona).

El concert inaugural, que tindrà lloc el 26 de gener a Canovelles i el 1 de febrer a Barcelona, correrà a càrrec de l'intèrpret de 'darbukka' Misirli Ahmet que estarà acompanyat per altres sis artistes de Turquia, Índia i Catalunya.

El Festival Internacional de Percussió de Catalunya, que en aquesta ocasió conta amb un pressupost de 75.000 euros -35.000 dels quals Dutrèn va estimar que es recuperaran en taquilla-, està format per 14 concerts ‘de molts estils, com el jazz, el flamenc i la world music’, va comentar el seu director, qui va apuntar que a més ‘el 50% dels músics (que hi participaran) són de Catalunya’, mentre que la resta prové de països com Japó, Turquia i Itàlia. Encara que el festival no té la voluntat de portar a ‘grans estrelles’ de la percussió, sempre ha contat amb una perla en el seu cartell que aquest any estarà encarnada per Trilok Gurtu & Arkè String Quartet.



COMENTARIS fletxa taronja


No hi ha cap comentari


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Feijóo supera el casting com a tertulià de xou d’impacte

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.