directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 26 d'abril de 2024 14:12 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Duran veu "una altra presa de pèl" de Zapatero els 5.000 milions promesos a les Rodalies de Madrid

Zapatero "té una facilitat tremenda" per les promeses

Comentaris 0  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

El candidat de CiU per Barcelona a les eleccions generals, Josep Antoni Duran i Lleida, ha criticat aquest dijous la promesa feta pel president del govern espanyol i candidat del PSOE, José Luis Rodríguez Zapatero, d'un pla per Rodalies a Madrid que inclourà 150 nous quilòmetres de vies i una inversió de 5.000 milions d'euros. Per Duran, es tracta 'd'una altra presa de pèl, un altre greuge comparatiu important' i 'una demostració que si guanya Zapatero no guanya Catalunya, en Rodalies, guanya Madrid'. A més, Duran ha recordat que per les Rodalies a Catalunya 'només' hi ha compromesos 1.850 milions i 15 nous quilòmetres, i ha recordat els problemes que aquest dijous al matí han patit algunes línies.
duran i lleida josep
Comparteix
   

El candidat de la federació nacionalista creu que aquesta proposta 'ja està dins dels despropòsits de la campanya electoral i de l'actitud de Zapatero respecte a Catalunya'. A més, sobre la possibilitat anunciada per Carme Chacón que el PSOE presenti un altre pla per a les Rodalies a Catalunya, duran ha dit que 'no m'estranyaria que un dia vingués i prometés molt més, però a l'hora de complir, Zapatero no complirà'.

Duran creu que 'el fort del president del govern espanyol no és governar, el fort és prometre i no complir'. Així, s'ha mostrat 'convençut' que 'prometrà', perquè 'hi té una facilitat tremenda'.

Pizarro i les balances fiscals


Sobre el fet que el número dos per Madrid del PP, Manuel Pizarro, hagi afirmat a Barcelona que és partidari de publicar totes les balances fiscals, Duran, que ho ha posat com a condició per pactar, ha assegurat que 'qui ho ha de dir és el senyor Rajoy, i dir-ho a Madrid, no només aquí, en un acte ben solemne, i després el que han de fer és publicar-ho'. Fer-ho, ha dit, 'tant ell com el senyor Zapatero'.

Duran ha recordat a Pizarro que 'tant el PP com el PSOE s'hi han compromès i no ho han publicat'. Per això, 'l'única manera de fer-ho complir no és amb anuncis del senyor Pizarro, en la seva primera visita' a Catalunya 'per fer-se el simpàtic', sinó 'a partir d'una força política catalana que es posi com a compromís' que no hi hagi cap conversa per pactar si no es publiquen les balances fiscals.



COMENTARIS fletxa taronja


No hi ha cap comentari


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.