directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 26 d'abril de 2024 20:46 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

L'alcalde de Lleida, nou president de la Xarxa de Ciutats TGV

Una "eina per establir relacions, intercanvis culturals i turístics"

Comentaris 0  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

L'alcalde de Lleida, Angel Ros, ha estat designat aquest divendres president de la Xarxa de Ciutats TGV en una reunió a Fitur a la qual han assistit representants dels 12 municipis que l'integren actualment. Ros ha explicat que per Lleida és un 'honor' presidir una xarxa que té com a objectius el desenvolupament d'estratègies i d'accions promocionals, a més de la difusió de la imatge de les ciutats que la integren. L'alcalde, que assumeix el càrrec després de tres anys en què la presidència ha recaigut a Saragossa, ha explicat que la designació servirà per impulsar les relacions i el turisme de cultura, de negocis entre ciutats de qualitat, i per aprofundir en la capacitat d'interlocució amb Renfe per a la millora dels serveis que presta la companyia.
Angel Ros alcalde lleida
Comparteix
   

Ros, que ha fet aquestes manifestacions des de Madrid, ha assenyalat que la Xarxa de Ciutats TGV és una 'eina' per 'establir relacions, intercanvis culturals i turístics' entre les ciutats que disposen d'aquesta infraestructura de qualitat ferroviària, a més d'un instrument per negociar amb Rnfe taxes, horaris i serveis que s'aporten a les ciutats que la integren.

En aquest sentit, ha recordat que Lleida sempre ha defensat que Renfe estableixi abonaments per als usuaris del TGV per a les persones que per feina o negocis són usuaris periòdics del servei. Segons ha afirmat, les noves llançadores entre Barcelona, Tarragona, Lleida i Saragossa anunciades per la companyia són 'la línia per on s'ha d'anar i una bona política'.

L'alcalde de Lleida també ha recordat que durant molt anys per a Lleida ha estat 'molt positiu' ser terminal del TGV però ara la connexió amb Barcelona es converteix en un nou impuls a les seves capacitat. 'Ara –ha dit- necessitem que arribi a Barcelona i també a la frontera francesa, i espero que ben aviat això pugui ser una realitat'.



COMENTARIS fletxa taronja


No hi ha cap comentari


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.